ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Rujan 2020. 14:36

Manich ja svojoj planiram uzet broj vecu ipal ide ispod jos robe pa da ju ne steze. Mislim da sam vidila u c&a ili tako neka trgovina da ima za rukave ako se pofrknu za zakaciti. Ono ko kod nas kosulje kad imaju za rukave da budu 3/4.
    Mikio N 😍😍😍... Drzi se
    Lavice a joooj sranje kad tako moram rec. Bit ce ovo luda zima vec vidim. Moja sestricna vec 2x bila u samoizolaciji, sad ce mozda morat i 3. put... Sve ludo! Ps jakooo ste zgodni 😊

• Zarica
    09. Rujan 2020. 14:58

Tenks curke:) 
    Manich, broj vece. Jos ce on i rast, a mozda nosit jaknu i do ozujka tamo, ko zna. Ja sve kupujem malo vece, duze traje a nekad je i manji kalup. 

09. Rujan 2020. 17:27

DeeDee

Manich možda ipak 86 jer ide preko druge robice 🤷
    Ovisi i kakav je model..tj. nije isti 86 iz pepca ili Lidla npr.

Da to i ja kontam.. Imamo jednu jesensku tanju pa cu ponjet za usporedbu bolje da je veca malo.. 

• Hani
    09. Rujan 2020. 19:10

Ajoooj, mikio, nije fer, stvarno😔

Lavica27
    09. Rujan 2020. 19:41

mikio kako bi joj malu iskipala 2 noci da se prosere od nespavanja. Sorry raspigaju me kompleksasi za sekundu. Komentari govore vise o osobi koja ih daje, dalje od tog ni ne razmisljaj.
    Apropo jakne mi smo u babinje dobili zimsku 80 next koja mi izgleda da je za prvi razred osnovne kolko je velika. A kcrr je imala zara 80 i nosila ju 2 zime🙈🤣
    Hvala Grizli🤭
    Vidjet cemo sutra kaj cemo s vrticem jer tak mozeno doma cijelu zimu provest🙄 Jesam spomenula kolko mrzim 2020.?

MaRe
    09. Rujan 2020. 19:56

Lavice ovo za vrtic je bas koma...i sad si ja razmisljam..moram mijenjati posao..dam malog u vrtic i iz nekog razloga odmah mora biti doma a ja na bolovanje...pa ne dali bi odmah otkaz dobila xD
    Mikio dobro si postupila a gospa nek mal misli sta prica. Kao sto Lavica kaze,dala bi joj ja malu da vidim kak ce ju uspavati. 
    DeeSb kod nas stigla dvojka u novom pakiranju...100 grama manje i nekoliko kn je skuplja xD Uzela sam 6 kutija,sad sam mirna do "socijale" 🤣🤣 
    .
    Vidjela sam na Sinsay bodije po 20kn...kontam to i vrecu kod njih naruciti. Dns u Konzumu sam se igrala s Lončićem 🤣🤣🤣 bas je fora

09. Rujan 2020. 20:44

MaRe

Lavice ovo za vrtic je bas koma…i sad si ja razmisljam..moram mijenjati posao..dam malog u vrtic i iz nekog razloga odmah mora biti doma a ja na bolovanje…pa ne dali bi odmah otkaz dobila xD
    Mikio dobro si postupila a gospa nek mal misli sta prica. Kao sto Lavica kaze,dala bi joj ja malu da vidim kak ce ju uspavati.
    DeeSb kod nas stigla dvojka u novom pakiranju…100 grama manje i nekoliko kn je skuplja xD Uzela sam 6 kutija,sad sam mirna do "socijale" 🤣🤣
    .
    Vidjela sam na Sinsay bodije po 20kn…kontam to i vrecu kod njih naruciti. Dns u Konzumu sam se igrala s Lončićem 🤣🤣🤣 bas je fora

Ej draga jesi ti rekla da koristite baby love hranu? Ili sam prozujila da je netko drugi to napisao. Mene bas zanima ta njihova.. Jel bi mi mogla slikati sastav... Mi smo inace na hipp bio 2 ali ono cijena je paprena dosta pa nam je pedica rekla da mozemo probati sa drugom hranom s obzirom da malac zbilja sve dobro podnosi. I potpisujem ovo za socijalu.. Ja neznam jesam li mozda prva dva mjeseca uspjela izdrzati od 18tog do 18tog sa parama. Sada nema sanse uvijek nesto dodatno treba kupiti.. Ovaj mj imamo zalihu pelena ali nam zato fali kreme, kupka pa patike moramo kupiti ma jooooj muka me hvata. Odem u dvije trgovine i 1500 nemaa 😩😩😩😩 nesmijem ni mislit sta cemo u 12 mj kad vise nema porodiljne.. Kako cu posla nac u ovo sugavo doba.. 🙄🙄🙄😭

Grizli
    09. Rujan 2020. 20:44

Mikio 😠😤😠😡😤😠 tlak mi skocio kad sam procitala, koji k* se ima smijati... Jesu nase svekrve mozda u rodu? 🤔 I onda ko za vraga mala kod nje bila dobra pa ne bis puko. 
    A moja zvala sinica si da ona i sogorica sutra u 9 dolaze k nama na cijeli dan. Znaci nas nitko nista nije pitao dal nama pase, dal mi imamo neke planove... Mm reko ok, ja popizdila jer sam vec se dogovorila sa setsrom da idemo skupa negdje. Sad moram smislit nesto za rucak, iako sam vec napravila sve za raviole samo da ih sutra napunim, al dame ne jedu sir, a po novom sogorica ni tjesteninu valjda. 💩 I tako super sutra imam goste, dodje mi majke mi da sad nazovem ove za koronu i da im kazem da sam bila u kontaktu sa zarazenom osobom da nas stave u samoizloaciju vec veceras. 
    Mare sinsay ima dobre ponude one bodije u paketima po 5 komada sto budu. Mojoj ti super, al su nesto uzi modeli kao c&a pa si to racunaj.
    E da imate dobre ppnude i u kik, neka je spomenula da ima akcija dobrih kod njih, al i bez akcije obucni bodiji 4 komada 50 kn. Bijeli su pa samo nesto sitno nacrtano ili bez icega. Ja volim te bijele za ispod druge odjece i haljinica ili uz hlacice jer smo dobili jako puno sarenih komada odjece pa je lakse mi komvinirat sa bijelim bodijima. S time da kik je nesto veci. Mana isto ima super popuste... Bodij kratkih kupila za 7kn, a majicu za 9kn. 

09. Rujan 2020. 20:52

Grizli

Mikio 😠😤😠😡😤😠 tlak mi skocio kad sam procitala, koji k* se ima smijati… Jesu nase svekrve mozda u rodu? 🤔 I onda ko za vraga mala kod nje bila dobra pa ne bis puko.
    A moja zvala sinica si da ona i sogorica sutra u 9 dolaze k nama na cijeli dan. Znaci nas nitko nista nije pitao dal nama pase, dal mi imamo neke planove… Mm reko ok, ja popizdila jer sam vec se dogovorila sa setsrom da idemo skupa negdje. Sad moram smislit nesto za rucak, iako sam vec napravila sve za raviole samo da ih sutra napunim, al dame ne jedu sir, a po novom sogorica ni tjesteninu valjda. 💩 I tako super sutra imam goste, dodje mi majke mi da sad nazovem ove za koronu i da im kazem da sam bila u kontaktu sa zarazenom osobom da nas stave u samoizloaciju vec veceras.
    Mare sinsay ima dobre ponude one bodije u paketima po 5 komada sto budu. Mojoj ti super, al su nesto uzi modeli kao c&a pa si to racunaj.
    E da imate dobre ppnude i u kik, neka je spomenula da ima akcija dobrih kod njih, al i bez akcije obucni bodiji 4 komada 50 kn. Bijeli su pa samo nesto sitno nacrtano ili bez icega. Ja volim te bijele za ispod druge odjece i haljinica ili uz hlacice jer smo dobili jako puno sarenih komada odjece pa je lakse mi komvinirat sa bijelim bodijima. S time da kik je nesto veci. Mana isto ima super popuste… Bodij kratkih kupila za 7kn, a majicu za 9kn.

Mi danaa kupili u mani komplet majica hlacice prefora sa nekim cudovistem na guzi bit ce presladak hahha.. I kapice za jesen zimu divne deblje pamucne sive sa usima.. Ja se zaljubila odma u njih.. Opsjednuta sam sa usima na kapicama hahah.. 🐻🐻🐻🐻🐻 

09. Rujan 2020. 20:52

Manich

Grizli

Mikio 😠😤😠😡😤😠 tlak mi skocio kad sam procitala, koji k* se ima smijati… Jesu nase svekrve mozda u rodu? 🤔 I onda ko za vraga mala kod nje bila dobra pa ne bis puko.
    A moja zvala sinica si da ona i sogorica sutra u 9 dolaze k nama na cijeli dan. Znaci nas nitko nista nije pitao dal nama pase, dal mi imamo neke planove… Mm reko ok, ja popizdila jer sam vec se dogovorila sa setsrom da idemo skupa negdje. Sad moram smislit nesto za rucak, iako sam vec napravila sve za raviole samo da ih sutra napunim, al dame ne jedu sir, a po novom sogorica ni tjesteninu valjda. 💩 I tako super sutra imam goste, dodje mi majke mi da sad nazovem ove za koronu i da im kazem da sam bila u kontaktu sa zarazenom osobom da nas stave u samoizloaciju vec veceras.
    E da imate dobre ppnude i u kik, neka je spomenula da ima akcija dobrih kod njih, al i bez akcije obucni bodiji 4 komada 50 kn. Bijeli su pa samo nesto sitno nacrtano ili bez icega. Ja volim te bijele za ispod druge odjece i haljinica ili uz hlacice jer smo dobili jako puno sarenih komada odjece pa je lakse mi komvinirat sa bijelim bodijima. S time da kik je nesto veci. Mana isto ima super popuste… Bodij kratkih kupila za 7kn, a majicu za 9kn.

Mi danaa kupili u mani komplet majica hlacice prefora sa nekim cudovistem na guzi bit ce presladak hahha.. I kapice za jesen zimu divne deblje pamucne sive sa usima.. Ja se zaljubila odma u njih.. Opsjednuta sam sa usima na kapicama hahah.. 🐻🐻🐻🐻🐻

Zabb sam dodati kapice 8 kn a komplet 29 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.