PetraB uf brz oporavak svima onda vidim da je kod vas smrkava situacija...
Mare ne znam bas da se drugim/trecim/nekim djetetom zene vise uzivaju. bas mi kuma nedavno pricala da kao 2.je mislila super sad zna dosta toga pa ce joj bit lakse. Na kraju beba totalno drukcija. Onda za 3.kao ajde sad ce ipak biti bolje i lakse, al onda pak je rekla da nije stigla u trecem uzivat zapravo jer su ove dvije već trazile dosta njenog vremena, a malac zahtjevnija beba od njih dvije sto su bile. A vidim da i tu cure kazu da sa svakim je nesto novo i nepoznato. Mislim da je mozda samo lakse jer neke stvari ne radis prvi put i mozda je manji onaj blentav strah polomit cu bebu, jel joj hladno, jesam dobro pelenu stavila... I sl. Al sa svakim se uziva na svoj nacin.
Mene od kad sam rodila drzi zelja za drugom bebom, al ne bi voljela uskoro jer znam da i ako bi uspjela zatrudniti spontano da bi opet trebala uzimat lijekove i injekcije i cuvat se prilicno a ne zelim da M bude zakinuta. Sad bas gustam u njoj i nasim ludorijama. A i za drugo bi prvo trebala dobiti mengu tj ovulaciju 🤭, jer za sad sam jos sretnica bez potopa mjesecnih.
.
M se super igra sa igrackama, zna se i sama zabaviti. Ja joj iz kutije izvadim na casmatino 1 po 1 igracku, ako joj odjednom stavim sve onda se pogubi i nezna vise sto bi pa se s nicim ne igra. Naravno voli i sve sto ne smije dirat. Loncic, pas i neki kao svetionik od fishera su joj bas top igracke s time se moze zabavljat sat vremena, ja svako malo dodjem malo ju zabavim i nastavim svojim poslom ili ju jednostavno gledam dok se igra.
Lorena a jbm i tom prof, bar ti je mogao malo kroz prste progledat, ako već misli da nisi znala za prolaz. A supaka ima na sve strane. 🤷♀️
Joj mene strah tih komadica hrane, ali nekad cemo i to poceti 😔. Zadnjih par dana pazim sto mu dajem (da ne zatvara) i ja se odrekla Lino lade 😭 i kaka 3 dana zaredom, 1-2 puta dnevno. Zadovoljni smo 😁.
Danima glumi vrtnog patuljka, presmjesan je, samo gledam gdje ce se lupiti 🙈.
Igracke ne dozivljava previse, bitno da ima nesto cime moze lupat o nesto drugo.
Zubi ga jako muce, sad je zaspao i za 5 min toliko jauknuo da sam se prepala 😪. Nadam se da ga ne boli jako, ako bude, imam sirup ili cepic. Svakako se pripremam na noc sisanja 🤪.
-
DeeSb, gdje si u Brodu nasla magicnu Nukovu? Gledala sam usputno pa nisam nigdje naletila...
Ja se moram nadovezat na anniku i petra tebi kolko god dizem spomenik, tolko mi nije jasno kak mozes i zasto zelis sve sama (nemoj krivo shvatit 😉). Uhl ja sam s malim sama na moru 2,5 dana ! 😂 i doslovno vas citam cijeli dan i tek sam sad dosla do kraja 🤦♀️ A to kolko sam umorna ne mogu rijecima uopce opisat 🙈. Opet kazem, mozda je u meni problem, i ok, tu nemam pod, al on ne zeli uopce bit u kinderbetu preko dana, ok veci dio dana smo vani, al samo dok skuham njemu, sebi, sude tusiranje spremanje 😫. I ovo mi je doslovno prvi put da smo skroz sami. Tak da ja definitivno ne odbijam pomoc, najcesce u vidu da mi netko skuha 🙈😊 bar s obzirom da mi nitko nemre na duze pricuvat malog
Grizli ti si fkt sretnica kad ti se M hoce tolko igrat sama. Bas sam ljubomorna 🙊
Mikio ma mislim da ne trebas forsirat komade. Kolko se meni cini sve tim bebama dode spontano, samo povremeno nudi i vec ce ona sama prihvatit
Kaj se drugog tice, ja ne bih jos. A s drugim mozda necu bit pametnija al definitivno necu vise forsirat dojenje. Znaci dojenje me stajalo toga da u 8 mj nisam bila bez malog mrguda duze od 3 sama. On nece bocu i nece zaspat bez sise. I kolko god ga volim najvise na svijetu, fakat mi kronicno fali “vrijeme za mene”, kolko god to sebicno zvucalo. Mozda da spava bi bilo drugacije. Tipa sa 2-3-4 mjeseca je spavao po 6-7 sati u komadu. Sad mi se budi po 4 puta kroz noc, to je stravcno 😖
Curke trebam savjet..ovi kak nešto mijenjaju ambalažu...nigdje ne mogu naći dvojku Ad-a...ne znam dal da kupim jedinicu ako nađem ili mogu neki drugi uzeti...kako ide to s prelaskom s jednog na drugi ili sad kad su veći im ne bi trebalo smetati.? Inače je na babylove od dm-a, zadnji put sam uzela za svaki slučaj isto DM al ona bio verzija...sutra idem vidjeti dal je stigla dvojka jer imam možda za dva dana još hrane.
.
Lorena imala sam takve bisere...cijelu godinu sam morala platiti i upisati jer me govno nije puštalo na ispitu..ne samo mene..nikog xD Mislim da sam nekih 10-12 puta sigurno išla na taj ispit.
I jos sam htjela rec da njemu igracke isto nisu bas zanimljive. Imamo sad one posudice koje idu jedna u drugu i to mu je ajde ful zanimljivo, stavlja kamencice na plazi u njih i slaze. Al u principu stalno nesto brza. Sad tak lijepo puze i zna sjest, i umjesto da se igra samo gleda di ce se popest 🙄.
Imam 2 pitanja. 1- dal vasi klinci kad im je neudoban pod puzu onak ko kaza, da dizu koljena u zrak? Ja danas malog pustila u sumi kraj plaze i bilo je fkt cicaka kamenja svega i njemu naravno zanimljivije svigdje nego na podlozi, i onaj je nekak 4-noske na dlanovima i noznim prstima, samo sam gledala kak ce razbit glavu..
2- cure koje dajete veceru, ad i zitarice.. jel dajete one instant kase ili i cijele npr zobene pahuljice? Jel to “pretesko” za veceru?
Tanni u Milleru sam kupila...jedva nasla 😀 Nije tamo kod bocica nego u onom redu gdje su i zitarice i to, ima jedan dio sa plasticnim casam i bocicama...
-
Grizli potpisujem ovo sto je Losa napisala. Ja imam mladjeg brata i sestru koji su godinu dana razlike. Mama nije ni znala da je trudna (a to joj je bilo 4.dijete - imam i starijeg brata)...mislila je da nema mengu jer doji, i inace je imala grozne mucnine sa svima nama osim sa sestrom. Kad je bila na kotroli kaze joj dr da je trudna, a ona njemu da on nije normalan 🤣🤣 Otisla kod drugog dr i isto...i to je bila vec dosta trudna. 😂
-
I evo jedna dogodovstina - brat je bio nekih godinu i par mj a seka jel par mjeseci i oboje je trebala voditi dr na sistematski/ cijepljenje i kao da ne ide dva dana povest ce ih oboje...i mene da joj pomognem pricuvat jedno dok je drugo kod dr. (ja bila 5.raz) I tako mi dosli i cekamo, cekamo...i dodjemo na red i ja padnem u nesvijest. Ostala ona s nas troje 🙈 Mene stavili na krevet da lezim a sestra je cuvala jedno po jedno 🤣 Ne moram ni reci da me vise nije vodila za ispomoc 😂
-
I brat, sestra i ja imamo rodjendane u 10 dana. 😀
L 💛
Curke trebam savjet..ovi kak nešto mijenjaju ambalažu…nigdje ne mogu naći dvojku Ad-a…ne znam dal da kupim jedinicu ako nađem ili mogu neki drugi uzeti…kako ide to s prelaskom s jednog na drugi ili sad kad su veći im ne bi trebalo smetati.? Inače je na babylove od dm-a, zadnji put sam uzela za svaki slučaj isto DM al ona bio verzija…sutra idem vidjeti dal je stigla dvojka jer imam možda za dva dana još hrane.
.
Lorena imala sam takve bisere…cijelu godinu sam morala platiti i upisati jer me govno nije puštalo na ispitu..ne samo mene..nikog xD Mislim da sam nekih 10-12 puta sigurno išla na taj ispit.
Mi smo isto na babylove i bas sam se iznenadila s tom novom hranom. Kupujem sad tu jedinicu jer dvojke nema nigdje kod nas (3 dm-a) tako da mi se cini da je nece ni biti. Na njoj sad pise da je do godinu dana...a na staroj jedinici mislim da je pisalo do 6 mj (nisam imala vise kutiju da usporedim) ali po teksturi praha mi izgleda kao stara dvojka... 🤔 Ugl. ne svidja mi se, ali nisam primjetila da sefici nesto smeta ili da je gladna tak da smo ostali na tome.
I da...prvih par dana sam ubacivala jednu bocicu nove, pa dvije...pa sam onda samo nju.
L 💛
Lorena razumim te...i ja sam imala situaciju na prvoj godini di mi je osta jedan ispit upisem drugu i cijelu drugu polagala taj ispit...vise izgubila volju...izasla sam ispit 12 puta...ne upisiva padove...i na kraju otisla kod njega i pitala u cemu je problem bla bla bla...i iduci put prosla🤪🤪🤪
On onako od oka stavlja ko je prosa ko je pao...uopce ne gleda ispite...
DeeSb priče
Ma da? Da, stara je kao do 6 mj bila...baš ću pogledati sutra pa onda uzeti jedinicu...imam kutiju od dvojke pa ću si je uslikati da usporedim sastojke xD Ja ne mogu uvoditi pomalo jer sam ostala bez nje...nisam računala da bi je moglo ponestati..tak da si kupim samo par kutija da imam za dva tjedna dok muž ne dođe da opet kupim xD
Sortiraj odgovore
Najstariji