DeeSB i ja kupila tu magicnu casu al samo ju zvace 🙄
A ona bas nezna zvakat desnima. Samo guta. Neznam kak da ju to naucim.
I ja sam prvo mislila da samo zvace...onda sam skuzila da popije dosta.
Sto se tice zvakanja....nemam pojma kako da ju naucis, ja nisam primjenjivala nikakve tehnike osim da i ja zvacem kad ona treba pa kao mozda skuzi 🤣 Ali ja sam njoj sve gnjecila vilicom, mozda sam par puta blendala hranu, tako da je s tim krenula.
L 💛
Petra slazem se, bolesni muski su gori od beba 🤪
Hahaha...potpisujem! Moj jucer kad je dosao s posla govori kao nesto mu je cudno u glavi, sigurno ce se razboliti. 🤦♀️ Ja sa seficom odma zbrisala kod mame 🤣 Danas mu je dan za gym, sigurno mu nece biti nista 😂😂
L 💛
Maloprije je cura jela smokvu...neznam dal se smije ili ne🤣🤣
I to onako iz ruke cupala ustima...ma smijeh...bas je slatka bila😅😅...
Samo med i km od godine dana jel tako?
Meni frendica kaj je u Italiji rekla da je tamo normalno (ili bar cesto) ne oprat ruke nakon wca (obje nuzde). Fuj.
.
Igracka mi imamo sto. Al svaki put proucavamo sto je najbolje za koju dob i sto se njima razvija i takve mu igracke nudimo. Tipa sad koristi te sto se nesto treba stisnut, rastavit, sastavit pa glazba, pa slaganje jedna u drugu ili jedna na drugu, npr bile su sad hrpa nekih kockica drvenih u lidlu - njih slazemo u toranj pa pobacamo, ili one za pijesak, ili one di kolutove nabadas na stupic. Gledamo sada i za instrumente, sad krecu u dob kad im je jako zanimljivo udarat/stiskat i cut razlicite zvukove. Npr ksilofon, metalofon. Uzeli smo jedan na njuskalu, al ima dio koji mi je malo opasan za njega. Kad mu neka igracka dosadi sklonim je na par dana i onda mu opet bude zanimljiva. Nikad ga ne saspem sa svim igrackama osim ako je ideja da isprazni kutiju Naravno, tu su uvijek kreme, papir za pecenje, posudice i svasta nesto iz kuhinje :) kuhacu bas voli al se uvijek bojim da ce nagurat zadnji dio u usta...
Guralicu za hodat smo isto dobili neku Chiccovu (mislim da je za ovu drugu fkt dosta premali jos al stajaznam) i mislim da je to super stvar jednom kad ce ju koristit.
Ja fkt volim starke, imala ih raznih boja. Al od kad sam 'ostarila' izbjegavam te ravne cipele. Bojim se da mi kicma ne vrati
Mikio, ma budes vidla kad bu spremna. Moj malac isto tak ko da ce ispovratit kad bude veci komadic. Ja ponudim s vremena na vrijeme da provjerim jel mu ide lakse al zasad ne. Tipa na taj oslic kaj je kod DeeDee upalio, ja sam mislila da se guti kolko mu se vratio. A N je isto kasnije tek prihvatila i blendano tak da nema zurbe.
i da, jos jedna stvar. Mi imamo vec neko vrijeme 4 zubica i sjecam se da je neko spominjao skrgutanje (Simbalija?). Znaci, u-za-sno. Jezim se. I uz to gura donje zube izmedju gornjih pa grebe. Hhhh
Mom, ništa od testa, mislim da ću dobiti🤭🤭
Anikka, da, muž je na terenu, same smo, ali meni je nekako bilo najteže sama s prvom bebom, ovo sad je nekako lako.. Želimo još bebi, trebalo bi zurnut zbog mojih godina.. Ali, ipak bih radije kad malecka prohoda i malo poraste.. Ne mogu zamisliti ono povraćanje sad😄😄vidjeti ćemo.. Kako god da bude, super je🥰🥰
Nek bubane bebe brzo ozdrave ❤️❤️
Ja sam svom danas dala bananu, prvi put komadić. Do sad sve blendam jer i na gnjeceno nekad radi face. prvo je bila faca za povracanje pa mu se i zagrcnuo komadic. Pa vise nisam davala jer ocito nije spreman..
Igracke, neki dan smo uzeli psica sveznalicu i daljinski od fisher pricea, fora mu je, nije mu nesto ekstra... Mislim da je jos mali.. Ali sve vise se igra sam i ne treba ga animirati 0-24 🥳🥳🥳🥳
I svida mi se za sad da se svaki drugi dan naspavam, ona taktika 😁😁😁
E da, ja sam danas u KIK-u nakupovala hrpu toga. Cak sam mu uzela i zimsku jaknu za 30 kn! Dvije majice 25 itd.. Ima i debljih i tanjih.. U lidlu su bile samo pidzamice sa stopalima, bas su mekane i tople.. Niceg drugog..
Sortiraj odgovore
Najstariji