ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    07. Rujan 2020. 23:08

Ajme koj kaos Grizli🙄🤐 slazem se sa curama, nema potrebe da ponavljam. Treba ih pokusat staviti na ignor i to je to. 
    Srecom ja imam dobru svekrvu i sogoricu👌 normalne zene. 
    .
    Nama nikako da niknu te donje dvojke, bas ju ubijaju.
    Budi se po noci, sve se posemerilo😭
    Kako vi ublazavate bolove od zubica? Samo gel ili?
    Citala sam o Osanit kuglicama, jel netko probao?

Damnarexx 🌺
    07. Rujan 2020. 23:10

Manich

Curke hvala a da malac je plavusan veliki sarmer obara s nogu sve oko sebe.. .
    I mi smo sretni jako sto je naisao netko tko nije mogao biti bolji.
    Citam sve ovo i bas mi je zao da vas tako itko zeza..
    Jako mi tesko pohvatat sve i pisati malo cesce jer kroz dan malac stalno negdje di ne treba biti pa trcim za njim.. A danas sam nakon treninga morala ici i na rodjendan pa mi je dan bio turbo.. I uz sve to sam jos i prokrvarila 6 dana ranije sto mi je jako cudno jer sam od poroda imala jako tocne cikluse svskih 32 dana je dosla tocnooo uvijek. I sada urani ovako i ja zbunjena totalno. Pa slusam price mozda prejak trening mozda gubitak kilograma pa se sve mjenja.. Kako je kod vas poslje poroda menga?

Moja je relativno tocna samo sto sam ovaj mjesec dobila 5 dana prije 🧐

PetraB
    07. Rujan 2020. 23:39

Ne znam jel da ss veselim noci ili ne... V je danas okal K je totalno klonula, pocela kasljati i zakurila (ne strasno al ona se puno losije bori s tom virozom). Da ju ne zeza nos mislim da bi prespavala cijeli dan. I sto nikad ne radi, danas se nosila onak na ramenu, kao novorodjence. Nasloni glavu i tak je provela valjda pol dana na meni, bas ju je satralo. Efedrin kapi pomogle, uspjele su pojesti vecernju flasu relativno ok i core, za sada V se samo nesto budila par puta al mislim da je zbog dude. K spava ok. Dobile obje sirup navecer, ocistile nosice, namazala im prsa sa onim balzamom planT pa cemo vidjeti. Vrhunac dana je bio kad sam pocela smrcat, kasljat i suzit mi oci 😅... Megz ce nas lijecit ocito sve, jadna 🙈🙈.
    Odoh spat dok su jos ok, muz negativan na koronu tak da ujutto putuje a onda, kud koji mili moji iduca tri tjedna 😥🤦🏻‍♀️🤞🏼

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    08. Rujan 2020. 00:25

Manich, meni ciklus potpuno nepredvidiv. Al dojim pa je zato valjda.

Grizli, hhhhh. Ovo za 20kn stvarno. Mislim da bi prek Wolta bilo jeftinije Al bas dno.

Ja bila u lidlu, uzela samo podbradnike. Svi su mi netragom nestali, a imala sam i jedan onaj silikonski Ostala robica mi tak tak bila, nije me nesto privuklo ovaj put.

Neko je pitao jel se loncic isplati. Nez, meni je preskup bez snizenja. Tada je nekih 370kn, al ovak se isplati. Ja ga uzela vec prije na nekom snizenju. Ok je stvarcica, meni nista tak posebno, al klinci je jako vole... i inace mi bilo tesko nac igracku s pjesmama na hrv pa mi je i to bilo supac. Mozes ga uducanu postiskat i vidit sve opcije koje ima. 

• Zarica
    08. Rujan 2020. 00:32

Inace, moj malac se danas bas trudio sjest (bar se meni tako cinilo). Napokon se poceo penjat na stvari, pa se tako dok lezim pridigne lagano na noge mi i onda pokusava koso posjest. Hehe. Puzanje i dalje nepravilno, al trudi se

Petra, 💪💪💪💪💪

• mom12
    08. Rujan 2020. 08:04

U baby centru je loncic 299 kn...
    Cekaj grizli ona je pitala 20 kn za taj lijek jer on toliko kosta..ili prijevoz kao 20 kn?

• mom12
    08. Rujan 2020. 08:24

Cure da pitam...znam da smo sto puta o tome pricali al bi li ikako povrce mogla pripremit za sutra...danas pripremim i sutra dam jest?
    Izgleda da cu se morat 10 dana vratit na posao😣😣

• Zarica
    08. Rujan 2020. 08:40

Bas gledam abrakadabra. Mislim da vise nikad u ducanu necu nis kupit Inace taj loncic sam prosla u vise ducana uzivo i svugdje je redovna cijena bila oko 350. Al isto sam kao negdje uhvatila popust. Zivilo online narucivanje
    .
    Mom, kak to da se moras vratit?

• Cecy
    08. Rujan 2020. 08:46

cure kada se vasima polozaj okica izjednacio ili je to jos u postupku? moja ce skoro 7 mjeseci i jos uvijek to nije skroz izjednaceno, npr. kad gleda ispred sebe, desno je bas na sredini, a lijevo je koji mm prema nosu ili kad joj usmjerim pogled lijevo, desno dode skroz do ruba, a lijevo bi trebalo jos koji mm da dode do ruba, a onda nekad uspije bas oba oka dovest do ruba u smjeru koje gleda...
    nisam sama pametna jel to jos uvijek prerano da budu skroz izjednacena, kad sam citala po internetu izbacuje samo taj strabizam, a opet ne vjerujem da je to jer kad joj prekrijem desno oko, ona lijevim prati isto kao desnim

• Cecy
    08. Rujan 2020. 08:47

i jos nesto sam primjetila zadnjih tjedan dana, kad jede bilo bocica bilo kasica - njih smo uveli ima mjesec i po dana, tokom jedenja cesto pusti suzicu , znaci ne place niti grinta, dobra je za jest, al mi nije jasna ta suzica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.