Petra #izdrži
Grizli i ja bi možda taj dan prešutila al bi bome čekale kad bi ponovno vidjele malog...a šta volim te komentare kad kao pričaju djetetu a ide tebe samo tebi ne mogu to direkt reći..poludim na to. Meni ne smeta kad ga navlače jer on stane vrištati pa ga moraju spustiti dolje ili vratiti meni...ja samo kažem upozorila sam vas. Jednom ga je brže bolje uzela i normalno on više neće dolje i sad postao joj pretežak pa bi mi ga dala...reko ne ne samo ga vi držite dokle god ne budemo išli kući, ja sam vam rekla da ga ne dižete. Tih par sati što je s njima se isključim i pustim ih,jedno uho unutra drugo van. Btw dala je djetetu abc sir i salamu da jede dok nas nije bilo...onak wtf što je s mozgom...rekla sam joj da mu ni vode više neće dati bez da dobije dopuštenje.
.
Zarice dali smo mu i mi stari daljinski al neee on mora moj hvatati...pa ako ga slučajno ostavim na kutnoj vuče navlaku dok ga ne dohvati i onda mi ga negdje zagubi.
-
Lončić je na bazzar hr 217 kn pa ako ne trebate ništa iz Mulllera ovo je jeftinija opcija nego potrošit još 200 kn :)
Deedee ja cu sutra ujutro ak je sta ostalo xD Moram s malim prošetati ujutro pa ako zaspi taman obavim shopping.
Manich sve su preskupe a da treba jos toliko uloziti...nama sslučajno uletila jedna renovirana..trebamo samo dva prozora zamijeniti i stavit cemo drugi laminat al eto to nije nuzno.
.
Pat pat ima neku akciju pa malo gledam tamo....tko je ono od tamo narucivao? Grizli? Ak se dobro sjecam kao veće su velicine? I Sinsay kao ima 30% na sve pa i one na akciji al to nisam još gledala
Ja sam s pat pat naručivala i sve je oooogromno, znači haljinica za 3 mjeseca joj je još uvijek velika, ima cca 8,2kg i 70cm 🤷
Bodi joj je dobar neki koji je isto za 3 mjeseca.
Ostalo sam sve uzela veće brojeve, u tome ce valjda u školu..😅
I materijal je sav srednja žalost, jest da ne košta ništa ali ne bi ih preporučila.. e da i čekala sam bila preko mjesec dans
[/url
Ja nisam bila u Lidlu al sam jutros imala babinje i dobila frisko novu kolekciju,brojn86/92,znaci do 2.godine smo sigurni😀
Grizli... mozda grjesim ali bi rekla da je njegova obitelj iskompleksirana cinjenicom da je on dosao "kod tebe" i radi s tobom ili kod tebe. Tudje komplekse nemozes rjesiti,na tome se treba jako dugo raditi. S druge strane njega razumijem jer je "izmedju dvije vatre" i pokusava svima udovoljiti. Bez razmisljanja,njihovo ponasanje je jako ruzno ali ti njih (ni on)neces(te) promijeniti,mozes eventualno svoj pristup njihovom huskanju promijeniti. Ili se zivcirati dokazujuci im suprotno ili prst u uho ili izbjegavati takve susrete. Posaljes ga s M,obave to i fajrunt. M nebude nista od nanasanja a rule na rulu i to su realno momenti svake prijestupne. Eto sad sam svasta nabacala al najbitnije je da ti to ne uzimas tolko k srcu.
Manich drago mi je da imate nekoga!
Lidl je sutra u planu al mislim da cu izbjegavat kosare s robom jer ormari ce joj puknut koliko toga ima. Al moram po sir i jogurt. Samo njihove hoce, a iskreno i meni najbolji njihov svjezi i onaj domaci krem jogurt. Danas ga samog jela par zlica za probu.
Mare pat pat je ogroman. Neki bodij kao 3-6 mj moj guza prodje kroz rupu za glavu. Neznam stp bi rekla. Ovo sto sam uzela nije loše al nije bas ni nessto extra. One kombinezone sto sam joj uzela za 9-12 mj sto DeeDee kaze nosit ce u skolu valjda.
Lavice njegova seatra je def iskompleksirana zenska... Svi su joj za sve krivi, uzasno je ljubomorna sto mi putujemo, imamo sve svoje, ne moramo nikoga za nista pitati, a ona je do prije godinu i pol zivjela na grbaci roditelja. Uvijek nam govori kao lako vama sve imate, al ne gleda kad radimo ili kad smo od 5 do 22 u firmi, to se ne racuna. Za nju ja nis neznam nego eto imala sam srece pa mi je sve ostalo od tate, a firma valjda se sama vodi i posao. Znaci bljuje mi se od nje. Mm je cista suprotnost ko da nisu u rodu.
Dok su njegovi kod none mogu ici sami njih dva, al kod njegovih bas i ne za sada jer ipak su 500 km daleko. A njih zulja sto mi imamo svoj zivot i njih nitko nista ne pita i ne trazi, a očekivali su da cemo valjda i mi ih sisat i zivit pod tuđom suknjom. A ja na to nisam naviknula.
Ovo za salamu i abc sir mislim da bi posemerila skroz na skroz. Za to znaju (valjda) bar se nadam da znaju da ne smiju jer neznaju na sto sam sve ja alergicna pa sve prvo pitaju za sad.
Zaboravila navest da je dala M njen mobitel da lize, a to je i mm se naljutio i reko joj nek ga ona lize, pa kao nece se mob razbiti. 🤷♀️ I tako bisera nije falilo. Mislim da mene ne budu ni cule ni vidile tako skoro a planiram u zg uskoro al moram srediti da odemo spaat u neki hotel, di god samo da ne idemo kod sogorice. 🤮
Manich slatki su ti momci ☺️
E da mislim da sam vidila sad kad sam ju kupala da joj stizu zubici gornji, a malo je i vruca. Mjerila temp 37.5 imala, neka smrcava kao a nema smrkljica.
Joooj Grizli 😬 ja slicne komentare slusam kod svojih svaki dan, ali ne dam se omesti. Ali to pricanje bebi "mama ne moze ovo, mama kaze ono, mama mamamaaa" to bi me izbacilo iz takta 😡. Razumijem da te zivciraju, ali probaj naci nacin da tebi i M ta druzenja budu ugodnija, sta god ti odgovaralo, samo pazi da se me posvadjas s njegovima jer to nikad nije ugodno, nikome...
-
Mi ujutro obavili Lidl shopping 😁. Uzeli sve 74/80 jer to sada nosi: 2 bodija, 2 pidjame, 2 hlace, 2 seta carapa, 2 majice. Jedino vestica nije vise bilo brojeva, ali mislim da cu umjesto tog skoknit do HMa 😊. A 86/92 smo vec nakupovali zimskog hrpetinu 🙈🙉. Sad razmisljam vec poceti traziti bozicnu, zimsku robicu 😆.
-
Moj malac zadnjih dana vjezba vrtnog patuljka 🤗🤗🤗. Polako, ali sigurno 🥰.
-
Ode spavati jer me ceka barem 4 budjenja, nadam se od toga samo jedno sisanje. Sisavac jedan mali.... .... .
ALI upravo mi je komarac zazujao na uhu, prvo ga moram pronaci i ubiti. 🙄
Deedee ja cu sutra ujutro ak je sta ostalo xD Moram s malim prošetati ujutro pa ako zaspi taman obavim shopping.
Manich sve su preskupe a da treba jos toliko uloziti…nama sslučajno uletila jedna renovirana..trebamo samo dva prozora zamijeniti i stavit cemo drugi laminat al eto to nije nuzno.
.
Pat pat ima neku akciju pa malo gledam tamo….tko je ono od tamo narucivao?Grizli? Ak se dobro sjecam kao veće su velicine? I Sinsay kao ima 30% na sve pa i one na akciji al to nisam još gledala
Ajde super ako ste nasli ipak nesto. Hihi kad uselis javi se mozemo djecicu upoznat popit kavu.. 😘☺️
Prezivjeli prvi cijeli dan sami na moru 💪🥳. (I jos jucer pola dana 🙈)
Grizli mislim da je lavica najbolje rezimirala 😊, ti si apsolutno u pravu al nemres to radit sama sebi, pojest se od zivaca. Kad ti dignu tlak uzmes m i odes u drugu sobu il odes doma il ak ide jest kazes im u facu da vam treba mir.. tak sam ja ivo ljeto. Jedno vece mi je sogor nazivciro malog navecer i mrgud nije mogo zaspat uopce. Sljedeci dan kad su svratili sam se samo pokupila i rekla da sutra ak zele vidjet malog dodu ranije i otisla. I gotovo, nema rasprave 😁
Losa od danas je sator. Kaze mm da je i ujutro i popodne bio veliki red 🙄
Curke hvala a da malac je plavusan veliki sarmer obara s nogu sve oko sebe.. .
I mi smo sretni jako sto je naisao netko tko nije mogao biti bolji.
Citam sve ovo i bas mi je zao da vas tako itko zeza..
Jako mi tesko pohvatat sve i pisati malo cesce jer kroz dan malac stalno negdje di ne treba biti pa trcim za njim.. A danas sam nakon treninga morala ici i na rodjendan pa mi je dan bio turbo.. I uz sve to sam jos i prokrvarila 6 dana ranije sto mi je jako cudno jer sam od poroda imala jako tocne cikluse svskih 32 dana je dosla tocnooo uvijek. I sada urani ovako i ja zbunjena totalno. Pa slusam price mozda prejak trening mozda gubitak kilograma pa se sve mjenja.. Kako je kod vas poslje poroda menga?
Sortiraj odgovore
Najstariji