Ajme Grizli ja bi se na tvom mjestu pokupila i otisla... s malom a bogami i s muzem...uzas. Ljudi si puno previse dopustaju. A noni bi se lijepo ispricala i rekla da je maloj previse i da joj treba mir......uf ...nazivcirala sam se sam citajuci...
Grizli uzas al kao da sebe gledam...samo ja kad s malom idem spavat samo kazem napustite svi sobu...
Jednom tako moja sveki kao da ce ona dat maloj jest al ona je naucila na neki svoj nacin i nemozes je nahranit kako ti hoces i ja je upozorim ona kaze nedas mi se maloj priblizit a ja joj dam bocu i kazem nece pojest mego 40ml i plakat ce po noci i naravno tako i bilo i ona mene zove kao mala nece jest ja kazem jesam ti rekla i vise ne forsira jelo...😒😒...
Al ljudi su toliko sebicni i nedokazani da je to uzas...ili se inate...ko ce to znat..
Grizli sreca nam je da ih nevidamo cesto...a srecom mm se sad s njom nesto posvadao pa i ne zove mene a on joj se na javlja...ja se ne mjesam al trenutno imam odmor🙃🙃
Ne znam, ovo su baš na jedno uho unutra na drugo van situacije, nemoj toliko kidati zivce, mislim da su nam svima s takve manje više. Ja sam se pomirila da će uvijek biti neki komentar i stvarno mislim da (pričam o svojoj) ne misli ništa loše nego jebiga, ona ne bi tako kako ja pa će naravno iskomentirat, jer zašto ne 🙄
Evo jučer sam je zvala da dođe kod nas da se podruži s malom jer znam da joj fali i vidi ju jednom tjedno, odem svojim poslom u drugu prostoriju, čistim ili nešto, ionako se došla s njom druzit, ne samnom.. ali moram je pohvalit da je vremenom došla do toga da pita ako je može uzet s casmatina jer ako se mala lijepo igra i zabavlja mogu se i tako druzit bez nošenja pa je očito moje tupljenje došlo do nje. A možda joj je samo preteška postala😂
Ali da se razumijemo, vjerujem da te iziritiralo cijeli dan.. na ovo s kolicima bez javljanja i to nevezanu🤦uzet bi podemonila 😤😤
[/url
Grizli kosa mi se digla na glavi citajuci. Lijepo od tebe da si htjela ispostovati mizevu nonu no stara moja ja bi na prvi znak pokupila dijete i otisla, s muzem ili bez... Al jbg, ja sam poznata u familiji kao ona bez dlake na jeziku tak da sam imala situacija gdje doslovce nebi dala dijete iz svojih ruku, da ju ne znam tko zeli uzeti... Jbg... Vidis da iz tog postovanja prema njegovoj noni, jbg postovanje prema tebi je izostalo a ispastala je samo M na kraju. Nemoj dozvoliti takve stvari. Ja dozvoljavam stvari mimo nasih navika samo ako vidim da mojim klincima je to zabavno i pase im... Npr... J sam se trudila ne nanasat i nakon nekig vremena je i on postao dijete koje se ne voli nositi, uvijek sam govorila spustite ga na pod ili u kolica, ne voli se nositi i gotovo. Megz je obozavala ruke i u slucajevima kad bi isli kod baka/djedova, vidjela bi da uzivaju i oni i ona i to sam pregrizla, dva dana ju "preodgajala" doma i ok. Al da mi place jer joj nesto ne pase a netko, totalno nebitan i neupucen u njenu svakodnevicu, forsira, momentalno bi ju uzela i otisla. Drzi se... Smiri se sada, opet ste lijepo sami, vratite se u normalu i zaboravi na ovo, a sljedwci put reagiraj na prvi znak... I naravno na miran nacin razgovaraj s muzem... Probaj i njega shvatiti, to su njegovi roditelji, sestra, rodbina... Nije lako cuti kritiku pa moras to pazljivo upakirati. Zamisli da netko kritizira tvoju obitelj... I to ti nema veze jesi li u pravu ili ne, na zalost, u takvoj situaciji razum nekad zasteka. Ovo ti pricam iz iskustva, moji su se stalno klali i mama je stalno nesto govorila kontra tatinih. Dandanas tata zna reci koliko ga je to znalo povrijediti i stvarno je tako.
Inace Megz danas krenula u skolu no Juraj je doma jer muz je danas samo otisao na testiranje u Zg da moze u Italiju sutra, tak da sam s njih troje/cetvero doma. Evo upravo je Vesna odspavala punih 10 min... Ne moze, a i K se bori kroz san. Zvala sam dr... Rekla je da slobodno dam sirup ako vidim da se pate (naravno ne za bezveze 🙈 al recimo ak budu kao jucer da placu, bezvoljne su i slicno) , bez obzira na temp. I pustila nam je Efedrin kapi pa se nadam da cu ovu noc bar prvih dva/tri sata odspavat 🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Aajooj Grizli, ti ćeš se baš naljutiti na mene.. Ali.. Sve te stvari bi i meni malo digle tlak, al ja to nekako drugačije riješim.. Ne bih si dozvolila da me tako iscrpe. Rekla bih im jasno da ne rade stvari koje me smetaju i gotovo.
Sad kad čitam.. Ne znam.. Mislim, žao mi je što ti to tak teško pada.. Ali, ne znam kako bi ti istrpjela rodbinu mog supruga.. npr. za djecu su mi govorili kako su sve tri iste njegova sestra i djeca ne izgledaju kao moja.. Cure su preslikane ja.. Ali, malo njegova sestra i ja ličimo.. Ipak, kod svakog vidjanja, to naglasavaju😂ili, dodjemo k njima, tamo sjedi bivša djevojka mog muža 😂koju nisu podnosili dok se mi nismo vjenčali, ali odjednom su KAO kucni prijatelji..nakon 15 godina me kao nazovu "slučajno" imenom druge bivše.. Ili pozovu mog muža da dodje sa djecom.. bez mene i tak😂🤭nismo se nikad svadjali i nikad im nisam ništa krivo rekla.. nego, eto.. Kako kaže moj suprug, njima nikad u životu nitko nije pasao. Jednostavno su takvi. Ima puno tih gluposti, ali, mi imamo svoj život i toliko nam je lijepo skupa i slažemo se da nas takve gluposti ne dotiču i to ih najviše boli.
Hoću ti reći.. Sve dok vide da ti smeta, izludjivati će te. Vrati im i nemoj si to dopustiti. Ja bih jednostavno sjela u auto i otišla s malom i mužem doma.
Sorry, al eto.. Drži se🤞
Losa mislim iskreno da je stvar tona i nacina govora. Mene je najvise zabolilo da joj ja ne dam jesti i to me prozvala pred pol rodbine, ton nije bio ono zajebancija i sala nego bas bas. Jer kao mala nije jela 6 i pol sati i dal sam ja normalna. Nisam rekla da sam ju dojila u međuvremenu jer ne vidim razlog da ikome polazem racune kad dojim svoju bebu a kamo li njoj. Zivci su mi proradili oko 17 zato sma i otisla do trgovine da ne djelujem na nju. Sinoc se ispucala kad je ona zaspala, al je nocas ja mislim osjetila da je mm nervozan jer se njemu spavalo posto je legao tek u pola 1, a ja sam mu rekla nek kad zna bolje uspavat ju ide uspavat a to je bilo 2. Svakako sjeti moju nervozu, zato se i trudim ignorirat sve skupa i ne djelovat dok je ona blizu kao mi svadat se s nikim jer ne zelim da osjeca losu energiju. Nikad joj ne bi branila da bude s njima, zato i hocu da imamo donekle lijep i fin odnosi svi skupa jer necu da zbog mog recino neslaganja nema obe tete ili tako nesto. Meni nije jasno samo kako ljudima nije zao djeteta, kad vide da je umorno i iscrpljeno, ja svom necaku nikad tako ne bi radila u inat samo da mama ne spava po noci. Moja sogorica je dosta zla osoba i narcisoidna. Sto da kazem kad ju je mm zamolio da ode po onaj algitan za raditi odljev noge i ruke u trgovinu koja joj je preko puta posla. Zena mene pita 20 kn vise novaca jer nam je to donjela. Ne znam meni to nije u redu. Moja sestra bi valjda prije crkla nego pitala. Mm je jutros kad je M zaspala dosao se ispricat u ime svoje mame i sesre jer da nocas nije mogao spavat. Nisam znala da je njegova sestricna mu poslala poruku sinoć da se nada da smo ja i M dobro jer da su pretjerali i da se i ona lose osjecala kad je njegova mama rekla da maloj ne dajem jesti, al da ona zna da bebica ne bi bila takav veseljak i dobrica da je zanemarena. Mm je mislio prvo da preuvelicavam. Al nije ugodno 8 h slusat kako svaki tvoj potez ne valja ili one znaju bolje, a opet ne dopustaju ti onih 30 min mira koliko djetetu treba.
Beba sto bi se ljutila na tebe. Kazem da mi nije draga njegova nona bila bi se pokupila bez pardona, a on hoce nece. Uvijek ko u celofanu sve oko njegovih l, a s deuge strane on dodje i dere se na moju sestru i mamu ko da skupa ovce čuvaju. Tj znao je prije dok nisam ga upozorila da to ne radi jer ako ista mrzim to je da se ne postuje obitelj. Rekla sam 100 put ne moram ih obozavat niti ljubiti se s njima al ppstovat se moramo. A ovo na kog lici to je redovito na repertoaru... Mala je ista njegova sestra i sestricna od njegovog tate po njima. 😂😂😂 Ja na to umirem od smjeha jer malo je glupo komentirat to uopce... Jer djete nema oci plave na mene neeee, nego na neku rodekinju od dede njenog. Al mene to ne dira previse, to sam im vec odavno rekla pa da mi smeta da mi djete lici na muza ne bi s njim djete pravila. A mala je ista moja sestra, no nebitno. Cak i da je na postara, a znamo da nije 🤭, nas dvoje je obozavamo i nalazimo nase crte u njoj od oboje. Ponekad se međusobno zezamo mm i ja da smo u katalogu birali dijelove za nju zato je takva, pa nam je embriologica slozila po zeljama i prohtjevima.
Grizli,mozda ti svekrva cak i nije najgora na svijetu, konkurencija je velika, ali brate sogorica ti je govno, da budem tocna...
Ja bi je isamarala za sve to, jahhh...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Stavila bi vam sliku da vidite koja je to ljubav izmedju njih dvojice ali sam zaboravila kako se ono stavlja slika ovdje..
I htijela pitati odakle ste zenice ima li koja iz slavonije ili baranje?🙋
Ti si iz Bm ako se dobro sjecam..meni je muz od tamo, zivimo u Os al kupujemo kucu u Bm
Da da iz Belog sam.. Ma daaaj kupujete kucu super.. Gdje? Ima li sta uopce normalno kod nas za okej novce?
Zarica, Manich za slike,
postimages.org,izaberes thumbnail za forum i copy paste u forum u tekst i to je to.
Ma i sveki ju obozava, prvo unuce je s obje strane, al nema takta. Al to su takvi karakteri. Nekad ignoriram, nekad me pogodi. Al onda mm prica s njom. Pa bude ok par dana pa onda zaboravi pa opet.
Snajka i svekrva, vjecna borba 🙈🙈
Hvalaaaa evo ja cu pokusat stavit sliku..
Sortiraj odgovore
Najstariji