Jao, imam šta čitati...
Grizli cure su sve rekle, meni zapravo nije jasan tvoj muž, čak ni ako to nije direktan napad nego insinuacije i komentiranje usput (što je možda i gore), zašto on ne reagira odmah?! Ja sam se dok sam čitala naživcirala na njega, lako za njih 🤷
Uglavnom, sretno i smireno, ne znam što ti drugo reći 💓
.
Manich ajme grozno, vjerujem da ti je bilo strašno 😕😕😕
Drago mi je da sad imate nekoga tko vas zaslužuje 😊
.
Petra muka mi je samo čitati. I da, V je imala tjedan dana curenje nosa/začepljen nos, malo temperaturu malo ne i onda je išla kombinacija osip, dva dana više temperature i opet osip 🤷
Al rekla mi je pedijatrica da ove godine imaju hrpetinu "netipičnih" trodnevnih groznica. Kao, to je to ali me traje tri dana i ne ide tim redom 🤷
.
Ove tri stvari su mi izbile sve ostale teme s pameti..
[/url
Jutro... Navodno je jutro... I kao, bila je noc 🤦🏻♀️😥
Ovako je to izgledalo... Naizmjence su po pola sata otprilike spavale na meni. Ja sam si namjestila jastuk tak da sam ga skroz uspravila na ormar pa se naslonila a sa strane (do zida) stavila trudnicki tak da ih mogu "u miru" imati na sebi. S druge strane sam stavila 2 mala jastuka s kauca, na to njihovu deku na cicak, ona mi je taman bila da to prekrije i ucvrsti. Tak sam ih lakse mogla mijenjati, da ne moram se micat dok ih stavljam u krevetice a i ak jedna place mogu je umiriti bez da drugu moram "skidati" sa sebe 🤦🏻♀️... Uglavnom u 3 i nesto sam pogledala na mob i prvi put pozelila da sto prije svane 😥... Nis spavala, uspjela odrijemat u par navrata, ukocila se, glava me boli a trebala bi funkcionirat kao... 🙄
Cure su ok, relativno dobre volje, temp i dalje nekih 37,7 u guzi iako na celu pokazuje do 38 🤷🏻♀️. Nos sad nisam usisavala nego samo dobronisprala fizioloskom... Uglavnom, vidjet cemo... Nazvat cu dr da pitam ima li sto za nos da bar navecer im olaksam, bar na dva-tri sata da ipak odspavamo jer sam solo s njima i ovo mi nije bas zabavno 🙄
DeeDee tnx, tak sam nekak i upamtila da je kod vas bilo. A vidjet cemo... Moram samo otkazat kontrolu fizijatra u cetvrtak (pricekat cu jos dk sutra al nisam optimisticna bas)
Idem se onesvijestit dok je Megz jos doma 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Manich prvo da ne zaboravim drago mi je da ste sretni ti i maleni, zasluzili ste!
PetraB zao mi je da je takva situacija kod vas? Cek jel ti J krenuo u vrtic danas? M u skolu?
Ovo je mozda najgora noc do sad nam bila. Zaspala je od umora u 21h, al nije dovoljno posisala, a u 23 ju nisam mogla razbuditi da jos sisa. A zato je u pola noci krenuo show. Podojila sam ju i to je obe posisala sta ne znam kad je zadnji put nocu, i cim bi ju makla u krevetic vristala je. Onda sam mm probudila nek ju uspava on kad zna bolje i nakon 45 min neprekidnog plakanja ko da ju guli sam se digla jer nisam mogla ju vise slusati. Ona se doslovno tresla i plakala, mokra pelena joj bila od znoja, a nije piskila jer je samo rub gore bio mokar a dole između nogu sve suho. Kad sam ju uzela u ruke uhvatila se za moju kozu i stisla uz mene i nikako zaspat do 3.30 sam probala sve i svasta, a mm je samo ponavljao treba ju se naučit da sama zaspe i kao da ju spustim u krevetic. To me bas iznerviralo jer ona je bila sve samo ne sposobna sama se uspavati koliko je bila uznemirena. Na kraju u 4 sam legla na krevet i stavila ju prvi put u njenom zivotu kod mene da zaspe u krevetu jer me tako cvrsto drzala da imam sve modrice na nadlaktici di me stipala sa prsticima. Kad je zaspala vratila ju u njen krevet i ona se uz plac budila svakih 30-40 min, pa bi ruku joj gurnula kroz resetke i mazila da se smiri. I u 7 joj opet dala cicati al nije mogla vise zaspat. Doslovno M je ko da joj je neko ecstasy dao.
Predug mi komentar pa moram ovako... Sorry sta sam oduzila al moram se ispuhat negdje.
Shvala prije svega da utjesi...
E sad jucer je od mm nona imala rođendan i bilo je prilican broj ljudi tamo, uz to ta zenica je stvarno divna i draga osoba i prvestveno radi nje nisam htjela se svađati nego sam sve trpila. Da nije bila situacija takva i da su bili samo oni ne bi dospustala pola toga. Uglavnom pred par dana je pitala sveki koju velicinu nosi mala i mm je reko da evo tek je krenula nositi 74 s time da nesto joj jos dugo, a vecina joj siroka. I ova joj kupi samtanu haljinu i plisani pulover da ima sad za zimu 86 velicinu. A sogorica za sad joj uzela haljinicu 80 ljetnu. Znaci sta me pitas velicine ako kupis po vlastitom nahodenju na kraju. I kad sam otvorila kazem ja da se nadam da ce stic to nositi jer 80 racunam da ce u zimi ono 12/1/2 mj nositi, 86 iduce proljece. I ove krenu na mene da nemoguće da vide one nju na slikama da ce ona to sigurno nositi.
Reko ok briga me.
Inace u 14h joj dajem kasicu a oko 17.30 doji, ali kako nije uspjela zaspat dala sam joj u sobi dok smo bile same cicu oko 14. A za zaspat isla prvo ja s njom kao setat, al kako je bilo sunce jako i vruce vratile se natrag, pa sam dobila da sta nisam po hladu isla. Ako je iko ikad u Puli bio zna kako u centru su svi napakrirani na nogostupe i da u 12 h nema hlada jer mozes samo po cesti setat. Uzela ju na ruke i otisla u dnevni, jer je festa bila vani na dvoristu kao da je tisina i mir i nosila ju protiv cega sam jako al ajde da se umiri jer sve novo, puno ljudi svega pa ajde. Nakon 7 min taman M pocela da ce spavat evo svekrve do nas i pita jel spava ja kazem ne jos i ova krene nju zabavljat i nasmijavati, skakljat i kao joook ta mama zivcenjaca hoce da ti spavas a vani ljudi. Otisla sam samo u kuhinju i nastavila ju maziti i nositi. Pa je dosla sogorica nesto uzet u kuhinju i vidi da ova samo sta ne zapse pocne se smijati na sav glas i govori orasica jedna sad ce jos i zaspat pa se necemo moc igrati. Meni tlak vec na 480 volti bio. Mm vani sa deckima razglabao o sportu i nista nije vidio. Nakon sat vremena mrcvarenja dolazi njegova sestricna ona trudna. Koja btw je rekla da nece trebati nista za bebu mozda nesto sitno ako budem imala da joj pase jer beba ce biti ljetna a moja je zimska i naravno brojevi ne stimaju. I ponudi ona meni da malu odnesem u njihiv stan u krevetic od njene kcerke. I mi odemo i jos muzeva nona kaze sta ne pustite tu malu da zaspe. Onda je svekrva prokomemtirala pa da pusti mama da tata i beba idu skupa spavati mozda bi i zaspala. M nikad s nama ne ide spavat niti se tako uspavljuje. A ja bezveze forsiram neke svoje ideje pa se mala muci. Al naravno u novom sve M nije mogla zaspat i nakon sto joj san prekinuli 4 puta, evo mog pametnog muza i krene da sam ju ja isao uspavat vec bi spavala. Uzeo ju i otisao u neku sobu i zaspala ona, namjestimo mi mobitele na babycam da ima mira. Al moja sogorica dosla bas ispred te sobe pricat na telefon i smijat se. Njegov sestricni slabo, zena legla na kauc i kao govori da ce mi javiti ako se M probudi, a sogorica dosla i ruga joj se jos joj dize noge i stavlja pod nos. Ok to je njena sestricna al takta nimalo za ženu kojoj je slabo. Naravno M se od svega toga probudila nakon 20 min.
I doslo vec 17 h i isla sam spremiti kasicu joj da pojede. Inace kad jede smo vecinom same jer ju sve previse zabavlja pa ne jede lijepo nego se glupira. I odem ja s njom u dnevni opet jos kazem mm idem joj tamo dat jest da smo na miru. Nakon 2 zlice evo svih njih i tete, i sestricna druga i sogorica i svekrva... I zabavljaju je. Sogorica ju svako malo za nogu hvata i skaklja naravno ova se smije, 5 put se zagrcnula jer taman stavim joj u usta ona pocne se smijat. Kazem im da nas malo puste da pojede i onda moja svekrva uvrijedjeno ppmazi M i kaze joj tebi mama ne da jesti kad si gladna nego bi da gladna spavas, a to tako ne ide. I sad smo joj mi krivi sta tako hlapljivo jedes da se zagrcnes. Ona nije znala da je mala dojila u 14. Jos izjavi da joj nedam jest pa nije ni cudno da joj 80 jos nije dobro. Znaci mozak mi je zakuhao skorz na to. Mm nije bilo blizu i samo sam progutala govno jer taman dosla njegova nona i rekla im svima da sta nas malteretiraju. Kad sma ju zavrsila hraniti predala sam ju tati i otisla se prozraciti u trgovinu po spezu za doma samo da ne slusam.
Evo da ne kudimo samo svekrve moja je stvarno super s malim i stvarno slusa i postuje sve moje upute i bez problema ga preko noci ostavim kod nje. I nekako se osjecam ko da sam na lotu s njom dobila 😅. A vama cure koju muku mucite sa svojima svekicama saljem tonu virtualne pozitivne energije, mame sve mogu 🙃 super heroji samo takvi.
E a taj loncic sveznalica jel fakat dobar tak? Obzirom da imamo cuku vec 😂
Dosla sam natrag u 18.30 vani je vec bilo hladno oko 22 a ona u kratkom rompericu i place, kazem ja mm da sta ju nije obukao da su joj noge hladne. I moja sveznajuca sogorica da ja nisam normalna da je vani sad tek ima zraka i ugodno i da sta ubundavam tu malu. Njoj je i u sred zime vruce, a imala je duge hlace tanke i majicu s rukavima, a mala polugola. Uzela ju svekrvi uz ruku i otisla presvuc. Pa dosle zamnom kao da vide kao presvlacim dijete samo da bi iznosila robu jer kupujem joj hrpe.
Dakle cijeli dan neka podbadanja, da ne govorim da su je vukli po rukama, ona zivcana skroz n skroz, al problem sam ja jer sam nervozna i imam svoje hirove.
I mm kad amo dosli doma i kad sam mu se pojadala jer 80% toga nijw vidio ni cuo on mi izjavi da nemam razumjevanja da njegovi ju rijetko vide. Slazem se da ju rijetko vide u zivo, al ni moji ju ne vide nego 1 tjedno nekad i rijeđe pa opet nedam za pravo da dovode u pitanje njegov odgoj i odnos prema djetetu niti da mi pametuju meni a kamo li njemu. Mojoj staroj napamet ne bi palo rec da ne dajem maloj jest jer zna koliko se trudim da joj skuham svega i zdravo, fino, da cu prije trpit za ici na wc i ne spavat satima nego njoj ne dat cicat ili uspavat ju.
Oprostite na teroru s mojim postovima al eto to je djelic svega jucer, a bilo je jos xy situacija. Meni najviše zao moje M jer se bas vidi na njoj da je izmorena i uznemirena sto od svi i svega, sto od nespavanja i moje nervoze sinoc. Al bas trazi da me drzi dok spava, ko da se boji da cu je ostaviti ili da ce ju ooet netko uzet iz mojih ruku. A to su jucer redovito radili, plus sto je svekrva dok sam bila na wc stavila ju u kolica ne vezanu btw i otisla na ulicu po cesti setat s njom bez da ikom kaze. Pa sam ju trazila po naselju da si bar djete vezem jer je tako zivahna da je samo pitanje vremena bilo kad bi izletila iz kolica.
Za loncic... Mi imamo i psa, al razliciti su. Ovo upoznaje geometrijska tijela i gricka to stisce nos locicu i tako igra i zabava na drukčiji nacin.
Cjena u mulleru sa popustom je 160-170 kn tako nešto tako da se isplati jer jeftinije nisam nigdje vidila.
Sortiraj odgovore
Najstariji