ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    06. Rujan 2020. 11:40

Mi smo jucer sopingirali. H&m ne znam sta bi prije...sve je tako prelijepo...uzela 2 kompleta trenerkica, dva duksa i dvoje hlace, sve skupa 120 kuna. Carapa, kapica, pidjamice...
    Mome je 74 taman...tako da sam mu uzela pidjame 74, mozda sam tu fulala jer je to kao do 9 mjeseci al on meni robu iz hm uvijek nosi duze od predvidjenoga...ostalo sam uzela od 9 do 12...za spavanje uvijek u Lidlu mogu kupit za male pare.
    Svratila malo u baby centar pogledati AS,zamantalo mi se od informacija..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    06. Rujan 2020. 12:29

PetraB za dm ti ne treba racun zamjeniti ce ti bez racuna. 😉 A tocno te kuzim, a imam samo jedno, da izludis kad ave moras rec. Mene moj jutros pitao kako da joj spremi svjezi sir i borovnice. Reko tako sto ces razmislit se pripremaju i otisla se tusirat. Najlakse na sve servirano doc. 
    Mala.le mamis me sa h&m
    Valkris sretno sa novom mwtodom da se barem svaku drugu noc odmoris. 
    Mi idemo sad na druzenje sa muzevom family... Stigla i premila sestra mu i svekrva... Jeeeee... Trenutno mantram u sebi da me bar opali nesto da se onesvjestim pa prespavam to druženje. Mislim ok bude stvarno, ali oni toliko su glasna obitelj da je to strasno. Cesto mi se dogodi da nkon deuzenja s njima mi sumi po noci u usima. Onaj feeling ko kad sa koncerta dodjes a to mi sad ne pase vise... Jbg ostarila valjda. 

• Zarica
    06. Rujan 2020. 15:13

Grizli, salji update :)

Evo mi jucer bili u Zacretju do outleta da mm obnovi garderobu i napravili izlet cijeli dan. Da nismo naletili na XYZ, otpisala bi taj outlet zauvijek. Zbilja cjenovno nebi nikad svrstala to u outlet. Al dobro, naletili smo na ovaj ducan pa se isplatilo. Na neku foru je bas roba njegovog broja bila snizena 80%. Pogledali smo i sjedalice za auto i nekak nam je prevagnuo cybex.

Vidim da i dalje klinci nemirno spavaju. Moj malac se poceo bas rano dizat. Imamo dva ogromna prozora u spavacoj i to oko 6 udje svijetlost i cini mi se da ga to budi. Na moru u onoj mrakaci od apartmana je puno duze spavao. Tak da cemo morat naviknut na ranija budjenja. Inace, po noci ja dezuram za malog i sad su mi se bas skupile 3 teze noci, em njegovo navikavanje na kindac em sam ja navikla ic spavat oko ponoci pa me ovo u 6 dotuce. Sad mm otisao na plivanje, a malog odnio svekrvi da ja odspavam sat dva, na sto cu se bacit cim zavrsim post. 

Petra, super si izvela shopping s curkama. Ne mogu zamislit kako to izgleda s 2 bebe sam ic po ducanima.

PetraB
    06. Rujan 2020. 16:27

Mislim da cemo se pridruziti klubu viroznih beba... Curi im nos stalno sad, desno oko i jednoj i drugoj stalno suzi. Okice su im onak suzne stalno. Jos nemaju temp 🤞🏼. Ne jedu. Ne spavaju, tj odmah zaspe cim ih spustim u krevetice ali nakon 15 min krene plac i onda se razbude. U jednom trenu je cak i mm usao u kucu koliko su vristale a ja nisam uspjela i jednu i drugu u isto vrijeme umirit, katastrofa dan uglavnom. Ja sam extra lose volje danas i zelim da me svi puste na miru a znate da onda bas to ne ide tak. Uglavnom... Good day 😥

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    06. Rujan 2020. 16:27

Grizli suosjecam 😉

06. Rujan 2020. 19:44

PetraB

Mislim da cemo se pridruziti klubu viroznih beba… Curi im nos stalno sad, desno oko i jednoj i drugoj stalno suzi. Okice su im onak suzne stalno. Jos nemaju temp 🤞🏼. Ne jedu. Ne spavaju, tj odmah zaspe cim ih spustim u krevetice ali nakon 15 min krene plac i onda se razbude. U jednom trenu je cak i mm usao u kucu koliko su vristale a ja nisam uspjela i jednu i drugu u isto vrijeme umirit, katastrofa dan uglavnom. Ja sam extra lose volje danas i zelim da me svi puste na miru a znate da onda bas to ne ide tak. Uglavnom… Good day 😥

Ja ovdje nikako da pohvatam sve.. Jesam dobro shvatila ti imas blizance? Ili? Ako da ja moram ovo rec... Svaka cast zeno skidam ti kapu. Ja sam ludila nekad sa ovim mojim malcem mislim da se sa dvoje tako malih nebi snasla nikako. Svaka ti cast jos jednom drzi se.. 

PetraB
    06. Rujan 2020. 20:15

Manich yes, imam blizanke bebace, curku od 9 godina i malca od 3 godine 😊. Ma ne moras "skidati kapu", curke su fakat inace dobre. Super spavaju, nisu zahthevne, ne nasaju se, ne uspavljujem a imam oooogroooomnu pomoc od moje curke tak da se sve da izdurati iako nemamo apsolutno NIKOGA za cuvanje. Curke, koristite bake servise i ostale rodbinske servise koliko god mozete 😅🤭
    Btw, dan se nastavio u istom tonu kao i noc... Spavanje 0 bodova, jelo prek nosa, kasicu sam im preskocila danas jer nisam iskreno mogla ni jabuku im prokuhat, fakat sam s energijom na nuli. Cak sam im popodne dala i sirup misleci u jesnom trenu da nisu zubi al nije pomoglo. Ne znam... Iz nosa doslovce voda curi i nije im zastopan, sve dok ne legnu tak da ce i ova noc biti zanimljiva. Samo se nadam da nece predugo trajati, zakomplicirati se necime jer muz u utorak putuje i onda se moram snalazit sama kak god. A u cet nam je kontrola fizijatra... I moram vuc i Juraja sa sobom 🙈.... Woooohooooo!!!!!!!!!
    Grizli kak je proslo? Jel zuji u usima? 🤭

06. Rujan 2020. 20:50

PetraB

Manich yes, imam blizanke bebace, curku od 9 godina i malca od 3 godine 😊. Ma ne moras "skidati kapu", curke su fakat inace dobre. Super spavaju, nisu zahthevne, ne nasaju se, ne uspavljujem a imam oooogroooomnu pomoc od moje curke tak da se sve da izdurati iako nemamo apsolutno NIKOGA za cuvanje. Curke, koristite bake servise i ostale rodbinske servise koliko god mozete 😅🤭
    Btw, dan se nastavio u istom tonu kao i noc… Spavanje 0 bodova, jelo prek nosa, kasicu sam im preskocila danas jer nisam iskreno mogla ni jabuku im prokuhat, fakat sam s energijom na nuli. Cak sam im popodne dala i sirup misleci u jesnom trenu da nisu zubi al nije pomoglo. Ne znam… Iz nosa doslovce voda curi i nije im zastopan, sve dok ne legnu tak da ce i ova noc biti zanimljiva. Samo se nadam da nece predugo trajati, zakomplicirati se necime jer muz u utorak putuje i onda se moram snalazit sama kak god. A u cet nam je kontrola fizijatra… I moram vuc i Juraja sa sobom 🙈…. Woooohooooo!!!!!!!!!
    Grizli kak je proslo? Jel zuji u usima? 🤭

Ma kako nema potrebe jaooo pa dodje mi da si lupim samar kad ja kukam zbog mog malca.. A on je divna bebica ja neznam sta znaci ne spavati...zaspi fo 22h Probudi se jednom oko 2h u noci presvucem ga popije mljeko i nastavi spavat i ujutro u 6 opet popojr mljeko i spava do 8.. Otp je tako uvijek.. Rijetko ustane u 6 ili 7.. Preko dana svaka 3h odspava po pola sata nekada jednom u danu zna i duze spavati pa stignem obavit sto moram. Kod nas je sada najveci izazov to njegovo ustajanje hodanje i sto dira sve po kuci pa samo idem i vicem Liame ne diraj Liame past ces itd.. Ali sve to je normalno ono sto me najvise pati je to sto bi ga zeljela odviknut od nunanja na rukama za spavanje jer idem na operaciju zucnih kamenaca u 10 mj i necu ga smjet dizati nakon toga a to ce biti problem jer samo kod mene zeli zaspati. 

Grizli
    06. Rujan 2020. 21:14

Zivcani slom imam i to u ozbiljnom stadiju,toliko da sam se rasplakala kad samo dosli doma i posvađala se s muzem jeeeer protiv svete obitelji ja imam nesto protiv za reci. Razmatram da se izdojim i odem spavat kod mame, jer ja kao mama ne valjam nista, ne znam nista, ne vrijedim nista, ne znam ni uspavat dijete, ni nahraniti, nedam joj ni jesti, niti znam da joj je vruce, niti ju znam nositi, presvuci... Bas bas bas nista... Nula!!! Bila sam fina i pristojna od 12 do 20 i sad mi je zao sto nisam poslusala svoju intuiciju i svih poslala u 3pm, nego se pravila finjak, a iznutra kipila. Nakupilo mi se svega previse danas. 
    Dosla sam vidit kakvo ste vi,nadam se da ste imale ljepši dan od mene...
    PetraB a joj nece valjda virozu dobiti.
    Manich nadam se da ces uspjet nac nacin da se malac uspava bez nunanja. Ja se borim protiv toga jer mm hoce ju nanasat a ja ne dam jer ne mogu je nositi toliko. 

Lorena94
    06. Rujan 2020. 21:39

Grizli, totalno te razumijem. I ja dobijem tako da ništa ne znam, nr znam nahraniti, uspavat, okupat svoje vlastito dijete! Dok nisam popizdila i sve gospođi svekrvi u facu sasula. Prvo kad je imao grčeve, jedva ga uspavam spustim u koljevku u boravku odem na wc ona ga digne i drži kaže plakao je, a ja muhu nisam čula! X puta ga je znala probudit eto da mu vidi okice, a dođe u crni mrak kod djeteta... U ovih 8 mj jedne hlačice mu je kupila i to je to. Mislim ne tražim da mu kupuje, al jedino unuče joj je. Moji nr znaju što bi mu kupili. Neki dan moja mama donijela 5 paketa Pufies pelena, iz Lidla jaknicu,hlačice i štramplice. Kad dođe k meni ako nisam stigla pospremiti, opeglat ili nešto be pita me jel treba već mi to napravi... Petra nadam se da curke neće biti bolesne, a muža papučom 😂🤭 mi nećemo nikome reći. Današnji dan koma, sad dam ga jedva uspavala, čak dam malo i galamila sad mi žao. Jednostavno sam pukla. Cijeli dan kmeči i kenjka. Ne znam jel odspavao sat vremena. Ja kuham njega ili moram držat/klokanica/Petrin RS da mala baba ne propusti nešto danas posebno kenjkav i koma dan. Isprike na jadikovkama! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.