Lavice sretna godisnjica....
Cure zao mi je zbog nespavanja...al brzo ce oni narast vec smo blizu godine dana...vrijeme brzo leti🙂
Mikio o podbodem ja njega, ili jednostavno izađem iz sobe, onda hoćr neće mora 🤭
Grizli trlja nosić kad mu se spava, sad kak je bolestan je koma, ne smijem pružit ruku prema nosiću..
Petra nadam se da curke neće biti bolesne. U dmu su meni znale i bez računa zamijeniti ☺️
Grizli - unikorn beba haha, one o kojima se priča da spavaju cijelu noć u komadu ali ih nitko nije vidio, kaže ona 🤣 umrla sam od smijeha. Rekoh prošle su duge i jednorozi, negdje oko 4.mjeseca bio reality check 😁
[/url
Lavice sretna godišnjica
Ja sam jučer bila na djevojačkoj čak 8 sati. Mužu ostavila sve pripremljeno što će mu dati jesti, AD naravno nije htio ni primirisati. Vratila se oko 22, i prenoćili uz samo 3 buđenja, jupijej. Ručak već skuhan, očito moram češće pobjeći
[iimg]
Lavice sretna godišnjica 🍻🍻
Moj isto sinoc od 11 do 02 7373828 buđenja, cviljenja, vristanja.... prebacila ga sebi u krevet, dala bocicu i odspavali mirno do 7. Neki dan je spavao na muzevom krevetu, ja u drugoj sobi i odspavali su mirno cijelu noc (vjerojatno ga muz nije cuo od hrkanja) haha ali naspavali se bar svi. I sad je moj muz zakljucio da je problem kinderbet i da bi ubuduce mali mogao spavati na krevetu a jedan od nas s njim, a drugi u drugoj sobi! Daaaaaaa, svaki drugi dan cu se odmoriti i necu dodavati duduu 🥳🥳🥳
Problem u tome je sto bi se mogao naviknuti na spavanje u krevetu?
Bome su vam se izdužili klinci..ja ću isto poludit s tom robicom...sad za zimu i jesen nemam duggačko ništa i trebam mu kupiti a te veličine me izluđuju...80 mu predugačko a 74 tijesno u nogama...kad ima bucmaste noge.
Anna baš bed što moraš već natrag na posao...baš si razmišljam to mi ne bi bio problem da ga mogu jednoj od baka ostaviti ali da ide u vrtić/jaslice taki mali mi je grozno...ne znam zašto se toliko grozim tih vrtića xD
Lavice sretna godišnjica :D
Grizli trlja nos o sve čim mu se spava.
Valkris može i ne mora se naviknuti na krevet...moj je u tim tjednima kao tvoj spavao sa nama jer se budio itd pa mi bilo lakše da je kraj mene al čim je opet počeo spavati cijelu noć spava u krevetiću....sad ga čak i po danu tamo stavljam spavati što dosad nisam nego je bio u dnevnoj.
Annika, Mikio valja njih tako ostaviti s mužem ili bakama...bolje se ponašaju nego s nama...a iskreno mislim i da mu ja budem pomalo dosadna jer smo od 0-24 skupa pa čim mu bake dođu se i igra i veseli i slično...a i spava...u petak je mami odspavao skoro 2 i po sata u komadu po danu...a meni se budi nakon pol sata sat.
Petra gađaj ga papučom ko Lorena svoga meni nekako paše što je moj otišao na teren jer kad je kod kuće samo me živcira ako neće oko malog...ovako znam da sam sama i sama se organiziram s njime i gotovo...kad dođe onda bi mu ga ostavila da ja nešto drugo radim ili odmorim al ne on uvijek nešto drugo ima u planu -.-
Tocno go Mare! Kad sam sama, znam da ja sve moram i organiziram se i sve bude super... A ovak, ja ocekujem da uskoci pa popi... ak ne uskoci kad ja hocu. Jer generalno on ce sve napraviti ali mu se treba rec (a ja popi na to) ili onak prek nosa a i to me izivcira pa radje sama napravim sve. Evo jucer recimo... Trebala sa M ic joj kupit slape za skolu i vodim jbg sve sa sobom jer on radi na krovu. Uleti susjeda i veli da ce pricuvat klince da nas dvije odemo solo. Super!! E jbg, susjedi nekaj iskrsnulo i morala otic... Vracam se na prvotni plan da svi idu sa mnom na sto ce on ma jacu bit s njima aj vas dvije same. Jesi ziher? Jesam... Za pet minuta vidim neka nervoza, sta je... Ma nis, razmisljam kak cu ovo zavrsiti, ovo ono... 🙄🙄🙄🙄... Uzela cure sa sobom jedino J ostavila doma jer on moze solo bit vani dok je ovaj na krovu pa ajde Petra... I naravno zove u 6 gdje sam, hocu li skoro, nema vise rizli... Idi u... 😤😤😤😤
url=https://lilypie.com][/url
Sorry, danas ste bas zapele sa mojim jadikovkama 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Bome su vam se izdužili klinci..ja ću isto poludit s tom robicom…sad za zimu i jesen nemam duggačko ništa i trebam mu kupiti a te veličine me izluđuju…80 mu predugačko a 74 tijesno u nogama…kad ima bucmaste noge.
Anna baš bed što moraš već natrag na posao…baš si razmišljam to mi ne bi bio problem da ga mogu jednoj od baka ostaviti ali da ide u vrtić/jaslice taki mali mi je grozno…ne znam zašto se toliko grozim tih vrtića xD
Lavice sretna godišnjica :D
Grizli trlja nos o sve čim mu se spava.
Valkris može i ne mora se naviknuti na krevet…moj je u tim tjednima kao tvoj spavao sa nama jer se budio itd pa mi bilo lakše da je kraj mene al čim je opet počeo spavati cijelu noć spava u krevetiću….sad ga čak i po danu tamo stavljam spavati što dosad nisam nego je bio u dnevnoj.
Annika, Mikio valja njih tako ostaviti s mužem ili bakama…bolje se ponašaju nego s nama…a iskreno mislim i da mu ja budem pomalo dosadna jer smo od 0-24 skupa pa čim mu bake dođu se i igra i veseli i slično…a i spava…u petak je mami odspavao skoro 2 i po sata u komadu po danu…a meni se budi nakon pol sata sat.
Petra gađaj ga papučom ko Lorena svogameni nekako paše što je moj otišao na teren jer kad je kod kuće samo me živcira ako neće oko malog…ovako znam da sam sama i sama se organiziram s njime i gotovo…kad dođe onda bi mu ga ostavila da ja nešto drugo radim ili odmorim al ne on uvijek nešto drugo ima u planu -.-
Pa onda me tjesi da će proci 😊😊 ocito je faza 😁😁
A to vristanje.. To je prije par dana isto poceo vjezbati kao... Bubnjice probije nekad 🥰🥰
E da, mislim i ja da im dosadimo nakon par sati pa i ja svog uvalim svekrvi na par sati 😊😁
Petra drz se 😉💪
Sortiraj odgovore
Najstariji