Mikio mm danas iz šale kaže svojoj mamici ajde ga pričuvaj na sat, dva da mi odmorimo, cijeli tjedan ne spavamo jer je boledtan, veli ona njemu e pa danas be može ona mora odmoriti a već 2 tjedna je doma, jer nemaju posla u firmi zbog korone. Samo mi je rekao uzmi malog idemo kuć. Moja mama bi ga pričuvala (kao i svaki dan) , al danas su išli na neki sprovod i nisam ju još ja htjela zamarati. Te je mm rekao da će njegova mama ga, jer i kad moja mama čuva, on je na poslu, nit kao popričamo kako je red do navečer i onda ga mamica otepe. Rekao joj je da kad misli doć kod nas sada prvo nazove.
Zivcani slom imam i to u ozbiljnom stadiju,toliko da sam se rasplakala kad samo dosli doma i posvađala se s muzem jeeeer protiv svete obitelji ja imam nesto protiv za reci. Razmatram da se izdojim i odem spavat kod mame, jer ja kao mama ne valjam nista, ne znam nista, ne vrijedim nista, ne znam ni uspavat dijete, ni nahraniti, nedam joj ni jesti, niti znam da joj je vruce, niti ju znam nositi, presvuci… Bas bas bas nista… Nula!!! Bila sam fina i pristojna od 12 do 20 i sad mi je zao sto nisam poslusala svoju intuiciju i svih poslala u 3pm, nego se pravila finjak, a iznutra kipila. Nakupilo mi se svega previse danas.
Dosla sam vidit kakvo ste vi,nadam se da ste imale ljepši dan od mene…
PetraB a joj nece valjda virozu dobiti.
Manich nadam se da ces uspjet nac nacin da se malac uspava bez nunanja. Ja se borim protiv toga jer mm hoce ju nanasat a ja ne dam jer ne mogu je nositi toliko.
Jao draga tko tebe toliko nagadi da nevaljas? Strasno ja se osjecam lose nakon ovig sto sam procitala. Molim te nedaj si da te ista takvo dira pa mi mame smo lavice.. Znam kako je boriti se stalno protiv nekoga i ja sam se naslusala svega do nekih 5 mj starosti Liama.. Ali ja nikome nisam sutila nisam dala na sebe i radila sam ono sto sam mislila da je najbolje a kada nisam znala pitala sam za savjet pedijatricu. Sto se tice nosenja inace se ne nosi voli biti dolje igrati se i puzati moja mama ga je malo navikla da ga nosi dvaput dnevno ujutro i navece prosetaju malo vani ona ga nosi ja sam naravno protiv al nemos ti njoj objasnit i onda se ljuti kad joj kazem da ga ja necu nositi. Vidjet cemo za nunanje kako cemo to rijesiti moram ga barem probat staviti u krevet dat mljeko pa mozda tako uspijemo postic spavanjr bez nunanja..
Bome zanimljivi vikendi, izgleda da je nesto u zraku 🤦🏼♀️ Samo da vas naspotam, bacile ste me u trosak, imamo i mi loncic sveznalicu 😂
I da ne zaboravim, upravo je ethereal izbacio zimske vrece s nogavicama ak je koja htjela. Ja mislim da budem uzela.
Vidi svekrve su na tapeti, ja svoju ni ne vidim niti pita za maloga. Ne moze ga nositi jer se boji da joj ne padne i tak. Mozda je bolje to nego ovo prigovaranje.
Petra izdrzi 😊 i slobodno se tu ispusi 😊
Mi smo danas isto bili na obiteljskom rucku i nekak mi je to tak kaoticno sa si sve mislim kak budem se odmorila sutra sama s malim.
Moj isto trlja nos i dere se kad to radi. Sad se pokusava penjati svugdje🤦🏼♀️
Gledala sam mu jaknicu u c&a, u njihovu trenirku 74 ga nisam mogla ugurati, bodiji 80 su mu taman. Kaj mislite da uzmem 86 za zimu? H&m je sad 74, pepco 80 nosi
Zivcani slom imam i to u ozbiljnom stadiju,toliko da sam se rasplakala kad samo dosli doma i posvađala se s muzem jeeeer protiv svete obitelji ja imam nesto protiv za reci. Razmatram da se izdojim i odem spavat kod mame, jer ja kao mama ne valjam nista, ne znam nista, ne vrijedim nista, ne znam ni uspavat dijete, ni nahraniti, nedam joj ni jesti, niti znam da joj je vruce, niti ju znam nositi, presvuci… Bas bas bas nista… Nula!!! Bila sam fina i pristojna od 12 do 20 i sad mi je zao sto nisam poslusala svoju intuiciju i svih poslala u 3pm, nego se pravila finjak, a iznutra kipila. Nakupilo mi se svega previse danas.
Dosla sam vidit kakvo ste vi,nadam se da ste imale ljepši dan od mene…
PetraB a joj nece valjda virozu dobiti.
Manich nadam se da ces uspjet nac nacin da se malac uspava bez nunanja. Ja se borim protiv toga jer mm hoce ju nanasat a ja ne dam jer ne mogu je nositi toliko.
Grizli.. Vjerojatno ćeš se naljutit, ali ipak ću napisati.. Dakle.. Ne mogu shvatiti na koji način si dopustiš takve uvrede.. Mislim.. Ja takvo nešto ne dopuštam ni svojoj majci, a kamoli nekom drugom. Ne dozvoljavam ni insinuacije da oko svoje djece radim nešto krivo.
Naravno, pokuša netko neki put, ali ja srežem na početku.. Obično kažem, da su imali priliku odgajati svoju djecu, a našu odgajamo mi.
A, da im suprug dozvoli da me tako povrijede, bilo bi mu prvi i zadnji put. Bez rasprave. Bez kompromisa. Ja ne opraštam tako nešto.
Mislim da nije normalno da se osjećaš tako loše i da si to ne trebaš nikad više dozvoliti.
Ispričavam se što sam pretjerala, ali još sam pazila što pišem.
Sretno🤞☺️
Grozno mi je sto ocito sve imate svekrve ubi boze.. Ja ju nemam jer Liamov tata nije samnom otkako sam bila trudna 4 mj.. Tako da neznam sta to znaci imati svekrvu.. Ali uskoro ce se i to promjeniti jer Liam i ja imamo jednog divnog muskarca kraj sebe koji obozava i mene I Liama i divno nam je tako da sam i ja sretnija opustenija i konacno vjerujem da ce Liam imati pravog tatu kraj sebe.
Joj Grizli uzasno mi je zao. Slazem se sa bebom, ali me zanima kao i Losu jel bas kazu "ne valjas" ili seru po svemu?
Ja imam presutni dogovor s M ako meni ne pase nesto u vezi njegovih kazem njemu i on prica s njima inobrnuto jer ako se ja s njegovima posvadjam tu nema vise kruha, isto vrijedi i on s mojima. Sa svekrvom nemam problema,eventualno sogoricom i masu puta a pojela govno al se nedam vise zaje... stara ako nemas postovanja,produzi.
.
Petra #izdrzi. Tesko mi te citat uopce🙈
.
Manich mislim da se sjecam price kad sam orije znala popratit jesenske. Vjerujem da nije bilo lako...
Ajme grizli fkt uzas. Mene isto zanima kak su ti to rekli?
Ja se stvarno na svoje ne mogu pozalit. Svekrva je super, stvarno mi ne pametuje, hoce dat savjet al postuje moj odgoj. Ful hoce pomoc. Al jbg otkrili joj neko sranje i operirana i sad nemre nis. Najvaznije da je dobro. Al ni prije djeteta mi se nisu puno gurali tak da stvarno imamo ok odnos
Petra #izdrzi
Manich ajme bas grozna prica. Vjerujem da ti je bilo bas tesko. Bas lijepo da sad imas nekog
Lavice sretna godisnjica 🥳🥳
Mi od danas solo na moru. Ko prezivi pricas ce 🙈
Sinoc bila najgora vecer, plakanje ko da je kuca ukleta 🙄. (Tak mi i treba kad samo skitam 🤪🤦♀️😂), noc isgo uzas, bidenje svakih sat i pol-dva. Veceras je dobio rizine i ad, doslovno nije htio otvorit usta 🤮🤦♀️ Na kraju pojeo obje cice i zaspao bez puno borbe. Drzite mi fige da bude bolja noc 🤞
Grizli nadam se da si se smirila i da si bolje. Cure su sve vec rekle.
Petra situacija? Nadam se bolja nego sta je bila
Lavice sretna godisnjica
Manich drago mi je da ste ti i beba nakon kise ugledali sunce
Ja evo sutra idem radit. U novi kolektiv. Taj dio mi je mozda i najgori jer ne znam sto me ceka. Sutra i preksutra je mm kuci pa ce biti s malcem. U srijedu ide na put pa dolazi moja mama (iz drugog grada). A nekad mozda uskoci i njegova sestra. Sve ce ovisit o rasporedu.
Ah svekrva. Ok ne mogu se bas zalit. Nije ona losa. Al me masu puta nazivcira. I ja sam joj strasno zamjerila sta kad sam imala trbuh do zuba i kad sam rodila ni u jednom trenutku nije pitala dal da nesto skuha spegla itd. Rekla bih da ne treba al ono kuzite me. Ja znam da bi ona u dva ujutro dosla da ju zovem al jebemu zeno pitaj. Zivi blizu nas. A jos vise sam zamjerila sta kad se malac tek rodio uopce nije dolazila (i prije korone) jer joj je on dosadan. Nije bas tim rijecima rekla ali skoro. A sad kad ima interakcije e sad bi dolazila. I tako
Joj Grizli uzasno mi je zao. Slazem se sa bebom, ali me zanima kao i Losu jel bas kazu "ne valjas" ili seru po svemu?
Ja imam presutni dogovor s M ako meni ne pase nesto u vezi njegovih kazem njemu i on prica s njima inobrnuto jer ako se ja s njegovima posvadjam tu nema vise kruha, isto vrijedi i on s mojima. Sa svekrvom nemam problema,eventualno sogoricom i masu puta a pojela govno al se nedam vise zaje… stara ako nemas postovanja,produzi.
.
Petra #izdrzi. Tesko mi te citat uopce🙈
.
Manich mislim da se sjecam price kad sam orije znala popratit jesenske. Vjerujem da nije bilo lako…
Da da ti si nas pratila pa znas otp. Nije bilo lako i da nije bilo grupe i zena koje su me tjesile vjerovatbo nebi izdrzala ni prva 4 mj trudnoce.. Kasnije sam sama sebi rekla da nema sanse da vise placem i sekiram se.. Okrenula list i mislila samo na malca.. A kad se rodio nije nam ni falio konj.. Bilo je teskih dana kad sam mislila kako cu sama kroz sve to ali ovo dijete me ojacalo i promjenilo. Sada imamo nekoga tko nas zaista cijeni.. Zasluzili smo oboje nakon svega.
Stavila bi vam sliku da vidite koja je to ljubav izmedju njih dvojice ali sam zaboravila kako se ono stavlja slika ovdje..
I htijela pitati odakle ste zenice ima li koja iz slavonije ili baranje?
Sortiraj odgovore
Najstariji