ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    06. Rujan 2020. 23:22

Grizli samo se ispusi...da meni tak sta kazu ja bi im samo rekla nek pogleda svoj odgoj sta je napravio a mene nek pusti da SVOJE dijete odgajam kako hocu..rodila sam ga sebi ne njima. Ma da moja slusa sta joj kazemo oko malog jer muz nema dlake na jeziku pa joj otepe kad ona krene po svome.
    .
    I ja sam dna ispala baba roga jer nisam htjela malog vodit kod nje nego je ona morala doci da ga vidi al briga me...itak je na godisnjem i nema pametnija posla.
    .
    Petra nadam se da ćete imati mirnu noc :)
    .
    Red sad sam morala ici googlati taj loncic xD Koliko te dosao u Mulleru?Vidim da na bazzar je isto akcija igracaka...ja kontam.da bi malom mogla fisherprice daljinski kupit...mozda moj pusti na miru 😂😂😂

• mom12
    06. Rujan 2020. 23:24

Takva je i moja sveki..ja nezz nista ona sve....keksi...voce iz bocice i ostale stvari za povratit...ugl ona iz zg je rekla da malu trebam vodit kod dr i to preko mm sestre...dakle citaj udaljena cca 400 km...i ja lipo e sad cu je bas odvest...i napisala svima poruku da su pitali kontakte od male i da cemo najvjerovatnije svi u izolaciju jer mala ima respiratorne smetnje...u sta su se svi usrali i odma se poceli izvalcit...mislim da mi niko vise nece rec da je vodim...
    I naravno dosla kod dr kaze da je  mala zdrava da sta je vodim uopce po ambulantama tj maloj nosic zacepljen...
    Mikio  ja ko tvoja sveki nedam po podu😅😅

MaRe
    06. Rujan 2020. 23:26

Manich

Stavila bi vam sliku da vidite koja je to ljubav izmedju njih dvojice ali sam zaboravila kako se ono stavlja slika ovdje..
    I htijela pitati odakle ste zenice ima li koja iz slavonije ili baranje?

🙋
    Ti si iz Bm ako se dobro sjecam..meni je muz od tamo, zivimo u Os al kupujemo kucu u Bm

MaRe
    06. Rujan 2020. 23:31

Mikio tvoju svekrvu bi srcika strefila sa mnom...ja sam malome jucer dozvolila da po vani puza i cupka travu. 
    Anna sretno sutra i da sve prode dobro :)

DeeSB
    06. Rujan 2020. 23:32

Hej curee....opet zabusavam s pisanjem. Kraljica je 100 na sat, jedva je pratim...i smori me s uspavljivanjem, svaku vecer borbe. I kad zaspe jako nemirno spava i isto ne zeli vise biti u kreveticu jer stalno udara u stranice a kad je s nama izudara nas. Kaze mm neki dan kad se probudio da mi je njezina noga bila na glavi, ali toliko me smorila valjda da to nisam ni primjetila.
    -
    Zadnjih par dana se iz sjedeceg lijepo prebaci na koljena, sve manje se baca na glavu (neki dan je zveknula u stol da sam mini srcani imala, ali na kraju nije bilo nista strasno). I pocinje polako zaprave puzati, napravi par pokreta i omda se spusti i nastavi vojnicki jer je brza.
    -
    I izbijaju nam gornje jedinice, vire pomalo (mislim da bi zube mogla imati na mene, moji su malo veci i razdvojeni...al bar nesto 🤣). Kakica joj zadnjih dana tako smrdi da mi treba psihicka priprema da ne bljucnem, nadam se da je to do zubica.
    -
    E i skuzila sam neki dan da je pocelo smrditi i kad prdne 🙈 do sad nije bilo mirisa 🤣🤣
    I moja isto trlja nos...mozda zato sto joj se spava a mozda jer joj siske idu u oci 🤔🤣
    -
    Zao mi je cure koje imate problema sa svekrvama/sogoricama...vi znate najbolje vasu djecu!
    Lavice sretna godisnjica!

L 💛

• mom12
    06. Rujan 2020. 23:34

U mene nema direktnih napada jer ja imam jezik pa se boje...nego indirektno..
    Ja sam svojoj jednom rekla da je imala svoje i da je imala priliku al je nije iskoristila nego joj svekrva odgajala...i naravno rat izbio😅😅😅...
    Ma ne zamaram se vise nikim i nicim jos cu se i razvest i sama uzivat boga svoga🙃🙃...pa ce svi trazit dopustenje da mi se priblize...🤣

PetraB
    07. Rujan 2020. 00:09

Grizli steraj ih u rodni kraj! 😤
    Situacija kod nas jos gora, cure ukomirane skroz. Jedva ih namjestila spavati (sat i pol sigurno trajalo) ... Mir trajao punih 10 min (taman da "udahnem" 2,5 sendvica 😅). Evo me u krevetu, Karmen na meni a V jos nekak i spava. Toliko imaju sekreta (vodenast i dalje, nista gusto) da je to strasno. Imala sam osjecaj da cu ih "utopit" fizioloskom. Usisavac nista ne izvlaci. Razmisljam si cak i o kavi i nekom filmu na tabletu jer spavala ocito ne budem opet 🙄. Temp mjerila u guzi 37,6...nista...al sam im svejedno dala sirup jer su toliko jadne, tako tuzno "cvile", staklene su im oci... Bas ih je tesko za gledat. DeeDee jesi ti pricala zq svoju V da ti je bila takva par dana prije temperature i onog osipa? Fascinantno mi jenda su isto vrijeme razvile iste simptome, iste jacine... 🤷🏻‍♀️
    Manich bas mi je drago da ste sada sretni ti i maleni 🤗
    Lavice kak ste se proveli danas? 
    Mikio vjeruj mi odmah ujutro sam pogledala datum i aplikaciju i sve mi je bilo jasno 🙄🤣

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    07. Rujan 2020. 00:41

uh Grizli, bas previse. Za njih dve stvarno ne moras mariti koliko bi god bi bilo idilicno da ste slozni. Nadam se da te suprug podrzava, ostalo je sve nebitno. I nadam se da si ok. 
    I mikio, ne kuzim te svekrve kak nisu svijesne da ce nam muzevi sve prenijet. I bas je ovo nisko. Al kao i kod Grizli, zaboli te za njene komentare. Btw. meni je ta zabrana puzanja da se najezim. Inace i moja svekrva nekad kaze nesto mm i onda na kraju doda da slucajno ne kaze meni. Mislim halo, iz kojeg je svemira pala da ce mm imat neke tajne s njom za koje ja ne smijem znat Ona stvarno ne kaze nista zlonamjerno i bas je superbaka do na nekih detalja da beba ne smije sjediti i slicno, i voli malog do neba i nazad. Al te neke sitnice stvarno... 

• Zarica
    07. Rujan 2020. 00:49

Petra, bas mi zao curka. Nadam se da bu se preokrenula noc na bolje.
    Mare, ja ti malom dala neki stari daljenski od linije koju ne koristimo. S njim je upalilo, kuze klinci kaj je prava stvar.
    Manich, ni ja nikad nisam naucila te slike stavljat. Ne kuzim kaj su tak iskomplicirali s tim.

Inace, zaboravila iskomentirat. Pisale ste da bu u Lidlu robica od ponedjeljka. Ja u petak u Lidlu na Slavonskoj naletila na tu kolekciju i vec bilo razgrabano. One jaknice, prsluci i to. Tak da je valjda to bilo ipak za prosli tjedan... 

DeeSB
    07. Rujan 2020. 07:30

Heh Mikio komandos - to si dobro rekla. 🤣🤣
    Kraljica je nakon sinocnje drame zaspala i spavala u kreveticu do 2-3, pa sam je prebacila kod nas i nastavila do 6. I sad na casmatinu zaspala. Ali selimo se u krevet obje 🤣
    -
    Sto se svekrve tice ja nemam tih problema, dobro se slazemo  Ona voli puno pricati...ja samo klimam glavom i smjeskam se, 🤣 Iako sam vidjela da je pripremila neke keksice i keksolino ili nesto tako pa se to mozda i promjeni. Sto se tice cuvanja uvijek uskoci, ako je mm na poslu ona dodje pa ja uzmem njezim auto da obavim sto treba. Posljepodne uglavnom moji cuvaju a ona prijepodne jer ne radi. 
    Al zato mi mm ide na zivce 🤣 Njemu uvijek sve tesko, stalno je umoran...ako kazem da me nesto boli njega uvijek boli vise. A kad dodje s posla ide odmoriti, pa u gym...pa se onda uhvati laptopa. Vec 2 tj cekam da promjeni sijalicu u spajzu jer je rekao da ce on to napraviti pa nista. Ili me zove s posla kao da eto on zna da sam umorna i sve pa ce nas izvesti malo, otici cemo do jednog ranca malo uzivati....i onda kad dodje kuci suti, i navecer pita kao jel idemo setati. Rekla sam mu 100 puta da ne govori nesto ako nece napraviti ali ne...uporan je. 
    -
    E da, isla sam sefici kupiti pidjame i bodije - bankrotirat cu zbog ovih jesenskih kolekcija, sveee je tako slatko! I nije sve roza...zaptavo nista roza nisam kupila 🤣

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.