O j... sve... Ak ne prolupam nocas, necu nikad 🤦🏻♀️... Cure imaju seanse svakih 10-15 min otkako sam ih nahranila i stavila corit... Znaci svakih 10-ak min jedna krenevplakat, dignem, bacakaju se kroz san u rukama, vratim ih u krevet core. Da bi pred pol sata krenuo J plakat, naravno mm to ne cuje dolje u dnevnoj gdje on cori jer su klinci neki dan strgali babyphone, pa ga ja zovem na mob no frajer ga samo stisa 😤. Odletim J u sobu, on ni mu ni be nego samo tuli... Smirim ga jedva, odem nazad jer cure krenu... Evo ga opet tuli, zovem mm opet, ovaj put se javi, posaljem ga gore... I sto... Nemam pojma kaj se desava samo cujem J kak povremeno tuli potiho jos a K mi se razbudjuje naravno i nemrem van iz sobe... Ubit cu se majke mi 🙄...
url=https://lilypie.com][/url
Ne... Tko se digne? Ja se dignem naravno, odvedem J pisat i vratim u krevet. Jer zasto nebi? 🤷🏻♀️
Ne znam ni jel bio uopce kod Juraja... Taman sam se vratila na 65128 put Vesninog tuljenja... 🤦🏻♀️
Ajoj Petra, stvarno za poludit. Pojačaj mu zvuk jbt, ili ga pogodi mobitelom možda shvati, rekla bi da imate jedno.. 😤😤
Anna dosta joj se povuklo, hvala na pitanju:)
Sad čitam što pišete i stvarno je i Vita od kad je na dvojki počela imati češće obroke a pojede puno manje po obroku 🤔🤔🤔
..
Ajme ona ima neku fazu vrištanja, ali ono, igra se na casmatinu i vrišti iz petnih žila 🤦
Sad smo baš na vjenčanju komentirali kako su svima klinci prošli tu fazu kao upoznavanje glasa 🤦🤦
Btw, bila je s mojom mamom od 16 do sad i kaže da je osim jedne seanse oko 19 kad se nisu sporazumijele oko hranjenja:) bila super cijelo vrijeme 💪
[/url
Jutro, nisam imala snage za tipkanje noćas, nemam ni sad baš.. Opet milijun buđenja, kenjkanja, tuljenja.. Od 2 do 4 sam spavala u dnevnoj, mm kao i Petrin izignorirao dijete dok ga bisam demnula papučom po glavi.. Šta ja njega budim on u 6 h mora ić raditi?! E onda je bila paljba, čudovište malo sad spava, a mama sad nr može 😔 Petra ja sam to papala dok sam bila trudna, u jogurtu ili kao shake..
Jutro cure... Necu se zaliti a bas mislila se pozaliti kako je nedjelja i ona odlucila biti ranoranilac.
PetraB da da to su posije/mekinje i nije za bebu to su zapravo vlakna samo nema nista previse hranjivo u njima. Ako neces koristiti odnesi u dm i zamjeni za pahuljice 🤷♀️... Moram rec da sam se nasmijala na deklaracije na njemackom su posije sa klicama kao i hrv deklaracija al zato talijanski su samo zobene posije od zobenih posija, a kod nas od zobenih pahuljica 😆... I te deklaracije su nam super!
.
Cure zao mi je da je losa noc bila... Posebno tebi Petra...
DeeDee meni je M punih mjesec dana vristala onako kroz dan frekvencije da te usi zabole.
Sad je u fazi za plazi jezik i radi sa jezikom ono ko kad se klinci zafrkavaju jedan drugoga pa se krevelje sa isplazenim jezikom i pusu, neznam kako se to sluzbeno zove 🙄... Fina neka zenska
Mikio sanjala sam da smo se za vikend zamjenile za djecu jer ti nisi vjerovala da postoje bebe koje spavaju cijelu noc pa smo se kladile... 😂
A cure dok ja procitam zaostatke zaboravim sta sam htjela rec...
Hanuska ma ne uvodim vise 3 dana sve, drugi dan smjesam vec stare namirnice. Ovo za ime je sasvim slucajno,M je birao kceri a ja odavno imam u glavi musko ime i ispalo obrnuto😁
Moj nema problema s jedinicom i dvojkom,ja sam samo presla na dvojku. Iako kako je i Anna komentirala, pocinje bit sisoljubac a nema bas nesto mlijeka.
.
Joj Primark :( ja malom prije nego se rodio kjpila paket bodija 56,a to je vise onako 50 nego 56 i kako je bio u bolnici prvi mjesec nikad ih nije obukao😭
.
Uh cure ja zivim za dan kad cu malog mocc mami po noci prebacit da si odspavam u miru iako trenutno se budi 2x i ne bi se trebala zaliti...
.
Ne znam puno o mekinjama osim da sam ih zobla dok sam bila na Dukanu jer imaju manje UH nego pahuljice😁🤣
.
Nama je danas godisnjica braka pa se spremamo na izlet s klincima...leti 6.godina🙈
Grizli moja je pak u fazi beljenja i tog što opisuješ već dugo ali ovo vježbanje za kraljicu vriska će me dokrajčiti, jučer me doslovno uho bolilo od frekvencija.
Hahah super za zamjenu beba 💪
.
Da, ova deklaracija je totalno besmislena 🤔
.
Tako je meni žena jučer rekla, a znači vi imate unikorn bebu 😂 rekoh ne, imali smo prva 4 mjeseca, sad imamo pravu 😂
Lavice čestitke 🎉
[/url
Lavice sreatna vam godisnjica...
DeeDee sad jedno blesavo pitanje sta je unikorn beba??? 🦄👶
Lorena dobro Mikio kaže to sto on radi neznaci da mu je naporinije tokom dana. Ja svog bez pardona probudim kad vise ne mogu. Cak sam skuzila da ako se nas dvije borimo dugo za zaspat natrag i ako samnom uspavljivanje traje duze od 1h, njoj kao da dodbro dodje promjena jer kod mm zaspe u roku 2-3 min. Dal se izmori kod mene pa samo klone ili jednostavno promjena pali, ili joj ne morisem na mlijeko pa se opusti neznam al nekoliko puta nam se tako potrefilo. I vise se ne mucim sa maratonskim uspavljivanjima nocu.
Vec danima da cu pitat pa zaboravim... Dal vama bebe trljaju kao nos o vas ili o krevetic? Moja to radi vec duze vrijeme pa neznam sto joj to znaci al bas pocne onako histericno trljat ponekad. Nosic smo probali ispuhivat onda al nije do toga.
Oooo.... Ne znam di sam 😴
Znaci, ciiijeeeeluuuu noc su plakale kroz san. J sva sreca nakon onog vise nije. Njih dvije ujutto punog nosa, ne znam sad jel od tog cviljenja ili je nekaj. V sam samo u 8 spustila muzu, ja se vratila po K a K je odlucila u tih 5 min zaspat pa je odspavala do 9, kao i ja. U 9 sam sve klince proslijedila dragom a ja se vratila jos malo u krevet al me zivcira muz trenutno jer se deraci na sve redom jer je ON zivcan 😤😤😤😤... On u uto ide u Italiju i nema ga do kraja mjeseca vjerojatno. Tam radi do 6/7, vecera im je u pola 9 u hotelu i nakon toga moze spavati koliko ga volja i sad je ovo jedno jutro problem. Kako me nervira nekad, a fakat je inace ok al ovakve stvari me dotuku.
Lavice sretna godisnjica 🎉
Da, citala sam i ja poslije deklaraciju pa mi tek nista nije jasno. Nadam se da nisam bacila racun, zamijenit cu ipak. Hvala cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji