Losa upomoc!!! Naravno ili bilo koja curka koja zna al Losa mi je ziher joker za zitarice 🤭... Uzela u dm-u bez citanja naravno jer sam em bila s curkama em je vec bilo na knap da stignem na vrijeme za flasu... Zobene posije... Ok, nije problem kaj su to smljevene zobene (bar mislim da je samo u tome razlika 🙈) nego doma skuzim da su s klicama... Wtf? Kaj sad s tim? Ma potrosit cu ih ja u smoothiju ak nis drugo al htjela sam curama uvest, jel mogu? I kak s tim? Isto samo prelijem vrucom vodom? Osjecam se trenutno totalno glupo al ja fakat vise koncentracije i zivaca nemam za kupovine
url=https://lilypie.com][/url
Mom, daavno prije.. Moja cura nije htjela piti AD2, a bilo je vrijeme da prijeđemo na njega. Kako mi je bilo prvo dijete, pitala sam pedicu za savjet, rekla je da miješam,4mjerice jedinice, 1 mjericu dvojke, pa 3mjerice jedinice, 2 dvojke itd.. Tako da sam joj tu gustoću dvojke postepeno uvela, nakon tri dana je sasvim normalno pila dvojku.
Ne volim dijeliti takve savjete, jer možda neke stvari nisu u potpunosti ispravne. Iako, po meni je i jedno i drugo mlijeko u prahu, pa nisam našla razlog da se ne bi smjelo pomiješati.
Isto sam napravila i sa drugom i sad sa ovom bebom. Upalio je kod sve tri. Pa, ako želiš, pitaj pedicu da li smiješ, pa probajte tako uvesti dvojku, a ako nije bed miješati, miješaj dok ne potrošiš te jedinice🥰☺️
Mrgud i mislila sam tako nesto da je odtprije kupljeno, al sam se nadala u dubini duse da sam propustila neku info o otvaranju web shopa ili tako nesto
Petra da nisu možda zobene klice s posijama? 🤔 Ovo posije s klicama nisam cula pa pretpostavljam da je to to... Ko sto je Losa napisala ne bi bas za bebu to dala iako je zdravo jako.
Mikio tvoja N je onda kao ja... 😂😂😂 Ne spava, zezala za klopu koliko vidim, sad je sicusna... Ironija rođena sam kao najveća beba u rodilistu te godine sa 5kg i 58cm...u prvi isla sa 17.5 kg i 102cm... Al sam zato u 7 razredu narasla do 177 cm, oko 5 razreda sam pocela biti spavalica teska. Da ironija bude veca svi bila sam i najmlađa u razredu pa su me cesto zezali da sam placica po onoj prici,a danas def ne izgledam ko palcica, ali me taj naziv prati 😂😂... Tako da ima N kad narasti, ocito ima nesto u onome da se raste kad se spava, ako se ne varam Losa je to isto spomenula.
Meni je M dobila neke plikove po leđima i prsima... Na ledima ih ima preko 10, a na prsima 3... Nista novo njoj nisam uvela jucer ni danas, a ja jedino za rucak jela tortilje u kojima je bilo graha koji do sad nisam jela. Jel moguce da je od toga? Ne svrbi ju i ne budi se, nema temp, dobra je. Izgleda kao puno uboda komaraca, al nema onog mjesta uboda.
Hej žene.. Mi smo izmoždeni. T nije ništa bolje, štoviše čini mi se da je i gore nego što mu je bilo. Temp prije cca pola sata 37,8, nos mu jr užas, kašlje isto koma, onaj osip s onom kremom od dr što je prepisala ništa nije prolazio, jutros mu stavila multimam kompresu i sad mi izgleda puno bolje. Njega su mjerili neki dan na hitnoj, 73 cm dug, a nosimo 80 iz Lidla, Pepco 86, h&m kako što hlačice 74 mu taman, majice 74 onak komotne, mango hlačice 80 i to još jednom ili dva put mu obučem i nema šanse više. Netko je napisao da je brojao buđenje, sinoć 16 buđenja od 22 h do pola 7 ujutro (a ne sisa).. Jedva čekam da ozdravi! Mi jučer trebali na svadbu i prijateljica zvala da otkazuju, nrki lik je pozitivan na koronu i 100 ljudi koji su trebali na svadbu što otkazalo, što su neki u karantenk tj samoizolaciji. Ona je baš u banani.
Valkiris ja sam samo 1 dan dala kao novo drugo uz ostalo što je već jeo.
Petra daj sliku da vidimo što je to, ja sam mu nešto davala al be znam jel to to. Možda ujutro u jogurt kak ti je Losa rekla.
Losa 👏 za malenog, neka spava i napreduje. Moj T jr danas kad sve pozbrajam sat i 15 min odspavao samo.
Mikio ajde kad malena počne pavat kako je red, ti se nećeš moć priviknuti na spavanje 😂 (šalim se), mojoj rođakinji su branili kao maloj jest, zato sad sa svoje 23 god ima 40 kg viška.. Sve će to svojim tokom.
Beba test?
Anna žao mi je što moraš početi raditi, ja ne znam tko bi nama čuvao T, mm ode ujutro oko 6 dođe tj pobjegne da malo kod nas obavimo što treba pi zemlji, nahraniti sve životinje i onda nazad na posao. Mislim netko bi uskočio, bilo bi vjerojatno svakako.. Držim fige da ti brzo prođe radno vrijeme!
Cure, hvala vam od srca. Zato je ovaj forum divan kad procitam komentare odmah mi nekako bude bolje a turbo sam zivcana jer mi je mm toliko dignuo tlak i to jos na daljinu preko poruke. Znate ono kad biste svasta izgovorile al onda pregrizete jezik zbog posljedica. E pa tako sam ja sad tu svoju jezicinu i to sam naucila s godinama. Prijebih tako samo napravila sranje.
Uglmali zaspao. Vristao bacao se jecao. Dala sam mu cepic jer vise nisam znala sta da radim. I to je zaspa nakon cepica plus sise ah
Lorena nadam se da ce malac uskoro biti bolje.
Mikio da, neke stvari je definitivno bolje ne znati. Dijete je zivo i zdravo a kako ga je nosila igrala se s njom itd bolje zaboravit. Nadam se da ce vam noc biti dobra
Petra ja ti ne mogu pomoci. Samo znam da svaki put ko tudum stojim ispred te hrane i proucavam
DeeDee kako je V? Osip?
Sto se tice brojeva evo svom navukla sinsay pidzamicu broj 80. Naknap mu je. Inace sve 68 mu je malo. Osim iz mane jer ima neke cudne brojeve. Vecinom nosi 74
I da. Mi smo presli na dvojku. Njemu to sve odgovara. Voli papati. Ja se nadala da ce duze biti sit al nista od toga. I moj voli povrce. Al s druge strane, on sve pojede. Mrstio se dok je jeo heljdu al ju je pojeo. Jedino mu na pocetku maslinovo nije bilo fino pa sam mijesala repicino i maslinovo.
Ako mu ja zelim dat semolinu za veceru jel to onda dam najprije za rucak umijesam ili nesto. Da mu kao ne dajem nesto novo navecer ili
Petra da ne bi bilo zabune… mislila sam da ti to pojedeš u jogurtu
beba to s dvojkom sam tocno tako probala i onda mu 2× dam samo dvojku i ok pojede… i onda odjednom nece vise od 40 mL… no ako mu dam jedinicu popije po 150 mL. Tako da ne znam koj mu je klinac. Rekla mi pedijatrica da mu dajem jedinicu ako mu je ona ok. Spava cijelu noc i ako navecer popije 150 mL jedinice ili 30 mL dvojkemikio odvedi ti cesce malenu svekrvi na cuvanje
moj je svaki dan min sat vremena kod mojih. I nemu tako godi a i meni
Ma, da, svaka beba najbolje zna što joj odgovara, a s obzirom kako tvoj bebač divno napreduje, očito mu je jedinica sasvim dovoljna, a i on fino papa kašice.
Ja isto ništa ne forsiram, nego tako, isprobavam dok ne pogodim..mi zasad samo nadopunjavamo dojenje sa Novalacom, ali kad ga dobije, popije sve bez beda🥰..
A ne znam... Evo, to sam uzela... Jbg, jesu posije sa klicama al ne kuzim nista
url=https://lilypie.com][/url
Losa i beba tnx..pokusat cu...🥰🥰...
Moja danas spavala samo.jedan put cca 3sata... i nije tila nikako popodne jos jednom...bas ima neki "skok" nece da spava i place malo vise nego inace...jos je i prehladena malo a iscekujemo i taj zubic nikako izac niti jedan...npr s nekim je ili se igra vidi mene i place oce da je ja uzmem..nek je vise i ovo lito proslo da se vratimo na stari ritam..izneredila se od pustih mienjanja kuca i kreveta..a i ja sam...bas sam umorna od lita a ne odmorna😒😒..
Lorena drzim fige da prode sto prije😊...
Di vi vidite te krivulje...meni to dr niti jednom nije pokazala🤨🤨...
Ja nikad nisam probala od male nista...ni mlijeko ni kuhane kasice ni kupovne nista...#nemajka😅😅😅...
Mikio ni ja ne ispitivam detalje cuvanja...svatila sam da se samo zivciram kad saznam...😁😁...
Sortiraj odgovore
Najstariji