ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    22. Kolovoz 2020. 10:21

Jutro svima
    Moj je spavao al ja nisam nego sam se ko kreten okretala i ujutro citam kak mali Mrgud galami iz krevetica da sam se nasmijala i naravno karma is a bitch...probudi se frajer u pola 7 i stane pjevati iz sveg glasa 😂😂😂 presmijesno mi je to deeedooodeedooo i ajajajajaaa
    .
    Lavice ti se djeci cudis...mm ima 32 godine i ne moze jesti da ne gleda tv...i uopce ne koristi stol nego stavi na tacnu i u dnevni pred tv. Tako je navikao od malena i ne mozes ga odviknuti. Rekla sam da necu ni kupovati stol za kucu 😂
    .
    Sjecam se dok sam bila mala da je jedna cura bila tipa 5i razred i sve joj mama radila...a nedo bog da nekud ode bez mame..nema sanse..ni igrati se ni nista. Ne treba radit od djece kretene al opet s druge strane ne valja ni kad ih prepuste same sebi. Npr sestricna mi ima cure 3 i 5i razred i ta djeca su po cijele dane sama...njih dvije zaduzene za sve po kuci,same si kupuju jelo i pripremaju i sl....to mi opet too much.

• mom12
    22. Kolovoz 2020. 10:46

Moja svekrva je ista takva pravi degenerike (naj blazi izraz) od djece....a ja nedam to...i mrzim to...meni se rugaju da ce mi mala kuhat za 2god😅😅....
    I moja je nemoguce cenrava po danu...noc super al po danu bas se hoce nosatal cak i kad je nosam nekad place...mozda zbog vrucine neznam..🤔🤔...i slabo jede bocu...napravim joj 210 vode sta je prije pila a sad ostane 100ml...jos nemamo zubice...da mozda nije to..

• mom12
    22. Kolovoz 2020. 10:50

I moj muz nije zna nista...pa sam ja to donekle rjesila...ocu ti ja rezat kruh?? I pec palacinke u ponoc...ma kako ne...ja samo cekam na tebe...sad bome napravi sve sta mu kazem...naravno nece se sam sitit al kad kazem onda oce...

PetraB
    22. Kolovoz 2020. 12:03

Ma klinci moraju imati obaveze... Meni je pun k... slusanja o djecjim pravima jer se to pretvorilo doslovce u to da klinci ne moraju nista i sve im se treba dopustati, zato i jesu takvi. Jbt, krivo pogledas dijete, odmah ga zlostavljas... Ne daj boze da mora radit po kuci nesto. Megz ima svoja zaduzenja doma a to je praznjenje sudjerice, slaganje vesa iz susilice, prebacivanje vesa iz vesmasine u susilicu, pospremanje njene sobe... Ukoliko radimo veliko pospremanje, pobrisat ce prasinu, oprati lavabo... Stvarno to ne smatram iskoristavanjem jer svi zivimo u kuci i sudjelujemo u njenom zaprljanju pa smatram da mozemo zajedno i cistiti tu kucu.

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    22. Kolovoz 2020. 12:14

Hej curke.. Mi noćas koma noć,penje se u kinderbetu, pa se ne zna spustit.. Uff.. U 4 se pokupila u dnevnu i na kutnu, mm ga za čudo uspio uspavati! Lavice ma ne mislim da sve sama financiram, al za sebe i T imam dovoljno to, imamo vrt pa pretežno kuhamo, piliće, gice.. Ne kupujemo baš kašice. A mm je od kad sam mu rekla da ću spakovat stvari i malog te otić, evo druga pjesma. Njegova mama nam nije bila, hnm, bit će 10 dana i od onda je mir više manje.. Ona je najveći problem, mislim moja mama ga vidi češće, al svekrva, kaže doći će pa ne dođe, onda ovog mog bisera sa koje kakvih glupostima napucka.. Kod menr što na umu to na drumu, pa joj se ne sviđa!
    Jooj cure i ja imma Huawei 2 god star, a mm dobio od firme IPhone, moje slike koda je profić slikao a njegove koma 😂😂
    Od 6 budni gospodinu malom sr još ne spava

DeeDee
    22. Kolovoz 2020. 12:26

PetraB

Ma klinci moraju imati obaveze… Meni je pun k… slusanja o djecjim pravima jer se to pretvorilo doslovce u to da klinci ne moraju nista i sve im se treba dopustati, zato i jesu takvi. Jbt, krivo pogledas dijete, odmah ga zlostavljas… Ne daj boze da mora radit po kuci nesto. Megz ima svoja zaduzenja doma a to je praznjenje sudjerice, slaganje vesa iz susilice, prebacivanje vesa iz vesmasine u susilicu, pospremanje njene sobe… Ukoliko radimo veliko pospremanje, pobrisat ce prasinu, oprati lavabo… Stvarno to ne smatram iskoristavanjem jer svi zivimo u kuci i sudjelujemo u njenom zaprljanju pa smatram da mozemo zajedno i cistiti tu kucu.

👌👌👌

[/url

MaRe
    22. Kolovoz 2020. 12:44

PetraB

Ma klinci moraju imati obaveze… Meni je pun k… slusanja o djecjim pravima jer se to pretvorilo doslovce u to da klinci ne moraju nista i sve im se treba dopustati, zato i jesu takvi. Jbt, krivo pogledas dijete, odmah ga zlostavljas… Ne daj boze da mora radit po kuci nesto. Megz ima svoja zaduzenja doma a to je praznjenje sudjerice, slaganje vesa iz susilice, prebacivanje vesa iz vesmasine u susilicu, pospremanje njene sobe… Ukoliko radimo veliko pospremanje, pobrisat ce prasinu, oprati lavabo… Stvarno to ne smatram iskoristavanjem jer svi zivimo u kuci i sudjelujemo u njenom zaprljanju pa smatram da mozemo zajedno i cistiti tu kucu.

joj ovo me podsjetilo dok sam bila mala pa sam subotom s mamom morala spremati kuću...mrzila sam subote hahahaha

PetraB
    22. Kolovoz 2020. 12:48

MaRe i ja 😅 al kad danas sagledam situaciju iz ove roditeljske perspektive, zahvalna sam na tome 😉

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    22. Kolovoz 2020. 13:20

PetraB ostala ti duzna... Neznam sto je na zvijezdanom polju osim da je 19.8. bio mladi mjesec i za cudo M bila dobra tu noc... Inace noci s mladim jesecom su nama naaajgore bile!
    I bravo za odgoj, i ja sam subotom morala spremiti svoju sobu od kad sam u 1 osnovne krenula ili sam znala s tatom u firmu ici i pomagat mu. Prvu berbu sam odradila sa njima imala sam 5 godina i brala grožđe kao i svi samo u malu kanticu s rukama, nikad necu to zaboraviti ko placu sam dobila kucicu za barbie bila sam glavna faca u vrticu svi su htjeli doc k meni se igrati. Odradila sam subota vise nego pola mojih prijatelja iz razreda skupa, al sam zato sa 16 godina od tate dobila potpuno povjerenje da upravljam sama s poslom da sam vodila proizvodnju cijelo ljeto. To je bilo za mene ko da sam lotto osvojila kad sam dosla u razred svi pricali kako su sljakali najbazicnije poslove od pranja suđa do ciscenja wc-a u restoranima i gulili krumpire, a ja se pohvalila da me 4 radnika slusalo i da sam im ja radila obracune placa. Ne moram ni rec kakva sam faca ispala. 
    Losa i mene je sestra cuvala jer je 4 godine starija i pratila u školu. I voljela bi da M jednog dana moze tako. 
    Mare slazem se pretjerano opet i s te sstrane da djeca rade bas sve sama. Vidim susjedi ispod nas mali 4 god, mala 8 god do 23 h su vani, svaku duegu vecer mater iz zakljuca u pola noci i ode van pa se vraca u 3-4, vecinu dana su sami sa sobom. Da ne govorim o decibelima koji dopiru iz tog stana i osjecaju da ce srusit zgradu koliko lupaju vratima.

MaRe
    22. Kolovoz 2020. 13:36

LoSa

Grizli da sad ostavimo djecu koja idu u prvi i peti razred same doma dosla bi nam socijalna sluzba
    Mene je do 5.-te godine kad nisam isla u vrtic cuvala baka koja je zivjela na selu i imala polje i vrt. Joj koliko puta sam s njom isla na polje i morala makivat kod kukuruza jedan "prirasčić" tamo gdje su dva kukuruza rasla jedan kraj drugog. A i ostale poslove po polju sam radila… Znala sam bas pocrnit na polju, a kakvi zastitni faktoriSad kad se toga sjetim ipak ne bi svog malog tako čeličila. Jedino mi nije jasno kako je mojima bilo ok da ja tako mala idem na polje… oni nikad nisu išli… oboje radili uredske posloveAli opet velim… to su bile devedeste

tako su i mene moji po polju vukli..samo bi mene ostavili kraj prikolice u hladu da se igram dok oni kopaju,beru...što se već radilo.
    A najdraže mi bila berba kukuruza pa kad ti pol sela dođe pomoći okomušati (očistiti) klipove i dići na čardak...tako se svaki dan išlo kod drugoga dok svi ne bi obrali kukuruze...a ne dns ne bi ti pomogli susjedi ni da ti se kuća zapali kakvo je vrijeme došlo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.