Beba onda tvoje spavaju zapravo ko u haljinama 🤔... Kontam sad! Mozda da i to probam, cak mi je palo sad napamet posto voli dole imat noge van plahte da joj ubucem onda malu vrecu pa da noge vire van 🙈...
Bas sto kazes ko ce nam udovoljiti. Mm mi se smijao do 6 mj kad je netko pitao koliko ima uvijek sam govorila evo sad ce 3,pa sad ce 4... A od kad je prosla 6 mj, govorim i dalje bas je napunila 6, bas je napunila 6, a jos malo ce i 7... Pa je reko da cu zauvijek govoriti da ima 6 samo da sporije prođe vrijeme. Leti vrijeme ludo!
Red bas je duug, h&m pidzame i mojoj su 68 jos iako ima 70 cm, al nekako su im jako velike te pidzame tako da je tvoj onda bas bas dugacki.
Red ajme 4 komada 👏 kod moga nema ni neke naznake da bi mogli krenuti..barem ja nista nit vidim nit osjetim🙈 bit ce krezubica
Damnarexx nadam se da ce biti mirna noc
Lavice mali je presladak...sretnih 7 (btw smusena sam totalno pa nznm jel to bilo jucer ili dns)
.
Dal vasi sline dok spavaju? Ovaj moj napravi Jadransko more spavajuci 🙈 sad ne znam dal slini na mamu ili to tako bebe 😂😂
.
Isto cu morati vrecu nabaviti..zasad i dalje je u romperu ali ga prekrijem navlakom od jorgana a pre jutro tankom dekicom pošto su mi prozori otvoreni širom pa bude svjeze. Na stranicu od krevetica sam mu deku stavila da mu ne moze puhati unutra.
Hej cure,sve vas pomalo citam danas... a nikako nesto napisati. Mi ne spavamo u vreci, tj ne podonosi bit pokriven. Sad je ubromperu kratkom i carapicama.
.
Hvala na cestitkama...ajme da 7 mjeseci😭😭😭😭 Njemu je 68 hm pidjama prekratka😲
.
Red fox blago ti se za zubice!
.
Damnarexx ajme glupe situacije al to je sad tako...nazalost. planiraj da nista ne planiras. Svekar i svekrva su imali slicnu situaciju i vec mi je mrak pao ako 3.put otkazujeno krstenje ali je doslo do zabune. Vjerujem da nemate koronu. E je preeslatka!
.
Lorena citam pa mi zapelo za oko nesto...ti financiras od toga sebe i dijete...a muz? Mislim pisala si vec prije o neslaganjima i da si ti stalno s malim i sad nedavno da bi na drugo i ne odgovaram te al iskreno 20x je teze nego s jednim ako nemas podrsku...
.
Odoh spavat,imam ujutro babinje🙈 sreeetna noc svima!
Hvala curke na lijepim zeljama😘 saznat cemo rezultate za tri dana.
Red Fox ok, onda nisam bila luda😂 znaci zamjena. Steta. A nis nisam saznala..osim da ju mogu mazati Fenistilom kad ubode komarac.
Mikio koristim GoPro u kombinaciji sa mobitelom(huawei)🙃 i to opalim 100x slika pa da mogu prebirat najciscu😂 bude dosta mutnih jer ne miruje.
Lavice bazen😍
.
Moja trenutno nije u vreci, mislim da joj je prevruce. Samo je plahticom pokrivena, a ispod ima bodi sa kratkim rukavima.
Eventualno po noci stavim dekicu preko nje.
.
Laku noc svima, uzivajte u vikendu😘😘
Lavice, sretnih 7mjeseci❤️
RedFox, čestitke na zubekima ❤️alaaa,, velika bebica, bravo❤️
Mikio, ma, da, svakoj bebi nešto drugo odgovara, dobro je dok mi skuzimo na vrijeme 🥰
Grizli, da, preko zime tako spavaju, jer nema teorije da ostanu pokrivene, čak i ova najstarija od 9godina bi najradije natrag u vreću 😂jer zna da je tako toplo.
Ne znam sad tko je pitao, ali ima jako velikih vreća, u C&A sam prije 2 godine kupila 128cm vreću..
.
Moram nešto iskomentirati.
Osim što sam vidjela klinku od pet godina sa varalicom u ustima😬mama ju obuva i oblači 🤪
Stvarno ne guram nos nikud di ne treba.
Ali, neke stvari su mi strašne.
Šta vi mislite o tome?
Npr. dijete svašta zna po mobitelu i kompjuteru, a ne zna se obuti i obući? Tj. vjerujem da zna, ali mu mama ne da priliku.
Moje se s dvije godine obuvale i oblačile. I nije mi to nešto čudno, nego sasvim normalno.
Već s godinu i nesto dana dobiju svoju obuću i pokušavaju obuti. Pa, dok ne nauče. Naravno, ne bude dijete odmah zainteresirano, puno puta se dugo obuva, nekad obuje i naopako, ali-kroz neko vrijeme nauče.
Tako i s odjećom. A, tek kad počnu sami kombinirati😂med medeni❤️❤️
Damnarexx, kako tako dugo čekate nalaze?
Mi dobili isti dan, 6sati nakon testiranja.
Nadam se da će biti negativno❤️
Damnarex, da, bas dugo cekanje. Ja dobila rezultate iduci dan ujutro. Ja isto kupila huawei dns (odnosno mm me iznenadio) bas jer imaju najbolje kamere. Rekla sam si vec davno da necu te mobitele od kineza, al ova kamera me osvojila. Vec tjednima gledam kak cu ga kupit i muz poskrivecki narucio. Kamera je bas vidno bolja od konkurencije.
.
Odo spavat. Budjenje me ceka u 7, hhhh
Joj beba ne spominji, kcer kad se krenula inatiti s oblacenjem ujutro za vrtic je izgledala ko romska mlada uz moto vise je manje🙈🙈
I meni je nepojmpjivo sve ko i tebi,al navodno je moje razmisljanje (nase) out. Djeca diktiraju,jel...
Sta je ovo cure,pa sve smo se testirale.dosad na koronu🙈 mi cekali dan i pol :/
Lavice oplakah na romsku mladu 🤣
Mi se evo prvi put u 6 mjeseci nunamo po noći..počne plakati neutješno histerično i nikako smiriti dok je ne stavim na sebe ili nosim. A sa zatvorenim očima, ne kužim, kao da ni nije budna. Zvuči kao da je neš boli 💔
Popišana nije, gladna nije..
[/url
Zarica, ma Huawei je zakon, ja sam ga isto uzela nakon hrpe godina vjernosti Samsungu i nije me razočarao 😊
Mi se moramo testirati radi prelaženja granice.
Haha Lavice😂😂o tome i pričam, odjeća vrišti 🤪
Ma, znaš šta, radije ću biti out, nego raditi debile od djece. 😊😊
Ne daj se😬😬
Sortiraj odgovore
Najstariji