Ajme meni...ovaj moj turbo se napokon ugasio 😁 Znaci dns je opet spavao nesto sitno ujutro i popodne 15 min a sve ostalo kao da ima nitro u peleni...samo pici po stanu,vija macka okolo,nema sta nije prekrenuo ili izvukao...triput je cipele iz ormarica povadio...sam nek ga ne gledam vec nesto stvara 🤣🤣🤣 presmijesan je
Toliko se umorio da sam ga okupala,dala bocu i iste sekunde je zaspao 🙂
Odoh i ja pod tus i izvalit se na kutnu.
ja sam imala 500. pokušaj AD-a, ovaj put pomiješala sa prosenim pahuljicama i dala na žlicu. čak je i pojeo jedno 5 žlica i gotovo. to sam imala aptamil pre u bočici još kupljen na početku, pokušala bih ga naučiti do svatova krajem rujna da u nuždi popije/pojede AD. što kupiti dalje? Aptamil 1? I znam da ste pisale o tome ali koju dudu na bočici?imam aventovu
meni nije dovoljno vruće bez klime pa pripremila kiflice za peći jer sutra imamo društvo, 150 kom ali sam bila lijena pa izvadila iz friža zamrznutu tortu i sad samo šlag i lješnjake po njoj
[iimg]
Hej cure,citam vas na rate,danas sam na turbo. Vjezbe,babinje pa se susjeda udavala,isli smo do nje malo i ja na misu ali u salu nismo isli. Paklen dan je danas bio, ato puta sam se preznojila i bas si mislim kako je mikio prezivjela cijeli dan i noc!
I moja mama je subotom cistila i isla u tjedni shopping brat i ja smo uvijek imali podijeljene zadatke,ravnopravno
Mi nakon grozne noći imale super dan, opet zaspala oko 20i30, ja sad legla u krevet i sve osluškujem ako će biti kao jučer ili će spavati..
[/url
Ajme, nikog od 22 nema. Jel to znači da ste spavale ili treba zvati policiju i hitnu? 🤣
Kod nas čak i ok noć u usporedbi s prethodnom ali ja nisam mogla zaspati do 3 😑
[/url
Ja sam ukomirana 😂
Gospođa legla blizu 12 i jos popila rum colu nakon sto godina...naravno da je nesto lose sanjao o stenjao i plakao od 2-4.
Jedva cekam da zaspi opet haahahha
Fantastična noć
Znate kako sam pisala da pečem kiflice? E pa dok sam vadila jednu tepsiju van iz 250 stupnjeva vrele rerne, krenula je padati na vrata pećnice i ja je uhvatim golom šakom. Spržila sam jagodice na desnoj ruci, trebalo mi još dva sata da ispečem sve do kraja i ostatak noći sam provela sa šakom u loncu vode
Sretan mi rođendan
[iimg]
A Annika 🤦🤦🤦🤦
Sretan rođendan 😅
Ja sam prolila vrelu juhu po trbuhu jučer ali na neku foru samo mala flekica crvena ostala, dobro pa po doma nosim ogromne majice pa je većina ostala na tome 😶
.
LoSa ajoj, nadam se da je brzoplazno..
.
Mare uuuu alkoholi 🤣
Mi idemo na vjenčanje 5.9. pa sam nabrijana na najjače, a vjerojatno ću zaspati nakon 2 pelina 😂
[/url
Krenuh pisati za riblju mast ali vidim da me LoSa prestigla u zavoju :D
Uglavnom, djeluje!
[/url
Dobroo juutroo!
Annika🎂🍻😘 mora da su to neke fine kifle kad daš ruku za njih😁
Znači, jutros mame ukomirane, a bebe ok😁
Pošto se moj dize u 6, trenutno odraduje prvi spavanac.
Kakvi su planovi za danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji