Kad smo kod masti, koliko moze trajati djecja mast za guzu? Jutros nabasam na ono veliko pakiranje jgl, i zaboravila sam na nju, ne koristim je u zadnje vrijeme.
hvala cure što je najbolje- čokoladnima je iscurila čokolada, štrudla s jabukama reš pečena
[iimg]
Hani planovi su vrhunski 🤣
On došao doma s momačke oko 6 i mislim da neće tako skoro počet pokazivat znakove života, izgleda kao preparirani hrčak. Ja dobila stvari i počinje bolit tako da mislim da kaučarimo danas. Eventualno brzinsko kupanje ili šetnja popodne. I evo ulovila sam se peglanja jer mi se takva hrpa skupila da mi je čak mama (koja također mrzi peglanje) neki dan uzela desetak njegovih radnih majica ispeglat 🤣
Ali evo, sat vremena i smanjila sam hrpu na pristojno, dosta za danas 😁
Ručak imam od jučer kuhan, bebuška spava tako da..za sad mi je plan ubit oko na kauču 😂
[/url
Annika sretan rođendan!! Želim ti puno prospavanih noći i manje zgorenih prstiju! 😊🎂
Ja se isto vječno spečem na nešto, ljevak sam pa sam još više smotana..
Mi danas slavimo šogorov rođendan 🎂
Noć je bila poluok 😂 bilo je vruće pa se jadna budila od toga..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Annika sretan rođendan! I da nw moras opet na policoju ponavljat otiske prstiju... Nadam se da je bolje ruka... A jebemu jos i coksa izasla, za res jos se moze nesto spasiti
DeeDee preparirani hrcak 🤣🤣🤣🤣 jel hrce ili bas je tisina?
Zene ja zaspala sinoc u 22 i probudila se u 3 i u 6.10 da M cica i to odradila ja u snu jer je sve skupa oba puta trajalo ispod 10 min. Mm preuzeo ju budnu u 6.20 a ja nastavila spavat do 9.45 🙈... Ona isto odspavala jos malo u međuvremenu. Naspavala sam se kao ne sjecam se kada. Nadam se da nije to priprema za show nocni.
Grizli neka si se naspavala, bravo 👌
Ne hrče nikad (hvala Bogu i ostalima) nego trenutno leži s otvorenim ustima i nekako glupo drži ruke pa me podsjetilo 😂😂😂
[/url
Annika sretan rodenda...
Meni obicni maslac pomogne kad se opecem...
Mi smo imali jedno budenje njoj je bilo hladno i krenila je kasljat kad sam je uzela i ugrijala se onda je nastavila spavat...
Annika sretan rođendan! 🥳🥳 Nadam se da ce ruka biti ubrzo bolje.
Ja obozavam kiflice sa sunkom 😍
Deedee svaka cast na peglanju. Kod nas toga nema🤪
.
Znaci vise manje svima je bila ok noc🙃
Kod nas je zahladilo pa je bilo divno spavati🥰
Damnarexx ne bi ni ja da nemam neku mašinu koja gužva robu stravično, neovisno o centrifugi. Možda samo prenatrpam 🙄 ali uglavnom čak i ja zaključim da nekim stvarima nema spasa bez pegle, npr. njegovim radnim majicama, a toga naravno i ima najviše
[/url
Annika sretna rockalica!! Zao mi je dtonsi se opekla al daj smanji dozivljaj..kupovna torta, kupovni kolaci,yolo.😁
Damnarexx ja sve peglam. Smraci mi se kad vidim zguzvanu robu. Al mrzim peglat🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji