ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    23. Kolovoz 2020. 15:03

Deedee ok, radne majice. One moraju bit uredne😁
    Ja stavim centrifugu na 800, vadim odmah cim zavrsi, dobro sve rastresem..kasnije slozim i bude cisto okej.
    Lavica krenut cu peglat kada mala bude kretala u vrtic😂 ovako iz susilice bude solidno, odmah slazem. Neki komadi se bas moraju opeglati, to napravim prije nego ju obucem🙃

MaRe
    23. Kolovoz 2020. 15:59

Annika sretan ročkas 🍹🍰🎂🎈
    Deedee i ja dobila i najradije bi se izvalila al ovaj moj turbo ne staje...bas je dijete neumorno...svuda se stvori..pa vec me grlo boli od konstantnog govorenja ne..ne...NE..al ne doživljava me nimalo...nakesi mi se i nastavi po svome 😂 
    Igrao se na podu a ja se dop s muzem i cujem tišina...dignem pogled a frajer se uhvatio za njihaljku i stoji 🙈 

Damnarexx 🌺
    23. Kolovoz 2020. 16:38

miki0

Hej cure!!
    Evo prezivili smo svadbu! Tj.jos prezivljavamo 🤭 N je turbo danas, evo tek sad je zaspala od jutros u 10 i mm skupa s njom a ja sad kolko god sam umorna nemrem spavat. I bolje, bum brze navecer zaspala.
    Bome se mm i ja naplesali i nauzivali, bili do kraja skroz dok nas nisu potjerali, posljedice u nogama i ledima i glavi osjecam danas 😅 N je bila na vjencanju i malo jos na okupljanju i prije 1.plesa otisla tako da su mama i tata imali izlazak nakon dugo vremena. Super je bila baki i dedi, spavala im najbolje ikad. Probudila se samo jednom u pola 4 pojela bocicu i nastavila spavat. Mi dosli u pola 6 a ona se probudila u 6 taman da mi cice isprazni koje su bile vec ko zesci silikoni 😅 i onda je baka preuzela do 10 da mi odspavamo jos malo. I eto od tad je bila budna do sada. 😅 Ugl baka i deda su se usosili jer im je tak dobro islo da sam rekla da bum to cesce prakticirala da se odmorimo povremeno.🤪
    E slike nisam stavljala… Neznam jel mogu kak na instagram a da samo vi vidite?
    Iako imam samo 1 nas 3 zajedno 🤪
    Btw fotograf koji je slikao svadbu je slikao i nasu pa smo mm N i ja imali mali fotosesn u hodu dok smo cekali mladence pa cemo imat i par profi fotki za uspomenu, jedva cekam da ih dobijemo ☺️
    .
    Vidim bila je tema odgoj… Ja cu samo rec da sam ja kao najstarija radila sve ko i vi od malena a brat 10 godina mladi i seka 5 godina mlada su uvijek bili "mali" i postedeni. Ko da nas nisu odgajali isti roditelji, a to se vidi i dan danas.
    Annika sretan ročkas! 😘 Joj, mi smo prije jako voljeli sami pripremati klopu za drustvo i kiflice su uvijek bile na meniju, al od kad je dosla N, kupovno ili narucimo od baka 🙈

Wooopa!! Bas mi je drago da ste se lijepo zabavili🥳🥳 i sto je Ninuska bila dobra kod bake i dede😁
    Zasluzili ste.
    .
    Sto se tice Instagrama, ja znam samo za story. Znaci kad ides objavit sliku u lijevom kutu ti pise "Vasa prica" a pored toga "Blisli prijatelji", kliknes ovo drugo i dodas na popis samo one ljude koji ti mogu vidjeti te slike, njima ce i doc na story, ostalima ne.
    A Ako bas mislis na objavu, to ne znam🤷

beba2025❤
    23. Kolovoz 2020. 18:38

Anikka, sretan ti rođendan 🥰
    Ja, otkad imam susilicu, nemam potrebu peglati, složim ili objesim dok je odjeća topla i bude kao da sam peglala.. Izuzetak su stvari koje se peglom uljepsavaju.. crte, nabiranja i sl. fore. 
    Losa, ne znam kakav  vam je odnos, pa je glupo da komentiram kako si reagirala. 
    Moja mama živi pored nas, uvijek tak nešto napravi, iako napravim sve sama kao ti, za njeno jelo ću uvijek naći mjesta na stolu, jer je fino i jer je mamino 🥰iako nisam nikad bila maza, to što ona napravi mi je posebno. 
    Takodjer, kad njima dolaze gosti.. ja pomažem. Iako, ovo njeno ne gledam kao na pomoć niti guranje nosa nego ono.. jednostavno - mamino jelo❤️
    Zvuči kao da si malo u bedu zbog toga, pa joj tako i reci.. Kako si tu nama napisala. Lijepo sve izgladiš na vrijeme. 
    Ali, kad starci previše guraju nos-tu povlačim liniju koju na prelaze😬😊

Angelly
    23. Kolovoz 2020. 18:44

Hvala cure za komplimente 🥰 bas je bilo dobro al sad cu se danima oporavljat 😂
    Mikio probaj tak imsta story napravit pa nas dodaj da vas zrihtane vidimo 😄
    LoSa ja mislim da je dobro imat granice... i da ako ih netko pocne grdo prelazit je dobro rano presjec jer inace postaje sve gore. 

DeeSB
    23. Kolovoz 2020. 20:12

Annika sretan rodjendan!! 🍻
    Mikio super da ste se zabavili i da je N bila dobra...i mene oznaci za story ako budes stavljala da vas vidim 😀 Kakva ti je nova frizura?
    Angelly super steee!
    Ova moja lopuza je isto 100 na sat, sjedi.. dize se...galami. Nesto joj se vise ne svidja krevetic tak da malo spava u njemu, malo s nama. I uspavljuje se tako da su joj ruke u mojoj kosi, spava i trazi rukom gdje je kosa...ne znam kako da je odviknem od toga, ocerupat ce me skroz 🙈

L 💛

Lorena94
    23. Kolovoz 2020. 21:10

Annika sretan rođendan, sve najbolje i najljepše od ❤️ 🎂🧁🍰 uff, opekline, riblja mast, bjelanjak..
    T je danas neumoran, mi samo trčimo i vičemo ne, a on se okrene nasmije i opet po svom. Naravno da sam zaboravila tko je što napisao, napokon malo sjela i idem pod tuš i spavanje.. 

Damnarexx 🌺
    23. Kolovoz 2020. 21:46

Losa po meni si ok postupila. Godina imas da se znas brinuti sama o sebi, ali opet kuzim i s mamine strane, zeli ti pomoci. To je jednostavno mama, koliko god godina imale🙃 bit ce to sve ok, samo popricajte.
    Mikio bas stee zgodni! Frizura ti je super, ne nadzire se ni f od fudbalerke. A tek matching haljine! 💯

Grizli
    23. Kolovoz 2020. 22:02

Ajme Mikioooo kako ste zgooodni... A haljinica od N predivna plava 😍😍😍 top top...
    Cek malo koja je na instac stavila bebusku sa spremni za plazu? Preslatki bebus a neznam koja je to...
    Losa moja mama je znala tako pa sam joj rekla da cu joj ja rado dati obaveze kad mi treba i onda sam prvom prilikom ju preduhitrila da mi ne nanasa milijardu hrane narucila joj da mi napravi perece, iduci put joj javila da ne treba nista, i onda je shvatila da kad stvarno trebam nek mi napravi. I sad tako funkcioniramo jako dobro. Isto kad njoj treba ja napravim. Volim kad znam da imam nekoga da mi pomogne al ne volim da mi se netko petlja u zivot. Tako da bitno samo da izgladis situaciju s mamom, ipak ti je to mama, vjerojatno je samo htjela pomoc al su one nekad tvrdoglave... Ispravak mame su tvrdoglave! I mi smo... 😉 Tko zna kakve cemo mi biti a ti ces jos i svekrva biti 🙈😋 

ifkaminja
    23. Kolovoz 2020. 22:23

Annika sretan roćkas!
    LoSa taman je Grizli napisala točno to kak i ja mislim. A pogotovo završetak 
    .
    Ak ja još večeras ne završim na hitnoj, bit će dobro.
    Prije 4 sata me ugrizla za cicu i to do krvi. Sad kad sam ju uspavljivala skoro sat vremena, penje se, oće prek mene, prek jastuka ma non stop planinari. I smiri se, a ja budala spustim glavu, mazim ju, dam joj pusu. A ona u milisekundi zabije prst u nos i stisne šaku.
    Do krvi.🤕🚑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.