ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    21. Kolovoz 2020. 11:51

O da, pa ja se nisam pohvalila da M spava s mamicom u krevetu od mora. Tamo nije bilo šanse da ga spustimo u prijenosni krevetić a da se ne probudi i evo to se nastavilo i kući. 
    Ja sam noćas sanjala neki prefantastičan krevet u nekom apartmanu i kako sam legla i zaspala u njemu

[iimg]

DeeDee
    21. Kolovoz 2020. 12:22

Ja nisam baš nešto osjetljiva na diranje bebe, možda i premalo. Kad netko dođe kod nas opere ruke pod obavezno i nakon toga se normalno igraju, nose, što već🤷
    A vani mi se još nikad nije dogodilo da mi nepoznata osoba želi dirati dijete, možda jer imam izraz lica kao Annika 😁
    .
    Ajoj Annika znači veselje na najjače 😅😅
    Simbalija nemam pojma, čini se da su sve forumske bebe podivljale, neovisno o mjesecima 🤣

[/url

MaRe
    21. Kolovoz 2020. 12:56

Ja sa sobom imam one maramice za lice i ruke za bebe i čim se babe ili tko već maknu odmah ga prebrišem s time...jbg bebe su magnet za sve kad su tako slatke i male. 
    Annika vidi se da ti fali sna haha
    Joj ja jedva čekam da sad realiziramo kupnju kuće i da napokon spavam u svom krevetu a ne tuđem...i nekom koji ne škripi 

DeeDee
    21. Kolovoz 2020. 12:57

LoSa haha a jadan čovjek, traume s mora 🤣
    Ne znam, meni je prihvatljivo po nogici ili preko robe, to i meni pobjegne ponekad ali kažem, stvarno ne znam ako se dva puta dogodilo. Zaustave se žene često ali doslovno s metar - dva joj se obraćaju. 90% njih same naglase da neće preblizu i to mi je super, čak sam neki dan ženi rekla u redu je, za sad ne grizem 😂😂

[/url

Simbalija
    21. Kolovoz 2020. 12:59

Losa mojoj bude takva stolica zbog zubića, neki simptomi znaju duže trajati i znaju se izmjenjivati, malo neće da jede, malo sluz u stolici, malo pretjerano slini i tako u krug..
    --
    Znači nespavanje je neki forumski dišpet? 🙈🙈🙈 A vidim da je i u nekom womder week-u... Baš stalno nešto. I onda dođe pubertet 😂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Red Fox
    21. Kolovoz 2020. 13:12

Bok svima 😊 izbili su zubi 🎉 i to 4 odjednom 😳 nije ni cudo da je bio tak nervozan.
    Annika moj N je isto spavao s nama na moru pa smo imali tjedan dana borbu doma s kinderbetom, al sad je dobro. Jedino ga prebacim k sebi ujutro na jos sat,dva. Danas se probudio u 7 i kad sam vidjela da nema nis od spavanja isli smo na plac 😂
    I dalje nece jesti, danas kasica od jabuke i kruske, pojeo je jedva 5 zlica. Za rucak cu incune i blitvu pa cu izdvojiti za njega. Samo se nadam da ce doci dan kad ce htjeti jesti.
    Mikio ovo za tvoj posao nemem rijeci. Al ak nis drugo bit ces duze s N. Mene jeza hvata kad shvatim da cu ga vidjeti na 4 sata dnevno kad pocnem raditi (bez spavanja) 😭
    Losa ne znam kaj bi ti rekla za stolicu. Od mog nekad bas smrdi, nekad ni ne skuzim da je kakao kad snjofam pelenu dok ne pogledam. Ak te brine nazovi pedijatricu. A da, i moj isto lovi japanke i cipele 🙄 i neki dan je lizao zid 🤣
    Kaj cete sad kad krenu hladnije noci s pokrivanjem? Ok vrecu otkopca kolko se vrti tak da mislim da nema bas nekog smisla. Mislila sam mozda kupiti posteljinu. Imate kakve prijedloge?

DeeDee
    21. Kolovoz 2020. 13:24

Mene isto brine šta po noći sad kad zahladi jer se ona doslovno iz čvrstog sna trgne onu sekundu kad je pokrijem, znači cijelo ljeto spava potpuno neotkrivena 🤦
    Mislila sam probati s vrećom..

[/url

• Zarica
    21. Kolovoz 2020. 13:53

Red, 4 zuba bome...ima sad posteljine u lidlu.
    .
    Ma da, samo stranci me muce, odnosno te babe A nis,morat cu s tim maramicama i otrovnim pogledom. Inace imam samo sprej za sebe.
    .
    Moj bas krenuo svasta raditi zadnjih par dana. Igra se na boku, probao sjesti iz kosog polozaja i to se odjednom silinom odgurnuo, al se samo vratio nazad ko bumerang, odguruje nogama snazno...dogadja se nesto napokon. Mora da je do teletine

• Zarica
    21. Kolovoz 2020. 13:56

Ja mu uvijek pokrijem gole nogice s necim skroz laganim. Al isto razmisljam da ga ponovo stavim u vrecu. Obicno funkcionira u sprijecavanju bebe da se nocu dize, mada mikio znam da je N iznimka koja potvrdjuje pravilo

Damnarexx 🌺
    21. Kolovoz 2020. 14:29

Hej hou🙃
    Pridruzujemo se cendravim bebama. Njoj je dvojka nabubrila...a gornje jedinice 0 bodova🧏
    .
    Bili smo na cijepljenju, super je proslo. 2sec je zaplakala i to je to.🙌
    🐷 ima 8kg i dugacka 68cm. Igrali smo kladu decko i ja i ja sam pobjedila☑️🥳
    .
    Lavice sretnih vam 7💕
    .
    Nama prilaze tu i tamo, al rijetko ju tko uhvati za nogicu/rukicu.
    Meni je decko i cijela njegova firma upravo na testiranju za koronu😐 dosla je neka sefica sa GO bila je 4tj na moru, nakon par dana dobila temp, iduci dan ju nije imala i otisla se testirati. Test pozitivan.😑
    Iiii tako, sad cemo vidjeti.. mozda imam i ja🤨
    .
    Red Fox ja ne znam dal sam luda il imam tako lose pamcenje...al danas koda je druga pedijatrica bila. Crna, starija, naborana i jako mila i njezna.
    A pise da je nasa..nisu na go. Ja ju pamtim smedju, deblju i mladju od ove.🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.