Definitivno se slažem da je to rađenje debila od djece.
Bila je odspavala cca dva sata, sad je u elementu, uzasno glasno se smije i priča i okreće i pokušava puzat 🙈🙈
Mikio, provjeri jel ti N doma, mislim da je kod mene u posjeti? 🤣
Jedva gledam, iako mi je ovo puuuno draža opcija od onog tuznog plakanja prije..zubiće sam sad gledala na presvlačenju, ništa se ne nazire..
[/url
Di ste nocna 🤦♀️😂
Mi vec sat vremena budni. Prvi pokusaju uspavljivanja zavrsili plakanjem, histerija. Nosenje nista. Jeo 100 puta. Sad je prehodal kindac drzeci se uz rub 😫 mi stojimo sa strane jer se bojimo da ne razbije glavu i dere se heeeeeej heeeeej. Pa ko to moze izdrzat vise. Docekali smo zoru. 😫
Jutro 🙋
Znači kava mi treba kavu.
Službeno najgora noćna u 6 mjeseci. Realno je spavala u tišini od nekih 20 do 22i30, od 2 do 4 i od 6i30 do sad. S tim da sad svako toliko zacvili u snu.
Ostalo Bože sačuvaj. Ili prestrašeno plakanje, cviljenje, deranje mamemame ili (kratak period) umiranja od smijeha i pokušaj penjanja/okretanja na naš krevet i ljuljanje na sve 4.
[/url
E pa deedee ja tocno o takvim nocima pricam vec par dana! S tim da je moj imao docekivanje jutra od 4-6 kao i od mrgud.."nikakva carobna jutra,naspavat cu se sutra 🎶"
LoSa ima tog al ima i ovog kad rade idiote od djece,na svoje oci vidjela (hranjenje svaki obrok s 5 godina dok dijete dezi mob i gleda crtic).
Lavice jaooo 😬
Ajme sad sam se sjetila kad si napisala, evo mi ptsp..svekrva je nećacima do pred dvije, tri godine svaki put kad bi došli na ručak rezala meso dok mulci nisu popizdili i prestali dolaziti. Sad imaju 13 i 15 godina, znači veći su od mene, vrlo konkretni dečki. Uglavnom redovito bi se svi u kup posvađali za stolom jer bi se i njihova mama i moj dečko derali na nju da ne radi debile od njih i da nisu nesposobni ali ona ni čut..
[/url
Ok... Grizli ti znas obicno kako su zvijezde, mjesec i planete poredane... Koji je ovo drek? Od 2 sam polubudna... Pijem kavu da ni ne znam da ju pijem. Ooooo, bit ce ovo dug dan. 🤦🏻♀️
Jos mi muz javio da je sljedeci tjedan u Sisku ipak tak da malac ne ide jos u vrtic. Aj po necaka dolaze sutra pa cemo se donekle vratiti u normalu. Da se razumijemo, velik je on i on i Megz su stalno u pokretu al tocno se vidi da curama fali mir. Nervoza prek dana na najjace, stalno placu, cendraju i ne zele/ne mogu spavati.
A sto se tice samostalnosti... Roditelji, roditelji, roditelji... Neke bi trebalo zakucat u zid, al stvarno... Moji kak krenu hodati tak krecu sa pomusajima oblacenja i obuvanja... Evo J recimo ima 2,5...obuva se sam al majica i hlace 🤦🏻♀️... Al ja ga pustim i onda samo popravim... Carape bedak zna sam obuc. 🤷🏻♀️
Al znam ih i koji sa 7 ne znaju obuc carape tak da... Uf... Isto kao i Beba i Lavica sam ocito totalno out.. Aha... Cula sam ja i izjavu jedne mame (opcenito za samostalnost, pospremanje i slicno) "cijeli zivot ce morati sama to raditi, dok je ovak mala neka uziva" 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Opaaa urotila se djeca pa smo sve camile nocas... Ja pd 1 do 5 pa zaspala a mm preuzeo djete indijanskog imena skakavca iz krevetica.
Lavice romska mlada 🤣🤣
Damnarexx to ko kod nas u istri 4 dana cekas nalaz oduvijek.
Huawei 🔝 i ja ga imam... Znaci to je tajna fotki... Mm ima samsung i to noviji i slazem se da moj Huawei star skoro 2 godine i dalje radi bolje fotke.
Beba i ja cu biti onda out roditelj. Ja zbam jedne koji su curici od 8 god jos brisali guzu i prali ruke nakon wc-a pa mala nije jtjela u skoli u wc.
Jezim se na ove izjave koje pisete i meni se kosa na glavi nakostrijesi. Moja sestra ih redovito korosti i kad nisam imala djete bi rekla vidit ces kad dobis dijete al sad sam još vise sigurna da me to nervira i necu to dopustat i raditi od sebe i nje. Zelim da bude kvalitetan covjek.
Sortiraj odgovore
Najstariji