ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    21. Kolovoz 2020. 14:42

Damnnarex 😂😂😂 nasa je smeda, mozda je na bolovanju 🤷🏼‍♀️ Ja sam se cula s njom prije kojih dva tjedna, bila je nasa. Jesi danas kaj pametno saznala?
    Losa ethereal ima velike vrece, ja se predomisljam, ne znam kak se to funkcionirati kad se pocne dizati, bojim se da ne padne u tome na ogradicu ili slicno 🤦🏼‍♀️

Grizli
    21. Kolovoz 2020. 15:32

Red fox bravooo za 🦷🦷🦷🦷... Trebao je on to pretrpiti bolove...
    Annika tebe su bas isprcali sa tom placom...
    Damnarexx 🤞 da ne bude nuspojava od cjepljenja
    Neću govoriti kakva je moja jer cunse ureci... 
    U lidlu znaju biti velike vrece za spavanje. Meni sestra kupila sve velicine koje postoje valjda prije nego sam rodila 🙈 i sve su iz lidla. Ona je to iz iskustva jer necak ako nije u tome spavao je bio potpuno gol cijelu zimu i bjezao iz krevetoca a s time nije mogao.
    Ja danas na trznici sretnem kolegu s faxa koji je dosao prodavati voce u istru i nakrcao me kruskama i jabukama da sam 3 sata spremala kompote i kasice od kruske. Puuun zamrzivac imam, a sutra slijedi jabuka. Ima da s e pretvori u jabuku i krusku. Probala griz i bila odusevljena iiiii jela u hranilici. Cak smo zavrsile sa hranjenjem u roku 7 min inace u njihaljci je trajalo i do 15 😊... Ona zadovoljna ja jos vise.
    E sad da cujete kako sam ja "super mama" ... Svekrva me popljuvala upravo da sam bezobrazna majka jer ne vodim dijete na more i da dijete ne voli more jer ju ja ne vodim, pošto svi s muzeve strane vole morala bi i ona. Onda je popljuvala moj trud pripreme kasica od kruske jer to samo ljene zene unaprijed spremaju umjesto da frisko svaki dan - jeeeer bolje baciti u smece 5 kg krusaka zrelih ili valjda bi M trebala pojest to u 3 dana neznam. I vrh vrhova mala nece nikad puzati ona to zna i vidi (preko mobitela vidi) a nece jer joj mi ne pokazujemo, trebali bi joj gurat nogice ispod nje da shvati. Mm je reko da ima vremena da propuze pa je rekla da nema jer sa 9 mj tek djeca sjednu a do onda puzu ako znaju ili se vuku vojnicki kao M ako neznaju ko sto ona nezna. I kriva sam jer joj jos nisu zubi gornji izasli a ona je rekla da ce izaci jos kad smo bili kod njih prije skoro mjesec dana. Bit ce da ih ja vracam unutra joj. Samo sam rekla mm nek si poruci mami da si popije koju kratku a s mene nek sjase. Sva ta citaba je krenula i pljuvanje po meni jer je mm pohvalio kako ju je moja mama lijepo cuvala. 

mrgud_zg
    21. Kolovoz 2020. 15:45

Pozz ekipa
    Losa, mare kad procitam ovo da cam bebe spavaju cijelu noc doslovno mi dode da se rasplacem. 😂 moj opet 156 budenja nocas. Neeeemrem vise 😫 i i dalje pljuje flasicu 🙄
    .
    Zarice ja cijelo ljeto kuham ono kaj ovaj lokalni prodavac voca povrca ima. Jucer svekar dinstao povrce za gustu juhu, ja reko da ne radim guzvu u kuhinji 🙈😂 samo njemu u drugu rajnglicu narezite svega po malo. Pa tak i luk dosao na red 😁 nebi se inace nikad sjetila. Sad bar znam za dinstanje ubuduce 😁
    .
    Grizli ja uopce ne kuzim kak se ti das tak nasekirat s tom svekrvom i zakaj uopce pustas te video pozive svaki dan. Sori ak ti se petljam 🙊. Al ja sam recimo skoro cijeli 7 mj bila sa svojima na moru, svekar i svekrva ga skoro mj dana nisu vidjeli, i samo bi im povremenimo poslala sliku, i napisala kaj ima novo. Sad ga moji  nisu vidli cijeli 8 mj i isto im samo posaljem sliku/ video. Nema on kaj blejat u mobitel i te fore..
    .
    Red ljubomorna sam na zube skroz 🥳 ja mislim da ce moj puhat svijecice za 1.rockas jos uvijek krezub 🤓. Skroz su mu natecene i jedinice i dvojke i gore i dole, skroz se bijele kroz meso i kad idem prstom su “grbe” al i dalje ni jedan nije probio 🤦‍♀️  Sad je par dana bilo manje nervoze, al danas opet strpa obje sake i cvili 😫
    .
    Damnarex drzim fige da nemate koronu 🤞 i da nema nuspojava od cijepljenja 🤞😉

Red Fox
    21. Kolovoz 2020. 16:07

Grizli ajme meni, ta zena fakat ima super argumente 😂 ja isto saljem slike samo, al moji svekar i svekrva su dosta nezainteresirani, vidjeli su 6-7 puta, u stilu su ne zele mijesati 🤷🏼‍♀️ Al meni to bas nije jasno, nijednu igrackicu mu nisu kupili. Kaj ces, 100 ljudi, 100 cudi.
    Mrgud moj je dobio donje sa 5,5 mjeseci i vidia kolko je trebalo za ostale. Ja sam mislila da svakih otprilike mjesec dana izlaze.
    Sad sam mu dala dm kasicu od pira, neku koja ima u sebi vec ad, radi se s vodom. Pojeo je skoro cijelu zdjelicu. Al sam skuzil da hoce jesti dok sjedi sam na podu. Probat cemo tak😕
    Di se vi to spijunirate? Na instagramu? Ja nikak da otvorim🤣
    Mikio moj glumac je sad vec skuzio kad ga slikamo😂 da vidis kak se namjesta, mi umiremo od smijeha. Cim izvadimo mobitel odma nabaci zavodnicki osmjeh

Lorena94
    21. Kolovoz 2020. 16:54

Mikio znao je spavat cijelu noć kad je tako zezao i kad vih ga prebacili kod nas. Ali noćas ne znamo što mu bi.
    Damnarexx moj stari se 2 dana natezao u bolnici da mu naprave test, jer je morao imat dokaz da nema, da može avionom za SAD zbog posla.
    Losa blago tebi za spavanje malalenog, moj T danas jednom pola sata ubio oko i kao da je spavao cijelu noć 😵 a za 💩, on skoro tjedan dana opet kaka tako mekano, jedna bude sluzava, sad pogledala drugi zubić na vidiku. Jučer mu je mm gledao pa kao ništ nema. On još uvijek neće bočicu, al zato na žlicu sve smaže...
    Annika žao mi zbog hzzoa, ja dobijem onih 2300 za nezaposlene, bar nešto, za sebe i malenog imam dosta da ne moram žicat ovog bisera. Još i ušparam 100-300 kn svaki mj.
    Red fox 👏👏👏👏👏 za zubiće, moji svekar i svekrva mu također nisu ništa kupili, no neću ih komentirati, samo se nasekiram.. 

beba2025❤
    21. Kolovoz 2020. 16:57

Cure, ne znam kako se kopcaju vreće koje imate. Ali, neke se kopcaju odozdola prema gore, pa je bed kad beba /dijete ustaje., ali, imate vreće koje se kopcaju odozgora prema dolje, moja jedna cura nikad nije dala da joj zatvorima nogice, pa sam kupovala te vreće i to bez rukava, pa nije previše ubundana. Ne bude joj hladno zimi, a može ustat kad hoće bez problema, jer samo ostavim otkopcanu vreću od koljena na dolje.. Ionako je u pamučnoj pidzamici, pa joj nije hladno niti nogicama.
    Ajoj, al se zapetljah oko vreća 🤭
    Zarice, meni je prestrasno kad mi na ulici ili tramvaju netko hoće dirati bebu, spriječi ih, a ako ne uspijem, pogledam ih tako da im više neće pasti nikad na pamet!
    Ja ničiju djecu nikad nisam dirala na ulici i totalno mi je to nepristojno, a u ovakvoj situaciji, ne razumijem otkud uopće hrabrost ljudima za to. 

Grizli
    21. Kolovoz 2020. 17:30

Zaboravila napisat Damnarexx nadam se da nemas koronu i da neces morat u samoizolaciju... PS preslatka je malena na slici 😍
    Mrgud zato ja vise ne govorim kako spava jer se lose oajecam poslije zbog vas kojima klinci lose spavaju jer onih par puta sto nije spavala bas ja sam bila ubijena i neznam kako bi se nosila s time pa da vam ne mecem sol na ranu a i da se ne ureknem 🤐🤐🤐...
     A ovo za videopozive brojim svaki dan, pocela sam cak i neugodna biti pa sad nakon 3-4 min uzmem malu dok mm prica na videopoziv. On nek se gleda s mamicom, a ova mu nabija osjecaj krivnje da ona zivi za to da ju vidi svaki dan pa ju on zove, ja se ljutim i tako u krug, a ne mogu drukcije nego ga pustiti tih 3 minute i onda ju pokupim vise ne govorim jer sam se umorila. A ova melje sa strane i ja slusam. Ne dopustam da me vise izbaci iz takta jer da sam tako losa kao sto me se misli prikazat mislim da bi prije svega beba pokazala to nezadovoljstvo. A shvatila sam da je ova samo ljubomorna i ogorcena jer nju niko nista ne pita i ne trazimo njene blagoslove, dok njena sestra odlucuje o svemu u zivotu svoje unuke, odgaja ju, mala od 2 godine ne vise kod bake nego s mamom i tatom pa joj to valjda smeta jer smo mi M dobili zbog sebe a ne zbog statistike i nje. Moja stara zivi 10 km od nas pa vidi M jednom tjedno nekad i rjeđe pa samo pita da joj sliku posaljem jer ne zeli da beba bleji u telefon. 
    Moja se isto full namjesta oduvijek za slikanje, a kad je u akciji znam upalit opciju sportskog slikanja pa fotic sam opali par slika i bar 1 bude ok, ili video pa izrezem samo. Al rijetko mi to ave treba jer ova moja bas pozerica neka. 
    I zaboravila rec diranje djeteta i puhanje mu u lice... Popizditis dobim... A svi imaju potrebu ju sako za nogicu ili rukicu. Sad vec kad krene netko prema nama ja je pokrim tetricom i odmah kazem da ju ne diraju. Ne diram ni tuđe bez da pitam, niti dragim ljudima ne da da rade sto hoce a kamo li prolaznicima. 

beba2025❤
    21. Kolovoz 2020. 21:18

miki0

Red fox fejs il instagram, nadi nas 😏
    Ma N isto pozira, al uvijek mase rukama il nogama pa su u pokretu i mutne na slikama 🙈
    Damnarexx E fino papa kasice ☺️
    Beba ima sad za kupit i vrece s nogicama ☺️

A imamo takve dvije, ljetnu i debela zimsku, nama nisu dobre, tj. srednjoj curici i ovoj sad ne odgovaraju, ne želi ništa na nogama ni rukama, zato mi je onako zakon, ona mirna, ja mirna😊

Red Fox
    21. Kolovoz 2020. 21:35

Beba vidis ti kaj je iskustvo 😂 hvala na ideji 😘
    Ja malom kupila u h&m-u pidamicu broj 80 i mislila sam da bude plivao u njoj, a njemu su samo rukavi malo predugacki 😭
    Sad je vec zaspao, danas je buo ful aktivan dan 😏 mirnu noc svima zelim i ugodan vikend 🥳

beba2025❤
    21. Kolovoz 2020. 21:42

Red Fox

Beba vidis ti kaj je iskustvo 😂 hvala na ideji 😘
    Ja malom kupila u h&m-u pidamicu broj 80 i mislila sam da bude plivao u njoj, a njemu su samo rukavi malo predugacki 😭
    Sad je vec zaspao, danas je buo ful aktivan dan 😏 mirnu noc svima zelim i ugodan vikend 🥳

Ma, baš iskustvo 😂svaka beba, kao da je prva🤭samo neke sitnice se poklope, a u većini stvari je sve novo🤩
    Jao,, ja se tako rastuzim kad moram maknuti malu robicu koju preraste😂
    Opet.. Tko bi nama ženama udovoljio🤭
    S jedne strane mjerimo, gledamo, vazemo, molimo se da rastu i debljaju se❤️, s druge strane cvilimo što prebrzo rastu.... Kud vrijeme leti i tako.... 😂😂bar ja to tako🤭☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.