ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    22. Kolovoz 2020. 13:54

Haha tako sam i ja uvijek bila s nonićima kako nisam u vrtić išla, meni to bilo zakon. Znali smo ljeti bit po mjesec dana i dulje u Istri, meni nono bio najbolji prijatelj♥️
    apsolutno sve sam s njim radila, isto sam kao mali cigo na kraju ljeta izgledala
    Svaki drugi, treći dan otišli do susjede koja je imala telefon da se javim mami 😁😁
    .
    Ovo moje čudo spava već dva sata, valjda nadoknađuje noć 🤔

[/url

annika
    22. Kolovoz 2020. 14:32

LoSa pa i ti svašta pitaš, nema više tebe i brata da radite nered
    Mi isto imao veliko spremanje subotom i djeca rade sve tako da ja samo citam sto ce moji komentirati za koju godinu. Evo bas sad gule krastavce za rucak a poslije rucka usisavaju i peru podove

[iimg]

Taani
    22. Kolovoz 2020. 15:32

Koliko stranica kasnim da moram citat na laptopu a tipkat na mobitelu odma, da nesto ne zaboravim 🙈
    Red, cestitke na 4 zubića 🥳🥳. 
    Grizli, svekrva ti je 💯. Srecom nemam tih problema, moj M je mojoj svekrvi valjda 13. unuče pa nema nikakvih interesa petljat se. Meni je normalno da te to nazivcira, kako ne bi.... Ali opet ces radt po svom, a nju ignorirati koliko ide...
    Mrgud,  ista stvar i kod nas. Sve nabubrilo jos kadikad, ali nema zubica. Izludit ce i mene i sebe 😵. 
    DeeDee, mrgud, Lavica, Moj je nekad bio dobra spavalica  a zadnjih tjedan dana se budi od ponoci nadalje. Mozda regresija, mozda ti zubi, mozda je bas gladan, otkud znam. Gel niskoristi, probala mu dat sirup svejedno se budio, posisa i zaspe pa mislim da je gladno dijete. Jede normalno, samo taj rucak nekad ne zamijeni sisu. 
    -
    Moj nosi 74 vec dosta dugo, a kupila mu 80 pidzamice u sinsayu posto su one manje i jedva ga obukla. Jednom ce ih obuc (3 kom) i to je to... predivno.
    -
    Mi sutra 7 mjeseci. Wtf.

MaRe
    22. Kolovoz 2020. 16:26

Jel dala koja tjesteninu možda? Ja više nisam znala s čime mu to meso smutiti pa sam mu dns uz povrće i meso stavila i malo tjestenine...zasad bez ikakvih reakcija tako da valjda onda može jesti. Nije mi se dalo provjeravati kad smije jesti xD
    .
    Losa moj neće bananu ni pomirisat a dok mu moja mama daje pojede sve xD Pa ajd sad budi pametan 

Grizli
    22. Kolovoz 2020. 16:43

Losa moja mama isto tako sad ne riba kucu subotom, a sve ko apoteka. Fascinira me samo sto sad necak i M smiju sta mi nismo mogle ni pomisliti.
    Ahahha jogurt od dede je bolji. Mozda mu nije pahala robna marka koju si ti kupila 😝... 
    Taani sta ti muz ima toliko brace i sestara ili netko ima vise djecice... 13.unuce je bas velik broj! Moja nona nas ima 5 unucadi pa nam nezna imena i brka, bas me zanima kako vasi onda kad svi dodju 🤣...
    I dalje znaci je M raritetna beba kojoj Sinsay stoji ko saliven. Bas joj probala neki dan pidzamice 74 sto sam kupila od Nite jer sam mislila da ce joj biti male, u duzinu ima jos malo, a sirina boga mi prilicno jos mjesta. Tajice od lidla one neke tirkizne sa sladoledom 62/68 duzine joj ko kapri, a u struku siroko da meni dlan prođe. Ponekad mi dodje da joj stavim siroko povijanje samo da joj hlacice ne padaju.
    Losa i moja je u 10 sa težinom. 
    Vagala ju sinoc i skuzim da je ona u mjesec dana dobila svega 300 grama 🤔...

Damnarexx 🌺
    22. Kolovoz 2020. 17:10

Heej,
    Ma decko se samo testirao, i cijela njegova firma. Ja nisam. Cekaju se nalazi tako dugo jer eto...rekordi se ruse. Danas cak 306🤨
    .
    Huawei je zakon😁 ja svoj P20 PRO imam vec 2 god i odlican je, ne namjeravam ga jos mijenjati...
    .
    Slazem se sa vama da mora postojati red i obaveze dijeteta po kuci. I ja sam pomagala.  Sa 10 godina sam pekla sebi i 4 god mladjoj sestri pomfri u fritezi za rucak😂 zakljucale kucu i u skolu🤷 mama i tata su radili.
    Tako da ce i Elin definitivno pomagati i uciti se nekom redu, kad tad ce otici sama zivjeti i morat ce se znat brinut o sebi.
    .
    Angelly uzivaj na svadbi😋 sminka ti je top👌
    Mrgud mali mrgud ti je odlican😂
    Mi smo okej spavali. Zaspala u 21, budila se u 2 za jelo (jela u 19.30) pa u 6..i sve do 10 corile🙌
    .
    Curke koje ste jos na moru, zavidim! Mi imamo u planu iduci vikend Motovun, nadam se da nam plan nece propasti. (Apartman sa bazenom😍)

• Zarica
    22. Kolovoz 2020. 17:22

eh slazem se s pomaganjima u kuci. Mi nismo imali neke posebne duznosti, vec sto bi vec zatrebalo Mada smo bili bas neposlusni.😬 Kad nas je bilo vise svako bi htio da onaj drugi to odradi😃
    .
    Moje bake obje imale preko 20 uncadi, a moji roditelji sad imaju 10, a ocekuje se i baby boom kroz iducih par godina tako da mislim da budu tu negdje brojke

Damnarexx 🌺
    22. Kolovoz 2020. 17:40

Koliko kapljica Oleovita se daje? Zaboravila sam🤨

MaRe
    22. Kolovoz 2020. 18:00

Damnarexx 🌺

Koliko kapljica Oleovita se daje? Zaboravila sam🤨

2

Taani
    22. Kolovoz 2020. 19:05

Grizli, mm ima 4 brata, svaki troje djece 😄. Tijekom godina sam zapamtila najuzu familiju, dalje od tog ne mogu 😅.
    Angelly, zgodni ste, zgodni 😍.
    Mikio, i vi se danas sređujete zar ne? Di su slike 😊 nemam te ni na jednoj drustvenoj mrezi 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.