ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    20. Kolovoz 2020. 22:38

Ja ne znam kako vi s polaskom u krevetić, ja šta god napravim on neće zaspati do ponoći
    Ima ko i sve bebe ritual kupanje, pidžama, sisa i mazi se i zadrijema i onda se odjednom ustaje, oči ko sova, smije se. Pa malo slušamo uspavanke, krenw cendrati pa se uspavljuje i opet. Najnovije je da ubije oko na koju minutu i onda krene gristi dok sisa i cereka se . Evo treći put smo u potpunom mraku u sobi, sisa i žmiri, samo čekam akciju

[iimg]

DeeDee
    20. Kolovoz 2020. 22:57

Mi zapravo nemamo ritual, ona kad je sve ok zaspi dosta rano, tipa oko 20, najčešće u gymu dok se igra ili na kauču dok je hranim i onda je kad mi idemo spavati prebacimo u krevetić. U zadnje vrijeme je baš u krevetiću i uspavljujemo ali za to se moraju poklopiti zvijezde da joj se spava dovoljno da se ne krene okretati i igrati, s opet da nije preumorna jer onda vrišti sa zatvorenim očima. A dnevni je samo stavim u krevet i upalim joj fen, eventualno mazim po glavi.
     Kažem inače, jer zadnja tri dana želi stalno bit na rukama i neda se zaspat dok je ne slomi, a to je histerija žešća.. 

[/url

• Zarica
    21. Kolovoz 2020. 07:31

Beba Pa kak je to mogao. Ako ste potpisali ugovor imas sve crno na bijelo i ovo je kazneno djelo. 
    .
    Ja opcenito sve sto je u kutijama, vrecicama ili bilo cem slicnom potrpam odmah nakon otvaranja u staklenke koje mogu cvrsto zatvoriti. Jer jednom kad dodju moljci il ko zna kaj to je agonija...

Lorena94
    21. Kolovoz 2020. 07:43

Jutro! Mi danima i noćima opet ne spavamo. T samo gleda di sam ja. Držao bi se, ne želi se sam igrati... Leđa me ubijaju od nošenja njega. Ne stignem ni vas popratit. Inače ne pijem kavu ali mislim da ću danas morat. Noćas milijun puta se probudio, stavim ga kod sebe šuti, vratim u kinderbet, nakon 10 min deračina kao da ga koljemo. Preko dana isto, duže ga uspavljujem nego što spava. 

DeeDee
    21. Kolovoz 2020. 09:34

LoSa i mojoj je trenutno hit rub casmatina i šlape tako da moramo pazit, kao da imam štene a ne bebu🙈🙈

[/url

beba2025❤
    21. Kolovoz 2020. 09:58

Zarica

BebaPa kak je to mogao. Ako ste potpisali ugovor imas sve crno na bijelo i ovo je kazneno djelo.
    .
    Ja opcenito sve sto je u kutijama, vrecicama ili bilo cem slicnom potrpam odmah nakon otvaranja u staklenke koje mogu cvrsto zatvoriti. Jer jednom kad dodju moljci il ko zna kaj to je agonija…

Zarica, znam da je to protuzakonito, ali kao da je to ikoga bilo briga. Pokušala sam objasniti, ali ostalo je na tome. Nisam imala energije boriti se s tim mućkama. Ali, dobro.. Prošlo je to davno😊

• Zarica
    21. Kolovoz 2020. 10:31

Beba, bas bezveze, no dobro, bitno da se ne zivciras :) meni ne daju mira takve stvari...
    .
    Losa, moj ti isto zvace rub casmatina. Papuce da ne spomimjem, fuj.
    .
    Kaj se tice uspavljivanja navecer, to je jedina stvar s kojom nemamo problema. Uvijek zaspi oko 21 bez obzira koju metodu koristimo tak da ne moramo imat rutinu. Iiii, napokon se naziru zubici gore. Ocekujem izbijanje 2 ili 3 zuba svaki cas. Mi imali danas i prvo pranje zubi. Narucili u ljekarni nes za bebe i na kraju dosla neka silikonska cetkica koja se navuce na prst pa se tako bebi cetka zube. Mali uziva  Htjela sam radje klasicnu cetkicu da mu izgleda kao i kad nama cetkamo, al bit ce i ovo ok kad mu se vec svidja.
    .
    Zene, kak stojite s ljudima na cesti koji vam zele dirat bebe. Evo malocas neka zena u tramvaju, ni pet ni sest krene ga dirat za gole nozice, i obraca mu se izbliza bez maskeTak mi je glupo ljude odbijat, al sto ja znam kakva joj je higijena. Da nije korone nebi mi smetalo jer znam da mi prije nije to tak bilo bed (osim kod bas malih beba), al sad mi bas nije svejedno. Na kraju ju neka druga zena pored upozorila, hvala joj. Nemam pojma kak reagirat. Neki dan u parkicu isto neki klinac dotrcao i primio za rukeprvi i jedini put da sam njega dezinficirala. Izvagala sam si kaj bi mogla bit veca steta😅

MaRe
    21. Kolovoz 2020. 10:35

Jutro
    Moj je jučer cijeli dan bio turbo ultra hiperaktivan s dva drijemanja po 15 min...znači samo je bjezao po stanu i sam sam išla za njime i vikala ne ovo ne ono...pobjegne u kuhinju i vadi mačku krekere ili prekrene koš za smeće xD Samo moram hodati za njime hahaahah 
    Sinoć sam kasno opeglala i ostavila veš na kutnoj, jutros se digli i dok sam mu pravila bocu frajer se digao i sav veš bacio s kutne xD Samo show s njime sada hahah
    -
    Mikio ovi tvoji su ultra smradovi..još tolike godine si kod njih..
    -
    Losa rutina je super al čim se pomjeri gotovo...tak da je to zeznuto malo. Ja ovaj tjedan uživam, umori se preko dana i evo već 3 dana ga navečer okupam,obučem, pojede bocu i čim ga spustim u krevetić zagrli plahtu i spava. Sinoć je zaspao prije 8 i spavao jutros do pola 9...bio nešto budan i u 10 opet zaspao.

Simbalija
    21. Kolovoz 2020. 10:43

Opet groooooznaaaa noć. Što je ovo? Jel ima neki regres sa 8 mjeseci?? Ili su opet zubi? Jel gladna? Oh, ono kad ujutro jedva čekaš krevet 😑

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

annika
    21. Kolovoz 2020. 11:46

Zarice ja imam takav izraz lica ( na tatu) da nam nitko ne prilazi
    LoSa jesi uvela nešto novo?ja bih prije rekla da je povezano sa zubićima- pojačanim slinjenjem. 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.