ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    20. Kolovoz 2020. 18:24

Da, zaboravila sam komentirati, Grizli ja ih isto ne bacam nakon 2 tjedna, nema mi to smisla nikakvog, bar to nije (lako) kvarljiva roba 🤷
    Mikio odvratni su stvarno..

[/url

PetraB
    20. Kolovoz 2020. 19:01

Hvala cure!! 🤗😊
    Simbalija sretnih 8!!!
    Danas su cure uzaaaasno nervozne... Nemam pojma kaj je sad.. 
    Cak su klinci mirni, nije da im oni smetaju. 🤷🏻‍♀️
    Ostale mi 3 kantice novalac4 i posaljem mail (tvojaljekarna) da vidim jel mi ih hoce zamijeniti za dvojku... I hoce 🎉😊 A nisam ocekivala bas jer kaj oni znaju kak sam ja to cuvala al eto posaljem im i oni mi zamijene za dvojku.
    I jucer me zvali iz babylanda da mi je stigao okvir kolica sa popravka 😎
    Htjela sam jos nesto komentirati al nemam pojma kaj 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

ifkaminja
    20. Kolovoz 2020. 20:04

beba2019

Ifkaminja, 2328,20kn😄😄

Užas.
    Mikio pametan odabir. A priča je katastrofa.
    LoSa tak i ja prebacim u piksu od Novalaca te pahuljice.

annika
    20. Kolovoz 2020. 21:35

Jel moguće da su oni meni nešti krivo izračunali? Meni piše roditeljski dopust i 3500 sam dobila. Moja je plaća 4200, ili se i ovo računa kao komplikacije, ja sam nepuno radno vrijeme

[iimg]

Grizli
    20. Kolovoz 2020. 21:40

Mikio smradovi jos te zovu da prekines sad i ti njima da zapravo napravis uslugu. Dobro si odgovorila...
    Losa, DeeDee sjetil se moje nisu iz Dm-a nego iz Mullera i pisalo je 14 dana. Drzala ih i duze i jucer mislila ih ubaciti joj al kad sam otvorila pakiranje bas je bio neki cudan uzegli miris pa sam ih bacila. Proslo im je 16 dana od kad sam otvorila pakiranje. Ja ih dobro zatvorima sa onim kao stipaljkama a sipam van samo koliko trebam. Nije mi se to do sad desilo ni s jednima samo s tim prosenim. Pa su zavrsile u smecu.
    PetraB ajde bar su ti kolica popravljena. A moja ljekarna svaka cast da hoce zamjeniti, lijepo od njih o razumno. 
    Mi dobili u nekim paketima za babinje od nivee micelarni sampon za kosu. Neka ogromna pakiranja 3 komada i sapuna i svega necega sa bademovim sto ne koristimo ili bi nam zalihe bile do njenog 18. I zovem ja DM i pitam jel postoji ikakva sansa da zamjenim bar one babylove sapune i kupke i ulje sa bademovim i kazem kako smo dobili puno toga al ovo kao bar su sigurni da je kupljeno kod njih i zena meni kaze da donesem sve to jer da oni ce mi zamjeniti sve sto je netko kupio u bilo kojem dm-u bez obzira dal je nivea, babylove ili bilo sto i da ne trebam racun. Meni bilo full neugodno odnjet joj punu vrecu pa sam probrala bas ono sto nema sanse da koristimo i jos kazem zeni da nisam cak ni 100 % da taj micelarni sampon od nivee je kupljen kod njih al ona mi svejedno sve fino zamjenila cca 90 kn vrijednosti, uzela sam pelene ono jumbo pakiranje i vlažne. Bas su me iznendaili da hoce ave zamjeniti sto imaju u asortimanu, još mi rekla da sta nisam sve donjela tako da cu drugi dan opet trampat u dm-u ostatak. 

annika
    20. Kolovoz 2020. 21:42

Ma evo baš čitam te pravilnike, koji su to muljatori. Neće mi ni biti puna plaća

[iimg]

beba2025❤
    20. Kolovoz 2020. 22:04

annika

Jel moguće da su oni meni nešti krivo izračunali? Meni piše roditeljski dopust i 3500 sam dobila. Moja je plaća 4200, ili se i ovo računa kao komplikacije, ja sam nepuno radno vrijeme

Ne vjerujem da su krivo izračunali.
    Ja sam dobivala manje, jer me šef zadnjih mjesec dana prijavio na pola radnog vremena i to bez moga znanja. Tako da.. nažalost.. ne vjerujem da ćeš dobivati više.. 

Lavica27
    20. Kolovoz 2020. 22:13

Mikio meni je samo fascinantno da si uspjela sutiti o kojoj se firmi radi, fuj. Nema mi nista odvratnije do tih sta stede na majkama. Kako bi moja kci rekla,bljakac takac🤮 I slazem se s LoSom!
    Joj kad citam kako vi pobozno skladistite te zitarice,meni to sve u original pakiranju u ladici🙈 i dulje od 2 tjedna,ko bi to pojeo tak brzo...
    Annika bas mi zao, tebe su zakinuli od pocetka porodiljnkg ako se ne varam?
    Ostalo mi isparilo. Idem spavat ko zna kakva ce noc bit ..btw moj N je danas spavao 2:45h ujutro pa poslijepidne 2:30h i kasnije smo ga budili nakon 15 min spavanca jer ono...previse je 🙈

annika
    20. Kolovoz 2020. 22:21

Da, da-to je to. Nepuna satnica. Ali nije ni povratak na posao sreća- opet sam, tj. Moja zamjema sada ostala bez dva sata. Lavice, je , nisu mi dobro isplaćivali pa tražili 3600 kn natrag
    MikiO koji jadnici. 

[iimg]

DeeDee
    20. Kolovoz 2020. 22:32

Lavice i meni sve potrpano u ormaru u "špajzi" i u original kutijama i to na visokoj polici pa ne mogu uvijek dohvatiti od prve, a za potpuni ugođaj mi svako toliko padne pa usisavam i tako...nađe si budala uvijek posla 🙈🙈
    Kod nas se nastavlja cijelodnevno njurganje i nespavanje iako ne može gledati, sad je napokon zaspala..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.