Haj cure. Grozna sam al drago mi je da nisam jedina koja je imala uzas noc. Dakle staaaa je ovo?? Budnenne u 1.30,ajde pojede i zaspi. 3.30,opet pojede i jedva ga uspavam,dere se ko da ga kolju. U 15 do 5 se izvrne ne trbuh i dere se opet ko da ga netko kolje. Uspavljivali smo ga do faking 6.20 da bi se probudio za sat vremena. Znaci mikio sjetila sam te se 85 puta nocas. Zaspi mi na rukama i ono skeoz spava,legnem s njim u rukama i odmah otvori oci aaaaaa! I jutros imala trening, odfuram ga mamj na cuvanje i tip prespava 2 sata i 45 minuta. !!!
.
Cestitke na mjesecnicama💗
.
Ja mazem dentinox al ne djeluje mi da pomaze. Grizli ima lidokaina pa im lokalno malo kao utrne
Simbalija ko ju fucka,sta misli ona da nema nikog osim nje da ce to radit?
.
Mi smo jutros jeli banana-nekatrina i one pahuljice muller 7 zitarica (btw otkrila sam ameriku da se sve to moze raditi s obicnom toplom vodom i zgusne se normalno😅🤣). Za rucak ima krumpir,hokaido i tikvicu s maslinovim uljem. .
.
Odoh hibernirati.
Red fox aliexpress nema cega nema. Razmatram da kupim onu umjetnu stuffed ruku i dio ramena sta prodaju za bebe koje se razbude kad ih spusstis,ovako ostane u zagrljaju bar.
Doduse, kineskom but life sucks...
.
Deedee sta seres ti (da ti tako moram rec😁) o tim kilama,pa ko curetak si na onoj slici!
Redfox aliexpress nema cega nema. Razmatram da kupim onu umjetnu stuffed ruku i dio ramena sta prodaju za bebe koje se razbude kad ih spusstis,ovako ostane u zagrljaju bar.
Doduse, kineskom but life sucks…
.
Deedee sta seres ti (da ti tako moram rec😁) o tim kilama,pa ko curetak si na onoj slici!
Jesam rekla da me kompleksi peru jače nego pred 10 godina 😁
Pa dobro, došla sam s 94 (86 nakon poroda) na 78 za sad, tako da napredak se vidi, jebiga vježbam kao stoka 5 dana tjedno. Iaaaaako sam pol sata vjećala sama sa sobom da li da objavim sliku jer mi je ruka ogromna 😶🙃🤦
[/url
Ona za doručak breskvu ogromnu pa joj nisam niš dodavala, a za ručak krumpir, mrkvu i pastrnjak.
.
Znači išla ja sad napravit macaronse, potrudila se da budu lijepi šareni, uprljala neboder suđa i ispadne mi šarena puslica sljepljena za pek papir 🤦🤦🤦🤦
Spašavanje u tijeku...
[/url
Ifkaminja onda to stima iznoa...
Mikio to ti je sve riza
DeeDee super au nam te prosene al mana je sto ih trebas u 14 dana potrositi od otvaranja pa sam ja pol paketa bacila steta.
Imaju mi kolica od nule ali mi ih se ne da vuci na 2.kat svaki dan. Ljena mama... Montirali hranilicu i boga mi zenska u njoj sjedi sasvim normalno, skroz ravnih leđa, ako vidim da se naginje stavim joj jastuk okolo al ovo sta je sad probala 5 min nije se nigdje nagnula, a osmjeh od uha do uha razvukla. Bas me zanima kako bude hranjene sutra islo.
Red fox zlatne ako trebas prodaju zlatne, bizuteriju imaš u trgovini hobby art mislim da se zove. Ili kinezi, wish, aliex isl.
Mikio, vjerojatno sam zaboravila jesi već o tome pisala, ali mislim da ti ne mogu dati otkaz na porodiljnom...
I pitanje, onak informativno, ak dobiješ otkaz onda ostaješ bez porodiljne/roditeljske naknade?
Kolka je s burze, neću ni pitat..
Pozdrav zene, nikako vas ulovit zadnjih dana, tempo nam je na najjace.. jos 4 dana mora i nazad doma. Kolko god nam je super bit cijele dane na zraku tolko nam je ova kuca neprakticna i malo se veselim ic doma 🙈
.
Od tema ceg se sjecam.. sretne mjesecnice petra i simbalija 🥳🥳🎉
.
Svaka cast svima na odluci ic odma na drugo! Meni je ovaj tempo malo prenaporan. Mozda zato kaj nemam nikakvu pomoc (korona, pa svekrvina operacija..), a mozda i jer sam stara baba 😂😂, il sam samo nesposobna 🙈. Al ja bi voljela za neke 2 godine. Mm cak govori da je njemu i ovaj dosta, kao strasno mu je naporan ovaj ritam (nije se cak ni odmorio na godisnjem 🙄, i slicne muske izjave)...
.
Meni kosa otpada stalno al stalno i raste, poprilicno mi je gusta tak da je ok..
.
Ljubomorna sam na vas cija se djeca igraju u kreveticu u gluho doba noci. Moj je nocas od 4-5:30 bio budan, al se ustao i kenjkao dok ga nisam izvadila i onda haracio po nasem krevetu sat i pol. Znaci ne znam za sebe😫. Onda je odspavao 45 min i u 6:15 se klasika probudio za ustajanje 🙄
.
Po novom uopce ne zeli bocicu. Tako da nije stvar ad, nego nece ni moje izdojeno. Nije sad cca 2-3 mj pio i samo ju pljuje. Danas mu cijeli dan guram vodu na bocicu al ni to bas ne ide 🤦♀️
.
Meni na zabi isto za drugih 6 mj pise novcana potpora
.
Mrgud zadnjih dana jede savrseno. Ujutro voce koje par min prokuham (marelica, kruska, jabuka, breskva, sljiva..) + pahuljice/griz/zob/palenta. A rucak sam skuzila da puno vise voli kad ne zblendam skroz u kasu. Danas je jeo piletinu, mrkvu, rizu, tikvicu i luk. Vise mi ni ne otima zlicu, otvara super usta i pojede fakat puno, ko kanta za smece je 😁. Ja ga stavljam u hranilicu tih 2 puta dnevno po 10-15 min, nemrem nikak drugacije..
Losa, ti bus mu pocela ad u igracke trpat
Mrgud, opa luk, najs
Mikio, ja rizu isto s povrcem svakakvim nonstop miksam. I meni gadno izgleda ta sluz, al do tog stadija mu skuham. Danas jeo batat s brokulom, cvjetacom i ciklom. Sve je smazao. Ujutro smo dosad jeli cisto voce, al sad cu krenut sa zobenima ga miksat.
.
I ja dobila menguuzas.
.
Kaj se tice zubica, ni mi donje nismo ni skuzili al ovi gornji...zivi uzas. Svako malo se place sa zatvorenim ustima. Kad mu pokazem anaftin automatski otvara usta i ceka da mu pocesem desni. I obozava onu hladnu gricku sad. Danas je bio tolko kenjkav da sam ga stavila u kuhinju na pod pored sebe dok sam tamo nesto radila. Zaboravio je na sve probleme:)
Mikio, meni ovo kaj ti rade na poslu zvuci tolko odvratno da stvarno vjerujem da bi neki dobar odvjetnik izvukao tu nesto. Mislim dat ce ti drugo radno mjesto ako se vratis prije, inace otkaz ako dodjes kasnije. Halo?? Pretpostavljam da kad su kominicirali s tobom nisu niti upakirali kako treba. Prestrasno. Da ne spominjem uopce tu najavu otkaza mjesecima unaprijed....
Sortiraj odgovore
Najstariji