Ajme noć je bila koma... Toliko koma da je zaspala pred jutro i naravno sad spava kad sam ja ustala 😑😑😑😑😑
Kosa mi je napokon prestala opadati, ali je skoro stalno u punđici jer me inače čupa.
Na računu nema kunica još 😑
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Račun ništa, noć užas
Nemam snage ni za šta, on se vrti i cendra po podu a ja šakama grabim čokoladne pahuljice i doručkujem
Ja nemam problema s libidom nego fizički ne stignem kad se gospon M budi stalno
[iimg]
Mikio i ja mislim da joj je dovoljno. Moj primjer…dobije 60 (2mjerice) ili 90ml prije soavanja i moje dvije cice i nekad spava do 12 nekad do 2. To ponovim kad se probudi i soava ko vurica tocno 3 sata i probudi se. Znala sam i duplo dati ali se bas nista ne dogodi drukcije. Navikao je tako buditi se i to je to…
Red meni je tako mjesecina bilo s libidom,vjecito umorna,sad je dobro😁
Annika nemoj nis ispod nego hodaj na sitno🤣🤣🤣 I zovi klaicevu. Wtf ono?
Mi dobili nalaze, nista posebno, kaze pedica viroza. Al kurimo indalje po 38.5. Kaze jos sutra max da bi trebalo trajat…
Cendrav je za popizdit.
Ifkaminja cini mi se da je mala na tebe..kako ja kazem od mene i tate su djeca sve najgire pokupila🙄
.
E…a di je valkris?
Tu sam, tu sam.. Pokusavam pratiti koliko mogu i napisem komentar i uvijek nesto prekine.. 🙈
Dosta nam je burno ovaj mjesec i selidba i putovanja i renoviranje kuce i kredit itd..
..
Krenuli s kasicama, čini se da je dobio osip od jabuke pa ju odgađam.. Ostalo sve super prihvatio..
Nema nista novo, ne zna sto je vrtni patuljak, i pokusava se isto iz ležećeg dic u sjedeci kroz trbusnjak... Ali ne forsam ga.
Non stop smo negdje, ili kod mojih ili na moru.. Sinoc dosli s mora, za 10ak dana opet idemo..
..
Meni je istekao rodiljni i sad koristim godišnji jer mi je ugovor do 15.9. I nakon toga se vracam na posao na rad od doma (produzit ce ugovor ali ne smijem bit na porodiljnom) .. Bas me zanima kako ce to izgledati uz bebaca..
. Postao je manje zahtjevan i puno je lakse s njim i nalo više spava pa sam i ja odmornija.. Iako se budi po noci 2x za jelo i jedno 5x da mu dodam dudu..
.. Sve u svemu je duplo bolje i lakse nego prije mjesec dana.
Sto se tice sexa, recite da sam luda ali muz i ja radimo na drugom djetetu.. Trebalo nam je dugo za ovog malca, pa smo se odlucili baciti na posao 🥰
..
Ostalo cu kasnije komentirati, ljubim vas 😘
Mikio i ja mislim da joj je dovoljno. Moj primjer…dobije 60 (2mjerice) ili 90ml prije soavanja i moje dvije cice i nekad spava do 12 nekad do 2. To ponovim kad se probudi i soava ko vurica tocno 3 sata i probudi se. Znala sam i duplo dati ali se bas nista ne dogodi drukcije. Navikao je tako buditi se i to je to…
Mi dobili nalaze, nista posebno, kaze pedica viroza. Al kurimo indalje po 38.5. Kaze jos sutra max da bi trebalo trajat…
Cendrav je za popizdit.
Ifkaminja cini mi se da je mala na tebe..kako ja kazem od mene i tate su djeca sve najgire pokupila🙄
.
E…a di je valkris?
Tu sam, tu sam.. Pokusavam pratiti koliko mogu i napisem komentar i uvijek nesto prekine.. 🙈
Dosta nam je burno ovaj mjesec i selidba i putovanja i renoviranje kuce i kredit itd..
..
Krenuli s kasicama, čini se da je dobio osip od jabuke pa ju odgađam.. Ostalo sve super prihvatio..
Nema nista novo, ne zna sto je vrtni patuljak, i pokusava se isto iz ležećeg dic u sjedeci kroz trbusnjak… Ali ne forsam ga.
Non stop smo negdje, ili kod mojih ili na moru.. Sinoc dosli s mora, za 10ak dana opet idemo..
..
Meni je istekao rodiljni i sad koristim godišnji jer mi je ugovor do 15.9. I nakon toga se vracam na posao na rad od doma (produzit ce ugovor ali ne smijem bit na porodiljnom) .. Bas me zanima kako ce to izgledati uz bebaca..
. Postao je manje zahtjevan i puno je lakse s njim i nalo više spava pa sam i ja odmornija.. Iako se budi po noci 2x za jelo i jedno 5x da mu dodam dudu..
Sto se tice sexa, recite da sam luda ali muz i ja radimo na drugom djetetu.. Trebalo nam je dugo za ovog malca, pa smo se odlucili baciti na posao 🥰
..
Aaaaa,, super 🥰🥰i mi se nadamo još jednoj bebici što prije, jer su moje godine porasle na prevelik broj🤭🤭
Držim 🤞🥰da uspijete ovaj put brzo❤️❤️
Cendrav je za popizdit.
.
E…a di je valkris?
..
Nema nista novo, ne zna sto je vrtni patuljak, i pokusava se isto iz ležećeg dic u sjedeci kroz trbusnjak… Ali ne forsam ga.
..
..
Aaaaa,, super 🥰🥰i mi se nadamo još jednoj bebici što prije, jer su moje godine porasle na prevelik broj🤭🤭
Držim 🤞🥰da uspijete ovaj put brzo❤️❤️
Opaaa, sretno curke 🤞
[/url
Jutro 🤦🏼♀️ Nama isto luda noc, vrtio se stalno, u 4 sam ga prebacila kod sebe pa se digao u 7 i igrao se sat vremena i do sad smo spavali nakn toga 🤦🏼♀️
Pbz nista jos od love 🙁 a ja mu bas planirala ici kupiti pidame u h&m jer su mu naknap
Mikio iskreno nisam nikad čula da postoji ograničenje 🤔
A mislim, ona doslovno plače dok ne dobije jest, nema druge opcije smirivanja, probala sam joj dat vodu..a i poslije više nije jela AD pa računam da je to ok. Pojela je krušku s prosenim pahuljicama u 9i30 i idući obroci su joj izdojeno pa povrće, znači AD neće dobit bar do 17.. stvarno ne znam 🤷
[/url
Iza nas isto koma noc. Najprije nikako zaspat. Jadan vristao je od boli zbog Ubica. Oci zatvorene spava mu se a trpa saku u usta i place. Odlucili mu dat cepic. Zaspao u 22:45. U ponoc se probudio vristeci. I tako se cijelu noc stalno budio a cak sam ga ostvila u nasem krevetu. Srecom je mm doma pa se u 9 ustao s njim a ja nastavila do 11. Stvarno sam zgazena.
Druzenje s mm. Ah. Znaci nemam nikakve volje nit zelje. Otkad sam rodila jednom smo samo. I moram priznat da je bilo dobro ali nakon toga opet libido nula.
Kad kazete rizine pahuljice, prosene pahuljice itd na koje to tocno pahuljice mislite. Ja njemu navecer dam one instant rizine kao sameljene koje se samo pomijesaju sa mlijekom. Postoji li jos nesto?
Pbz racun i dalje prazan
Sortiraj odgovore
Najstariji