ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    18. Kolovoz 2020. 16:45

Annika klaicevu, brzo pisem dok mali spava i uopce ne znam kak uspijem tak fulati 🤦🏼‍♀️

DeeDee
    18. Kolovoz 2020. 16:46

Pobjegao mi komentar..
    Mislim da je čak i tih napravljenih 140 puno manje od preporučenog tako da joj je 100 vjerojatno stvarno ništa. Nekad napravim i više, ali kad ona meni jede na faze.. nekad nakon pojedenih 50 neće otvoriti usta. 

[/url

mrgud_zg
    18. Kolovoz 2020. 16:52

Mikio nisam neki strucnjak al mozda bi 2 bila bolja? Ja kupila 2 al moj trenutno pljuje bocu cim ju vidi 😂

annika
    18. Kolovoz 2020. 17:18

Nije mi taj izrez prevelik na drugima ali na meni je, ne mogu si pomoći. A ja poprsje imam poprilično pa ne nosim ništa dekoltirano i puno mi ljepše izgleda masa robe na ženama s malim grudima
    Mrgud ništa ne brini, i moj spava očajno. Sinoć od 23 do 2 ujutro se budio jedno 4-5 puta
    RedFox razgovaraj s pedicom ali dok god napreduje ok, ne treba brinuti. Je'l uzima željezo?

[iimg]

ifkaminja
    18. Kolovoz 2020. 17:23

Red Fox, moguće je, mojoj su izbile prvo donje jedinice i onda odjednom gornje i jedinice i dvojke.
    A za e.coli.. ja ju imam cca 18 godina. Jbg, na poslu mi je uvijek bilo bitnije završit nekaj nego otići na wc, a naravno poslu nikad kraja. I zato kaj znam kak se je nje u principu nemoguće riješiti, jer je se ja nisam- čim mi padne imunitet ona je tu, baš zato pazim ko sova na to da bude čista, i eto mi. Čak ni ja nisam imala nikad 2 vrste. Od kud njoj.. Luda sam. 
    Dat ću joj lijek, ali i dalje se nadam da je netko zaebao uzorak, ili ja ili u labosu.

ifkaminja
    18. Kolovoz 2020. 17:30

A kaj se tiče libida, trenutno mi je veći sex odspavati ili popiti kavu u miru i čini mi se da bi po situaciji mogla u opatice.
    Imam filing da mi m više ni ne treba, cijelo vrijeme mantram - ne treba tebi ali treba djetetu. Pogotovo kad mi dođe da ga lansiram na jupiter.

Lavica27
    18. Kolovoz 2020. 18:30

Mikio i ja mislim da joj je dovoljno. Moj primjer...dobije 60 (2mjerice) ili 90ml prije soavanja i moje dvije cice i nekad spava do 12 nekad do 2. To ponovim kad se probudi i soava ko vurica tocno 3 sata i probudi se. Znala sam i duplo dati ali se bas nista ne dogodi drukcije. Navikao je tako buditi se i to je to...
    Red meni je tako mjesecina bilo s libidom,vjecito umorna,sad je dobro😁
    Annika nemoj nis ispod nego hodaj na sitno🤣🤣🤣 I zovi klaicevu. Wtf ono?
    Mi dobili nalaze, nista posebno, kaze pedica viroza. Al kurimo indalje po 38.5. Kaze jos sutra max da bi trebalo trajat... 
    Cendrav je za popizdit.
    Ifkaminja cini mi se da je mala na tebe..kako ja kazem od mene i tate su djeca sve najgire pokupila🙄
     .
    E...a di je valkris?

PetraB
    18. Kolovoz 2020. 18:36

Losa a ne znam kaj bi ti rekla... Mozda mu je faza samo ili ak zubici idu pa ga to muci... Jesi mu probala na casu dat? Tak bi eventualno eliminirala problem zubica. A kak tvoj dobiva na tezini?
    Mikio ja isto mislim da ti je 100 ml jedinice premalo. Jel ona ne zeli vise ili ti ne napravis vise? Moje piju 180 ml vode + 6 mjerica... I tu navecer obicno cijelu popiju.
    Red ja sam ti isto trenutno u toj fazi. Uopce nemam potrebu. Znam da je to lose jer recimo kad se prepustim (jer mi bude stvarno zao mm, skoro cijelu trudnocu nismo imali odnose i evo vec 6 mjeseci proslo) bude super al treba mi dosta da udjem u taj mode uopce... 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    18. Kolovoz 2020. 19:17

Mikio ja sam mislila da joj daš samo 100 bez cica, onda stvarno ne znam..
    Red joj ja sam luda više sama na sebe, meni libido nestao u trudnoći, kad sam rodila se vratio i bila sam mjesec dana nabrijana sto na sat i onda me odjednom počelo prat na bed i komplekse 🤦
    Znači kako mi se mozak posložio ja ne znam, ovako iskompleksirana nisam u pubertetu bila, a realno, izgledam bolje nego prije trudnoće 🤷
    Uglavnom, ogromna kočnica u glavi iako kao imam nagon 🤦, ovaj moj paćenik je jadan lud samnom i glumljenjem psihijatra 

[/url

• mummy1boy
    18. Kolovoz 2020. 19:20

Drage mame, imam nekoliko stvari koje me zanimaju prije nego odem kod pedijatra. Prva mi je beba, trenutno ima mjesec i pol, beba ima bar 6stolica na dan uglavnom su vodenaste sa bijelim zrncima. Danas se u stolici pojavilo nesto kao konac debljine ali rastezljivo, mislim da je sluz… Da li ste se susretale s tim problemom ako se uopste moze tako nazvati. 
    I da napomenem beba je vesela, ima apetit (mislim jede kao i do sada, dojena je beba ), spava, nema povisenu temperaturu, napreduje, uredno dobiva na kilazi…
    Da li mislite da je to normalno ili bi trebala kod pedijatra sto prije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.