ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    18. Kolovoz 2020. 20:36

Annika  znaci doktori katastrofa...ocito su se zbog korone svi opustili i postali jos nemarniji nego inace xD
    Haljini ili podsuknja bi bila super ili nznm dal si ju vec dobila...mozda se može malo vise zaklopit pa da nema toliki izrez.
    .
    Moj sad na jedinici popije oko 200-220..pojačala sam mu za jednu mjericu pa pije 7 mjerica,mislim 200,ml vode...imam jos za nekih tjedan dana pa cu na dvojku.
    .
    Red mene je m pitao sta je sex sam za djecu pravit 🤣🤣 ali ja sam kao Petra ...mora me nagovarati al kad krene ide 😁 jos pogotovo kako me vise ne boli sav..cak mi je nekako i bolje nego prije trudnoce...možda zato sto smo onda uvijek razmišljali hoce li se primiti a sad smo opusteni.
    .
    Mummy ako ima zacepljen nosic moze mu se pojaviti sluz u stolici...nisam se jos susrela s time pa ce ti ove iskusnije znati vise reci. 

Grizli
    18. Kolovoz 2020. 21:50

Annika jesi pitala ti te doktore sta je s glavom? Jbt jesu oni normalni. Da popizdis. 
    Mikio a da joj das zitarice pred spavanje? 🙀 Glupog mozda savjeta al to vjecito babe tranbunjaju...
    Moja se u zadnje vrijeme zna probuditi oko 1 da bi cicala pa oko 5-6 opet. Isto mislim da joj nije dosta to sto pocica pred spavanje, al nisam sigurna jer neke noci spava bolje neke losije. Cak sumnjam da neke okuse koje ja pojedem ne voli i zato da manje pocica navečer tako da sad i to pokusavam popratiti. 
    Red a zbilja malo ti jede krutoga. Neznam do kad bi kao trebali oni bas imati konkretnije obroke.
    A sto se libida tice... Sta je to? Trenutacno mi je masaza vrhunac srece. Iskreno ja sam mislila da ga nemam ne zbog poroda i hormona nego da je to problem u meni jer meni druzenje uopce nije ugodno i dalje. Cak dan dva nakon osjecam zatezanje, a sjest na nesto tipa kamen, drvena klupa isl ne ide ni do 4-5 dana nakon. Mm jos uvijek ina razumjevanja i ne forsira jer vidi da i uz najbolju volju me prode svaka zelja unaprijed zbog boli. Tako da cu mm kupiti gumenu damu za druzenje ili cu ga poslat u kakav svinger club, a ja u casne. 😏
    Bila u dm-u i nakupovala zitarica kojekakvih za probu gospođici posto joj se sviđaju zitarice za sad sve koje je probala. Svasta se nudi u tom dm-u moram priznat. 

JelenkoPelenko
    18. Kolovoz 2020. 21:57

Pozz, cure koje su narucivale s next-a, za koliko vam dodu stvari? Narucila bi patikice za krstenje u nedjelju pa se pitam jesan li se prekasno odlucila 🦧

Red Fox
    18. Kolovoz 2020. 22:01

Jaoooo cure, hvala vam ❤️ Ja sam vec mislila da sam za ozbiljan razgovor kod psihijatra 🤦🏼‍♀️ Tu mogu reci ono kaj ne bi nikome ovak rekla 😂 u jednom trenutku sam si pomislila da mi ne bi smetalo da ima ljubavnicu pa da ona obavlja taj dio posla 🤦🏼‍♀️ To kaj velite, nemrem uopce doci donte faze da se opustim 🤦🏼‍♀️ Valjda ce biti bolje, al sad su mi jasni vicevi o zenama i glavobolji 😂 ja danas dobila mengu pa sam se spasila 😂
    Kaj se tice zeljeza, nije mi nis rekla pedijatrica niti smo ikad radili pretrage. Na novalacu je pa si nekak mislim da je tam sve ukljuceno. Iako se mali znao znojiti jako po glavi na moru, cijeli jastuk je bio mokar, pa mi je rekla frendica da je to znak da ima nisko zeljezo. Iako to meni malo zvuci ko bapske price 🤷🏼‍♀️
    Mummy sluzi zna biti kad rastu zubici zbog puno sline. Da budes sigurna mozes nazvati pedijatra i pitati.
    Deedee ja sam ista kaj se tice kompleksa, bilo mi je bed u badicu ovo ljeto 😳 ovo nakon poroda je ko neki totalno suludi pms/puberter, uopce ne znam kak bi to nazvala. I nikak da se pokrenem da pocnem vjezbati. 
    Lavica glavno da njemu temperatura padne. Mozda je neka viroza, bas je na more od poznanice mali tak kurio dva dana. Mislili su da je i korona al nije ga nitko testirao.

Simbalija
    18. Kolovoz 2020. 22:10

Losa čitam te i nekako mi svi ti simptomi naginju na zube, temp nema? Mislim na onu 37.1, 37.2?
    Jesi probala vodu iz magic cup od Nuk-a?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

ifkaminja
    18. Kolovoz 2020. 22:18

mummy1boy moja je tak znala imati po tvom opisu, ona normalna žuta kakica sa "zrnatim sirom" al ovak na neviđeno je teško reći. Jedino ne znam kaj znači vodenasta stolica. Da je bila rjeđa- je, ali vodenasta rijetko kad, još u kombinaciji sa 6 puta dnevno.. ne znam.. koliko se sjećam da bi iznad 5 stolica dnevno to bio proljev. A još pogotovo ako je vodenasta. A i sluzi je znalo bit ponekad.
    Red Fox ovo za željezo je po meni bapska priča. Moja ima ok željezo (vađena krv, ne dajem joj nikakvo željezo) a znoji se po glavi. I dok spava ak je vruće, i kad cica. Mislim, i ja se znojim po glavi, pa vruće je.

JelenkoPelenko
    18. Kolovoz 2020. 22:20

LoSa

JelenkoPelenko

Pozz, cure koje su narucivale s next-a, za koliko vam dodu stvari? Narucila bi patikice za krstenje u nedjelju pa se pitam jesan li se prekasno odlucila 🦧

mislim da jesi… stize za 3-4 dana, nekad i dulje. Pise ti kad ce stici kad ides u kosaricu.

Hvala LoSa, usla sam u kosaricu i sve mi se ukazalo. 🙈

• mummy1boy
    18. Kolovoz 2020. 22:44

ifkaminja

mummy1boy moja je tak znala imati po tvom opisu, ona normalna žuta kakica sa "zrnatim sirom" al ovak na neviđeno je teško reći. Jedino ne znam kaj znači vodenasta stolica. Da je bila rjeđa- je, ali vodenasta rijetko kad, još u kombinaciji sa 6 puta dnevno.. ne znam.. koliko se sjećam da bi iznad 5 stolica dnevno to bio proljev. A još pogotovo ako je vodenasta. A i sluzi je znalo bit ponekad.
    Red Fox ovo za željezo je po meni bapska priča. Moja ima ok željezo (vađena krv, ne dajem joj nikakvo željezo) a znoji se po glavi. I dok spava ak je vruće, i kad cica. Mislim, i ja se znojim po glavi, pa vruće 

Vodenasto sam napisala nisam znala drukciji izraz, a stolica jeste rijedza, a eto sto se tice tih 6 stolica dnevno nisam se zabrinjavala jer mi je patronazna rekla da beba kad god doji poslije moze imati stolicu a i ne mora, a inace i kod mog bebaca je zuta stolica sa zrnastim sirom, to nam se pojavilo samo u jednoj stolici danas prvi put... 

DeeDee
    18. Kolovoz 2020. 22:47

Ja još nisam, baš sam malo prije pogledala jer sam zaboravila ranije..

[/url

Lavica27
    18. Kolovoz 2020. 22:48

Hej cure   evo temp otisla i poceo izlaziti osip na trbuhu i ledjima,znaci famozna trodnevna viroza..Red ne spominji mj koronu🤣 (p.s.prema mojoj pedici djeca imaju mjnimalne simptome)
    LoSa apropo toplomjera,izludila sam sa svojim usnim braun jer bi mi bio po stupanj razlike izmedjj 2 toplomjera. Onda mi je med.sestra rekla da su po njoj (citiram) sranje bezkontaktni i usni za tako male bebe ibda iskljucivo u guzi mjerimo s najjeftinijjm toplomjerom iz ljekarne🤷‍♀️🤷‍♀️ p.s. meni ti to na zubice baca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.