ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    19. Kolovoz 2020. 13:33

Ja bi isto da nam dodje nova bebica☺ Kod mene valjda jedine obratno, cekam da mm bude spreman. Mada se sada izjasnio da bi i on htio da prvih dvoje budu u malom razmaku pa cemo vidjeti...Malo je prestrasen toga inace😅 Meni se nis ne ceka. 
    .
    Kak nemrem sad nista osim kasastog jesti u dmu proucavala i imaju neke vocne piree od cca 350 grama. Neka dm marka. Odusevljena sam. Zapravo je isto kao klasicna kasica al mislim da je cak bilo jeftinije i cisti sastav. Podjelila je s malim. Za rucak si kupila njegovu kasicu s teletinom

Lorena94
    19. Kolovoz 2020. 13:49

Meni još ništa na hpb nije sjelo! Očito ću se svađati sa hzzom! Ne stignem sad pisat dalje.. 

Lorena94
    19. Kolovoz 2020. 13:51

Meni još ništa na hpb nije sjelo! Očito ću se svađati sa hzzom! Ne stignem sad pisat dalje.. 

Grizli
    19. Kolovoz 2020. 15:22

Vidim dosta nemirnih beba nocas bilo. Hm da nije opet neato u zraku. Obicno kad vecina vas ima losu noc kod moje nastupi za 3 dana. Bas me zanima dal ce i ovaj put tako. 
    Lavice umrla sam do smijeha... Javi dal ti je glava utrnula. Meni doslo danas da si to kupim da mi ublazi bol sta mi je zubar popravljao zub. Sve me boli di mi je anesteziju dao.
    DeeDee 😄
    Svaka vam cast cure na pokusajima da uskoto opet budete trudne. Iako sto Mikio kaze hvata me nostalgija za trudnocom pa cak i svim onim slatkim prvim mukama, onim bespomocnim stvorenjem, za onim osjecajem kad prvi put sam ju vidila uzivo... Al ne bi jos najmanje 2 godine razmisljala o drugom djetetu a to kazem svaki put kad me mm pita za drugo i neki dan je reko da kad M bude imala 8 ja ci i dalje govorit za 2 godine. 🤣
    Prvo čuvanje kod bake proslo super. Sad se mogu naruciti i kod firzerke.... Jeeeeej zena popodne nikad nam slobodan termin, a ja ujutro ju nisam nikome imala pustat. Sad mogu kad i penzicke na frizuru ranom zorom. 

Damnarexx 🌺
    19. Kolovoz 2020. 15:28

Prvo cestitke Valkris za radjenje drugog bebaca🥰👏👏👏 i ostalim curama u planiranju!!

Svaka cast. Ja se sada ne mogu zamislit trudna.
    Ona je tu,  sve je proslo sto se tice tegoba poroda i nakon poroda. Oni silni pregledi, a imala sam urednu trudnocu. Nekako mi se to opet ne prolazi...barem ne jos. Zelim uzivati s njom max, pa za god,dve krenuti 🙃 a i kad pogledam, nemam mjesta za jos jedan kinderbet u spavacoj ujedno i jedinoj sobi osim wca, dnevnog i kuhinje😐. Namjera nam je selidba kroz par god.
    .
    Mi smo danas drugi dan papali jabuku i sljivu, i svidja joj se. Otvara usta ko velika😁😁
    I ne blendam joj do kase, nego malo manje i ne smeta joj.
    Kupila sam u DMu rizine pahuljice, pa cu to probat kroz koji dan.
    DM je zakon😍😍
    .
    Ona jede 180ml vode i 6 mjerica Novalaca 1. Imam jos pola kantice i prelazimo na 2.
    .
    Losa nadam se da ce brzo proc ovo razdoblje sa nicanjem zubica 😐
    Lavice ajdee hvala bogu da prolazi ta viroza. Uff ja se bas bojim temp. Do sad nije imala.

Red Fox
    19. Kolovoz 2020. 15:53

Ajme mikio skoro pa fudbalerka 🤦🏼‍♀️Strpi se jos malo i imat ces stepenasto 

DeeDee
    19. Kolovoz 2020. 16:03

miki0

Evo moja kosa nakon pranja…. Te duzine mi je sa strane, a ostalo do pola leda. Kaj nije prekrasno? 🤪🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Damnarexx bravo E!! Fino papa ☺️

Auuuu 😱
    Kod mene se samo prorijedilo ali ni približno ovako, čak mi na ovoj obrijanoj strani baš lijepo gusto raste.. iako na svakom tuširanju zaštropam odvod i nakon svakog oblačenja majice čistim majicu par minuta tako da mi stvarno nije jasno kako još i liči na nešto. A inače imam tanku, ne baš pregustu kosu

[/url

ifkaminja
    19. Kolovoz 2020. 16:53

Mikio ja mislim da ti je to od nespavanja 
    Ostalo potpisujem DeeDee osim zadnje rečenice. Moja je tanka ali gusta, i sa pol glave kose i pol izbrijano, imam rep deblji od mnogih s cijelom glavom kose 
    Mene ubija dlakavost po nogama i pazuhom. To mi je u trudnoći bilo otkriće da se ne trebam svaki dan brijati, i još k tome su se prorijedile. Čak i do 3-4 mjeseca nakon poroda je tak bilo, da sam se ponadala da će i ostati. Ali jok. Ko Chewbacca sam opet.

annika
    19. Kolovoz 2020. 17:15

Evo dobili termin u klaićevoj- za dva mjeseca 
    Ja sam se ošišala na kratko prije 10 dana, do uha. Htjela još kraće ali frizerka nije htjela. Preporodila se
    MikiO suosjećam
    Crkla nam vešmašina, muž je popravljao već par puta ali nema joj spasa čini mi se. Tako da mi se čini da će mitmi biti poklon za rodjendan
    Cure koje radite na bebačima, držim fige da uspije. 

[iimg]

Grizli
    19. Kolovoz 2020. 19:23

Annika zalosno da beba mora cekat toliko na pregled. Ili Losa tvoj tata... To sve skupa nije normalno od muza baka dobila termim za op oka u toku 15 dana valjda da ne bi umrla sa mrenom, a ovo ljudi cekaju toliko. To ko meni na uzv abdomena 8 mj 2021,dermatologa 1 mj 2021...oboje cu ili privatno jer mi suludo.
    Losa ti je probao tata zvat direkt svog onkologa za termin za kontrolu. Neznam di ide, al moja sestra za kontrole zove direktno njih pa joj daju termine kako joj padaju redovne kontrole. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.