Napisem komentar i izbrise mi 😡😤
PetraB sretnih 6 mj... 😍😍 Kazu da gdje kuca nije tijesna ni celjad nije bijesna. 😁😁... Petra se priprema za 5. 🤪
Mikio rizu ja moram M blendat s cim god se kuha - mrkva, jabuka, piletina, bundeva, moje izdojeno mlijeko... Danas za marendu imala avokado i jabuku, za rucak ce biti bundeva, pastrnjak, piletina i pp potrebi palente da zgusne ako bude prerijetko.
Simbalija ko sljivi babu sta se naljutila... Uzivaj u vasih sretnih 8... Ti imas bebolinku tog imena, a ona ima samo posao tene napraviti s tim imenom. Ti si svakako na dobitku... A ona nek se skocka i šasiju to ppsebno ako si platila sta se ima ljutit.
Pitanjca curke... Kako vama pise za naknadu od hzzo za drugih 6 mj? Meni prvi dio pise rodiljna naknada, a drugi dio novcana potpora. I ako je to za roditeljski onda ne kuzim al meni isplaceno vise ako je ta roditeljska 5400 za 30 dana ili koliko je?
I 2.pitanje... Koliko je stetno i opasno im za kicmu ako bi beba sjedila 2x dnevno po 10-tak min u hranilici? M neznam vise kako obuzdat za hranjenje. U njihaljci me strah da se ne izvrne, a i nema mira iako je pod nagibom ona se dize sa rukama u sjedeci položaj pa se nagne lijepo pa desno pa noge gricka ma svagdje je samo ne na mjestu pogodnom za hraniti ju. A hranilica mi ima one remencice da stoji ravno kao u kolicima recimo sta se veze beba. Takva neka je hranilica nismo ju jos sastavili
strah me da joj ne naskodi sjedenje u tome posto se sama od poda nije jos posjela, a ne znam vise kako ju hraniti. U krilu je nemoguca misija.
Mikio eto normalne bebe, sad nisam više jedina osoba kojoj se gadi riža na mlijeku 🤣🤣
Daj joj vremena, moja je odbijala proso i običan i pahuljice i jučer joj pomiješala s kruškom nakon dosta vremena i sve je smazala 😊
Grizli moguće da je to onda, mi smo dva dana za vama..
A možda je samo isfrustrirana jer ulaže sav napor svijeta da se pokrene iz stava na sva 4, a ne miče se s mjesta 🤣
Ostalo po dobrom starom običaju zaboravila šta sam pročitala. Sretne mjesečnice svima 😁
Aha simbalija, ajme, nazivcirala me žena, nemaš se sta osjećat krivo, nisi zvala nakon dva dana a bome ni tjedna 🙄
[/url
Pitanjca curke… Kako vama pise za naknadu od hzzo za drugih 6 mj? Meni prvi dio pise rodiljna naknada, a drugi dio novcana potpora. I ako je to za roditeljski onda ne kuzim al meni isplaceno vise ako je ta roditeljska 5400 za 30 dana ili koliko je?
Isto mi piše novčana potpora.
A maksimalan iznos mjesečno je 5.654,20kn. I računaju se radni dani/sati, ne 30 dana. Za srpanj je to 23 radna dana, odnosno 184 sata -cca 245,83kn po danu ako ti nije za cijeli mjesec.
Grizli meni piše baš roditeljska, kao što je prije pisalo rodiljna
[/url
Petra i Simbalija sretni mali rodendani 🎂
Losa moj isto tak ima meksu kakicu, opet jako silni. Ja vidim da se gore nazire bijelo, na jedinicama i dvojkama i nikak da izbiju. Al cini mi se da ga puno vise smeta nego donje jedinice.
Mikio ja svom moram blendati rizu, nece ovak. Al u zadnje vrijeme stavim zlicu onih mljevenih rizinih pahuljica. Danas ce teletinu, tikvicu i rizu. Ujutro smo imali bananu, dukatos i amarant.
Simbalija da je bila fer rekla bi ti da se tak dugo ceka. Ja sam isto takva, nikad se ne zelim zaliti na nista.
Grizli mislim da joj ne moze stetiti to kratko. Moj isto nece jesti u krilu nikako, u hranilici jos ajde, al malo vise pojede samo kad svi skupa jedemo.
Ja jucer nisam ni rucak stigla skuhati, ovo je fakat turbo period. Ostavim ga da operem sude, on je vec na drugom kraju sobe, vratim ga, nastavim prati sude, lupi se u celo pa se dere 🤦🏼♀️
E ak uvedem te instant rizine pahuljice jel to ko da sam uvela rizu?
Te instant pahuljice me spasavaju trenutno, tak da zivio dm! 🥳
Je :)
Moja isto hoće pahiljice, neće rižu. I hoće prosene (očito od danas), neće proso
[/url
DeeDee kak izgledaju te prosene? Ja sam isto u dm-u uzela amrant (onaj napuhani)
DeeDeekak izgledaju te prosene? Ja sam isto u dm-u uzela amrant (onaj napuhani)
Stoji ispod AD-a, bar u Dm-u u kojem ja kupujem
[/url
I jedno pitanje nevezano za bebe 😊 puno nas je kokoski tu pa mozda mogle znati. Sad me mali povukao za uho i strgnuo nausnicu i ne mogu naci onaj cepic koji ide iza. Jel ima negdje za kupiti samo to? Imam sad vec cijelu hrpu nausnica za koje mi fali taj dio
Sortiraj odgovore
Najstariji