Jaoooo cure, hvala vam ❤️ Ja sam vec mislila da sam za ozbiljan razgovor kod psihijatra 🤦🏼♀️ Tu mogu reci ono kaj ne bi nikome ovak rekla 😂 u jednom trenutku sam si pomislila da mi ne bi smetalo da ima ljubavnicu pa da ona obavlja taj dio posla 🤦🏼♀️ To kaj velite, nemrem uopce doci donte faze da se opustim 🤦🏼♀️ Valjda ce biti bolje, al sad su mi jasni vicevi o zenama i glavobolji 😂 ja danas dobila mengu pa sam se spasila 😂
Kaj se tice zeljeza, nije mi nis rekla pedijatrica niti smo ikad radili pretrage. Na novalacu je pa si nekak mislim da je tam sve ukljuceno. Iako se mali znao znojiti jako po glavi na moru, cijeli jastuk je bio mokar, pa mi je rekla frendica da je to znak da ima nisko zeljezo. Iako to meni malo zvuci ko bapske price 🤷🏼♀️
Mummy sluzi zna biti kad rastu zubici zbog puno sline. Da budes sigurna mozes nazvati pedijatra i pitati.
Deedee ja sam ista kaj se tice kompleksa, bilo mi je bed u badicu ovo ljeto 😳 ovo nakon poroda je ko neki totalno suludi pms/puberter, uopce ne znam kak bi to nazvala. I nikak da se pokrenem da pocnem vjezbati.
Lavicaglavno da njemu temperatura padne. Mozda je neka viroza, bas je na more od poznanice mali tak kurio dva dana. Mislili su da je i korona al nije ga nitko testirao.
Ne znam kaj je al mislim da je za zubice rano ipak tek je mjesec i pol... Jel to malo za izbijanje zubica ?
Losa da kad je tako hrapavo, oštro, znači da je zubić tu 😊
Ja nisam dobila porodiljnu naknadu, Erste banka.. Valjda će sutra kad i piše.
Lavice super da je trodnevna, bar znaš što je.. Brzo će to proći.. 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Evo mene, izvadila i drugi zub. Nije se nikako dao i puno su morali pilit. Zena mi odmah zapisala ibuprofen, paracetamol i klavocin da imam i sto jesti ovih dana. Vidit cemo kakva ce biti noc....
.
Meni kosa opada kao nikada u zivotu. Kod kupanja to bude ko iz horora, samo skidam grumene, a i opcenito ako prodjem rukom kroz kosu uvijek mogu podosta izvadit. Mm mi stoput rekao da moram doktoru zbog toga, al mislim da je to normalno dok dojim. Bila i kod frizerke, rekla da je sve ok i da ce sve to izrast nanovo kad prestanem dojit. Meni se inace naoko nista ne skuzi pa se zato valjda manje brinem (a i inace sam tip kojem sezonski ispada puuuuuno kose).
.
Mikio, ja bi joj smiksala dvojku i to kolko god zeli. Mozda joj je 100 mL bilo dovoljno onih 10 dana, al kak brzo rastu mozda samo odjednom treba pojacati dozu. Ja malom gotovo uvijek napravim viska pa on pojede koliko zeli. I mozda bi pomogao mlijecno zitni obrok, kako je netko vec napisao, pa cica. Ja sam tako krenula na preporuku od frendice koja je imala isti problem i upalilo. Sad je cica nocu jednom oko 3 i osjecam da bi mogli i to izbaciti da zelim, al ne smeta mi. Neka jos malo poraste☺
.
Lavice, nadam se da vam je sutra zadnji dan te agonije. Ne znam sto bi da ugledam 40 na toplomjeru🤒
.
Mi isto imali kriticnu situaciju s tim druzenjima dosta dugo i na kraju se dogovorili da cemo to vikendima😀 Tad imamo vise vremena za sebe i nema ranih budjenja i mozemo se opustit. Nekak mi se nije cinilo dobro za nas da se udaljavamo u tom smislu. I sad mi je bas super s ovim rasporedom:D iako Grizli i meni jos uvijek bude tak dosta neugodno, al ni priblizno kao tebi.
Mummyboy ja sam procitala da ima 6 mjeseci 🤦🏼♀️ Ja tak nekad preletim tekst i zabrijem skroz. Mislim da je moj u to vrijeme vec poceo sliniti. U svakom slucaju mislim da nije zabrinjavajuce ako se ne ponavlja cesto.
Losa meni na pbz-u nije jos nista sjelo.
Mikio ja isto imam stalno pundu, jos je sad poceo i kuziti moju kosu pa me cupa stalno. A pada mi nenormalno, al jos ok izgleda jer je stepenasto osisana. Nadam se da ce uskoro to prestati jer moje kose ima posvuda. Nekas napravim pletenicu za promjenu 😂
Mirnu noc zelim svima 🙋🏼♀️
Ja ne znam da li je ovo dijete pod utjecajem mojih PMS hormona ali brate mili pojela je 170 u 00:30, pa 140 u 2:30, pa sad 100. I još bi da sam joj dala 😶😶😶
Nadam se da ćemo spavati sad bar još dva sata, trbuh i križa me rasturaju, stvari u dolasku, ovo će bit dug dan 😥
.
Btw i meni kosa pada stravično, valjda jer u trudnoći baš nije🤷 i sad kako me ona počela loviti za kosu, stalno joj vadim dlake iz ruku, muka mi je
[/url
Beba meni jabolji ucinak na nju je imala fortia od vidije.
Losa znaci stigao zubic... Ocito klinac nece od tebe bicu nego se hoce zapit sa tatom.
Moja M danas prvi put na cuvanju kod bake 😁😊 bas me zanima kakva ce biti. Nocas je bila super.
Zarica ajde bas da nemas muke po tom pitanju. Podnjela bi da je cudno i neugodno...
Meni kosa cak izgleda gusca i jaca al nikad vise peruti i tako brzo se masti a izgleda ispucano.
Tek smo krenuli a svi smo vec na psmtr 😅... Znaci covjek se digao, pio kavu u kuhinji a ja hranila cure i deracila se na J koji je izvodio pizdarije... Ja sam jucer legla u pol 3 nakon sto sam sve spremila, napuhala balone Megz, zamotala poklon a on u ponoc. I naravno krenemo i stanemo na benzinskoj tankat i velim mu da mi uzme sendvic jer nisam ni bananu pojela koju sam namjeravala i frajer preokrene ocima. I vrati se u auto i velim da se V zasrala vec da ju trebam premotat i opet 🙄
url=https://lilypie.com][/url
Jutro cure... ajme koja noc🙄🙄🙄 Nisam ga puno puta uspavljivala nego faking sat vremena da bi se probudio nakon 1h i 15 min ..mislila sam da cu skociti kroz prozor. Jos je do 3 trestala muzika vani jer se susjeda u sub udaje..🤪 Nocas je jos imao 38,sad nema al je sav pikav. I cendrav i dalje🙈
.
Mikio i moja ispada nenormalno i stalno je u repu,bas idem drugi tjedan na sisanje. Inace mi drugu ned imamo treci pokusaj krstitki🙈 jos nisam nikog pozvala da nemoram opet sve u zadnji tren otkazivat,pratim situaciju s glupom koronom iako smo na otvorenom.
...nekaj sam jos htjela rec🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji