ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    19. Kolovoz 2020. 11:53

Cure svaka čast na odluci za novu bebu, pretpostavljam da ste dobile menstruaciju? Ja još ništa pa i da hoću jajnici ne surađuju xD
    Petra nadam se da će dan biti bolji.. Pomalo..
    Evo sjele kune na Erste 🥰

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• AnnA
    19. Kolovoz 2020. 11:55

Update. Uplaceno na pbz

Red Fox
    19. Kolovoz 2020. 12:03

Anna hvalaaaaa na obavijesti, idem u shoping 🎉
    Mikio tvoja N je meni tak zabavna beba 😂
    Kad smo kod duda, moj i dalje nece one vece dude, za 6-18 mjeseci🤷🏼‍♀️Ne znam kaj da radim.
    Valkris svaka cast, ja sam isto htjela drugo do prije mjesec dana 😂 sad kad je poceo puzati ipak smo se odlucili malo cekati 😂
    I da vam malo olaksam dusu, sjecate se mog blesavog psa koji je usao u kinderbet po noci, to je ponovio. Sad spava zavezan ispod stola u svom kreveticu, pokraj hrane i vode. Osjecam se bas jadno zbog toga, al ne mogu imati mira kad stalno strepim dal ce ici u kinderbet ili ne. Drugu opciju nemamo jer imamo mali stan, a zao mi ga je zatvoriti u kupaonu. Jel sam bas tak veliko govno? 🤦🏼‍♀️On se ne cini nesretan, spava ko top u svom krevetu

Lavica27
    19. Kolovoz 2020. 12:18

Red fox imas za kupit mrezu za komarce za kinderbet pa ro stavi i nece moci ulaziti.
    Sjeo pbz :)
    Valkris joj ja se sjecam da sam se bojala povratka ba posao i kao tlaka al mi je bilo odlicno kad sam se vratila :) doduse nisam od doma radila...al sa sjetom mi dodje pišanje u miru...kava u miru🤣Pojedem obrok ODJEDNOM😍
    Moj cendracvac je cendrav i dalje,izludjena sam vise. Nis mu ne pase. Kupila sam dentinox za zube al bolje da si ja glavu namazem da mi utrne...

DeeDee
    19. Kolovoz 2020. 12:29

Lavice ahahah probaj se namazati i javi ako djeluje.
    Ona je i dalje u emememeeemamaamamememaama elementu, doslovno se dere od jutra do mraka, teško je procijeniti kad je od sreće, a kad od tuge, tonalitet je isti😅
    Anna ja mislim na te instant kad napišem, da

[/url

MaRe
    19. Kolovoz 2020. 12:35

Jeeej parice...sad idem dati kaparu i obici Lidl 💪
    .
    Lavice znam nije smiješno al 🤣🤣🤣
    .
    Red ja sam svome samo makla manju i dala ovu vecu dudu..ma da on duda sta dohvati..svejedno mu je 😁
    .
    Cure koje radite na drugom svaka čast...on sad kak puza i sve ja sam se predomislila al muz zapeo da bi sad drugo 🙄

annika
    19. Kolovoz 2020. 12:45

I meni sjelo 700 kn manje nego inače. I onako je tuga, a ovo je očaj

[iimg]

Taani
    19. Kolovoz 2020. 12:54

Vidim djeca poludila nocas, pridruzujemo se.😴
    Prvo buđenje oko ponoći, jbeni zubi koji nikako izac. Njemu donje jedinice, trojke i cetvorke izgledaju oteceno vec stoljecima i nista. Smirivanje nije upalilo, ali sisa je pa tako zaspali i ostao s nama u krevetu. Pokocila sam se 😔. U 6 standard buđenje (poklonio mi je pola sata spram inace), sisao, presvukla ga i molim da nastavi spavati jer nemam snage. Nemaaa sanse. Njegovo normalno je kad se probudi i jede da barem 2 sata bude budan pa onda uspavljivanje.... 
    Zaspao u 8.30 i do 10. Naravno da se u pol tog sna probudio i da me nije bilo blizu ne bi ni nastavio spaavati. Razmazenko moj 🤭. 
    -
    Mikio, kosa.... ziva katastrofa. Opada nenormalno i stalno je u pundzi. Ne smijem ni u rep jer malac odma skuzi i cupa ko nespasen.
    Druzenje, opisale ste sve, ne bi ni sama bolje. Libido 0 bodova, al kad se desi, bude super. 🤷‍♀️ Da se mm pita, moze odma drugo, ali ne pita ga se jer sam ja 0-24 s bebacem, ne on. Kad malac bude barem nesto mogao samostalno (nahranit se, na wc, hodat, ma bilo sta 🤣) onda drugo. Takav je zasad plan, naravno nije strogo zacrtano. Na posao mi se zasad ne vraca, kod mene u uredu uvijek neka psihijatrija.
    -
    Moj duda onu 6-18 sad, ali nije ju odma prihvatio. Neka 2 tjedna je imao obje u opticaju.
    -
    Anna, ja ne dajem jos veceru, ujutro dajem s vocem pahuljice  ali nisu instant koliko kuzim. Zobene prelijem kipucom vodom da sluz puste, rizine sam po uputama na kutiji mijesala s prokuhanom, ohlađenom vodom na 40 . Ne znam jel se one mogu samo pomiješati s adom? Nije mi ni palo na pamet...🙈🙈 Moj je povracao od njih, mozda sam ja kriva 🙄🤔.

ifkaminja
    19. Kolovoz 2020. 13:01

Sjelo i na zaba-u.
    Lavice, znam da ti nije smiješno, ali.. 
    Moja je danas 1000 na sat. Osjeti se razlika makar je inače 300 
    Popela se na policu od stola. Zaglavila između ormara i zida-ima mjesta ali ne i za okrenuti se. I ne jednom. Otvara ladice. Penje se preko mojih nogu. Zajaši valjkasti jastuk od garniture pa se gura naprijed natrag, samo čekam kad će glavom zviznut. I da, inače sam rekla da smo pokušali vježbati to na "valjku" pa bi dobila popizditis kad bi ju tak stavila. Eto. Krenula je sama to raditi. Non-stop. Nema mira.
    I par puta se zaustavila u pozi pijanog vrtnog patuljka.
    Uspila sam ju uspavati u 10 na jedvite jade. U 10 i 10 došao iz telekoma postavljati internet. Jel trebam reći da je zvonio ne znam kolko puta, sve da se mogu teleportirati ne bi stigla prije 5og zvona. I naravno, probudio ju. 

DeeDee
    19. Kolovoz 2020. 13:23

Mikio ahahaha, ne, ona to ipak puno sporije i naglašenije😂😂😂😂😂
    Kad smo kod pjesama od psihomoda, upravo sam se poblajhala jer zašto ne kad već imam doma blajh a ionako moram oprat kosu, ja profućko sam 😂😂😂 bar ću znat zašto mi kosa pada 😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.