ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    19. Kolovoz 2020. 23:01

Oh, narucivanje i pregledi🤨 prije umres nego dodes na red.
    Losa znam da si me pitala za Tommee Teppee kuhalo sa aukcije (tad ga nisam ni otvorila), napokon sam ga isprobala i vrlo sam zadovoljna. Vrlo lagan za koristenje, 4 gumba i to je to. ☑️
    Deedee&Vita preeeeslatke ste. Uskladila si ta kolica i masnicu vrhunski 💯😁

Damnarexx 🌺
    19. Kolovoz 2020. 23:04

P.s. meni je ok kosa, nije mi ni otpadala bas a prestala sam pit prenatale. Nemam neku bajnu kosu tako da nedaj boze da krene jako opadat😵🙈
    .
    Ja pocela piti zeljezo, sva sam nekako umorna i nenaspavana...ja to prepisujem budjenu po noci i to... al tko zna😐 mozda i manjak zeljeza sto je lako moguce jer sam u trudnoci pila Kendural c. Na korak do anemije.

DeeDee
    19. Kolovoz 2020. 23:14

Damnarexx 🌺

Oh, narucivanje i pregledi🤨 prije umres nego dodes na red.
    Losaznam da si me pitala za Tommee Teppee kuhalo sa aukcije (tad ga nisam ni otvorila), napokon sam ga isprobala i vrlo sam zadovoljna. Vrlo lagan za koristenje, 4 gumba i to je to. ☑️
    Deedee&Vitapreeeeslatke ste. Uskladila si ta kolica i masnicu vrhunski 💯😁

Hahah marama služi prikrivanju prijelaza dok ljubičastim šamponom ne izvučem žutilo do kraja, a kako ih dugo nisam nosila samo tu sam našla, ali hvala, drago mi je da izgleda kao da sam se potrudila uskladit 😂😂
    Fešn damica 💅
    .
    Jesmo mi u nekom skoku? Tko to prati? 😀
    Ili su i nju počeli zubi..cijeli dan je kenjkava, nije ništa spavala i jela je ful malo, a sad opet tamani mlijeko kao da joj je zadnje i cijelo vrijeme i u snu ful tužno cvili 🙄

[/url

PetraB
    20. Kolovoz 2020. 01:23

Prezivjeli dan bez da smo se pobili 😅... Cak stovise bilo je opet bas dobro. Cak smo necaka poveli s nama kuci... Jer zasto nne, ak mozemo cetvero mozemo i petero 🤣... 
    Kosa... Meni nakon svakog poroda pomogne sampon od koprive, al si zato sje... tjeme s njim pa ga moram kombinirat sad head&shouldersom. Ja imam tanku al na svu srecu gustu pa imam jos fore al me zivcira za popizdit... Mikio ja ti tak mladu kosu koja strsi imam uvijek (zato i je tak gusta jer stalno raste nova) al ne u ovoj mjeri 😲... Drzim fige da se sve vrati u normalu sto prije...
    DeeDee 😅
    Lavice ja uzela Kamistad sad zadnji put kad sam narucivala Novalac i mislim da ih to najbolje umiri... Mana je sto se smije mazat 2-3 puta dnevno a nije da drzi od jednog do drugog mazanja. Ja ga onda u losije dane kombiniram sa Anaftinom. Izbijanja zubica mi je katastrofa... Ponovim sto puta u danu da cu ih, ukoliko ne izbiju uskoro, iscupati sama van pa makar zametak samo bio 

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    20. Kolovoz 2020. 07:42

Jutro... Nadam se sto bolje svima... 
    Damnarexx mozda da napravis krvnu sliku. Meni se uzasno spavalo i zbog jako niskog secera kako je rekla moja dr tijelo nema benzina pa je u leru.
    DeeDee ma ne lazi da slucano to si smislila kombimaciju zato si se i blajhala. 😂😝 Posto je tvoja V ko moja po wonder weeks su sada u tjedinoma kad uce o odvojenosti od nas 29—30 tjedan. Za M pose da traje od 10.-24.08. gleda se po datumu kad je bio ti termin ne kad je rođena. Pa vidi dal ti se uklapa, ostalih skokova nema na vidiku koliko ja znam. Meni je recimo M pocela zadnjih dana njurgat cim me izgubi iz vida ako ju netko ne zabavlja da joj odvrati pazu. Ostalo za sad je ok. A moze biti svakako i od zubica.
    Mi ne koristimo nikakva maziva za desni. Jel je to samo da im smanji nelagodu ili im jos kakva funcija toga pa da bi trebala uvesti? 
    Uspjeli danas skupiti urin, sad jos samo daje sterilan 🤞.
    PetraB jedan vise manje 🙈... Nadam se da ste uzivali i da je sve proslo ok sa necakom. 

PetraB
    20. Kolovoz 2020. 08:24

Grizli necak je dosao s nama kuci... 😅 Dolaze po njega za vikend. Ma mali je super, 8 god tak da nemamo kaj s njim... Samo su decibeli porasli u kuci 🤣
    Losa evo i moje jedva flasu piju al kak nismo se jos vratili na kasice valjda trpe jer nema drugog 🙈

PetraB
    20. Kolovoz 2020. 08:26

Danas nam je 6 mjeseci 🎊🎉🎊🎉
    Lilypie laze 🙈

beba2025❤
    20. Kolovoz 2020. 10:34

Grizli, ja nisam nikad niti jednoj mazala desni ničim,tješe se grickalicama i pomognu si time. Tako da nisi jedina 🥰
    Petra, sretnih 6mjx2❤️❤️
    Još je nekom bilo 7mj?sretnih🤩

• Hani
    20. Kolovoz 2020. 11:24

Jutro😚. Za zubice imam dontinex, ali koristila sam ga samo par puta kad je baš cendrao. Ne mogu reci da je kod nas teska drama kad su zubici u pitanju. Osiiiiim, ako se stalno budi nocu baš zbog toga. Nocas svaka 2 sata sto je lutrija zadnjih mjesec ipo. Inače zna i 15ak puta traziti malo pocicati. Kupila sam ad, pa cu ga probati negdje ubaciti.
    Mikio, danas riži biži?
    Petra, primas li jos koje?😋V&K🎂🍻
    Nadam se da su svi malci danas zdravi i razigrani, a mame naspavane i punih baterija😉

Simbalija
    20. Kolovoz 2020. 11:45

Mi danas imamo 8 🥰 kuuud prijeeee 😩😩😩😩
    --
    Mikio moju su puuuno više mučili gornji zubići nego donji.. Davala sam čak i one homeopatske kuglice i malo se primiri od njih, bar mislim.
    Ja sam rižu zblendala sa povrćem, tikvicom, mrlvom i ciklom..
    --
    Petra sretnih 6 Karmen i Vesni!!! 😊
    --
    Ja sam danas tako tužna i umorna ili ne znam ni sama baš se bljak osjećam. Umorna od nespavanja, a tužna jer sam prije 2 mjeseca naučila tene s imenom i ta teta koja šije se uvrjedila jer se ja eto raspitujem zašto još nisu došle. Nervira me kako bi svi bili veliki poduzetnici, ali da im se nitko ne obrati sa negativnom kritikom i još optužuje da joj prijetim negativnom recenzijom. I sad se ja osjećam loše..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.