ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ifkaminja
    18. Kolovoz 2020. 12:24

Annika, bile smo 5.8. na hitnoj jer je povraćala i imala temp. Ali sam sad neki dan skužila da mi je digitalni toplomjer u banani i pokazuje 0,6 više od drugog digitalnog i običnog. Tak da ja to na kraju ne bi nazvala temperaturom ako je s lošim toplomjerom imala 38,1-38,3 u guzi, minus tih 0,6 i minus onih 0,5 za mjerenje u guzi.
    I ona je super, 300 na sat, i vesela i jede i sve. Da nije toga bilo ne bi ni skužila. I krvna slika dobra i nalaz urina. Urinokulturu smo radili čisto za svaki slučaj.

DeeDee
    18. Kolovoz 2020. 14:52

Ja se pokušavam ne smijati ovoj mojoj šmizli, zvuči kao narikuša 😂😂😂
    Namjesti se u pozi za puzanje i onda ne zna šta joj je činiti i dere se tako da zvuči "a neee, mama, mama, a mamo ne", sirota 🤭
    Btw evo drugi dan za redom dva kruta obroka, baš je lijepo pojela.
    .
    Ifkaminja, nadam se da je kontaminacija 🤞

[/url

annika
    18. Kolovoz 2020. 15:11

[iimg]

annika
    18. Kolovoz 2020. 15:12

[iimg]

annika
    18. Kolovoz 2020. 15:18

ma je li to moguće, hvala Grizli ipak je neki poliester, tako piše
    vidim propušten poziv i usoijem dobiti dr koja mi nekako kiselo kaže da je već razgovarala sa suprugom pa nek vidim s njim
    moj suprug se fino derao na nju jer kad sam joj rekla da uzv-om nije nađen testis e onda bi ipak tu trebalao i laparskopski tražiti prvo, pa je on onda ipak premali još za to, pa nek pričekamo 3 mjeseca. mene samo zanima što bi bilo da joj nisam ja rekla za taj testis nego se samo fino pojavila 25. nevjerovatno
    sutra zovem njegovu pedijatricu i tražim uputnicu za klaićevu

[iimg]

PetraB
    18. Kolovoz 2020. 15:48

O Lavice… Pa bas fina tempica bila 😒... Nadam se da je sad bolje. Jesu gotovi vec nalazi?
    Annika ovo uopce necu komentirati. Takva slampavost, svasta... Igraju se sa malo preozbiljnim stvarima. Trazi uputnicu za Klaicevu a ove steraj u rodni kraj. A sto se haljine tice... Meni cak niti ne izgleda preotvoreno jer zenska je u povelikom raskoraku i izgleda ok. Naravno da ako ces se ti osjecat ugodnije sa zatvorenijom, stavi nesto. Ja bi iskreno podskunju crnu, finiju sa eventualno decentnim cipkastim rubom. 🤷🏻‍♀️  inace imam problem kao i Grizli, s dekolteom 🤦🏻‍♀️. 
    Cure sto se tice odvajanja... Cekajte... Bas kako Lavica kaze, svi to prodju kad tad... Megz je isla svima do negdje druge godine, onda je krenuo neki sram... Juraj pak oduvijek neki sram i samo se mene drzi pred nepoznatima, kod poznatih me ni ne primjecuje... 
    Tko je presao na dvojku isto? Evo moje misno spavaju od nekih 13...s tim da muz postavlja krov i lupa tocno ispred prozora spavace sobe... Ni trznule se nisu. To je nakon dvojke u pol 12... Danas cu lrvi pit dvojku dat prije spavanja, to me zanima. Jedinica mora imati rizine da bi odspavale kako treba.
    Grizli bravo za shopping 🤭

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    18. Kolovoz 2020. 15:54

Annika pa božeee, stvarno za podemonit.. 
    Ja bi isto nešto crno ispod ako već želiš :)
    Petra moja isto puno bolje spava od dvojke, ako popije normalnu količinu a ne tri kapi 😏
    Preksinoć se probudila oko 1, popila 130ml izdojenog, nastavila kao da nije ništa, popila još 100 dvojke i do 9 snom pravednika. Jučer i danas je hladnije pa automatski i pojede više i razmaci među obrocima su puno pristojniji odmah

[/url

mrgud_zg
    18. Kolovoz 2020. 16:41

Ma annika kaj brijes, nije to uopce veliki otvor. Al ako ti bas je onda bi ja isto crnu podsuknju s cipkanim rubom. 
    A za op, oni su svi kreteni, uopce nemrem vjerovat koja nonsalantnost sramota 🙄
    Ne zelim ni citat kak vam djeca super spavaju 🤦‍♀️😂

DeeDee
    18. Kolovoz 2020. 16:43

120vode + 4 mjerice, dvojka

[/url

Red Fox
    18. Kolovoz 2020. 16:44

Ja nikak da budem u toku, mislim pisati i uvijek me nekaj prekine 🙁
    Moj cak krace spava na novalac 2, al ne pije nista manje, i dalje 150 po obroku. S kasicama smo i dalje na par zlicica i to jedva. Bas cu pitati pedijatricu kad se treba poceti brinuti.
    Annika odi u kalicevu, tako su stvarno super i mislim da ces brzo dobiti termin, ovo necu ni kometirati. Kaj se tice haljine, ja isto mislim da bi bilo ok crno ispod. Meni ide nekad na zivce preotvoren dekolte jer nisam bas nesto obdarena u gornjem dijelu. Kupila sam si davno neke kratke topice na bratele u terranovi pa to znam obuci na neke majce ili slicno koje imaju preveliki otvor.
    Kaj se tice vlaznih maramica, mi koristimo one mullerove beauty baby sensitive i prezadovoljna sam. Ja ga sad presvlacim na podu jer mi gologuz pobjegne dok ga brisem 🤦🏼‍♀️ Tak da ne dolaze u obzir nikakve blazinice. On je doslovno zivo srebro.
    Kaj se tice e.coli, mislim da to cak niti nije do higijene nego kak kome padne grah, tj.ko je osjetljiviji. Kad si malo bolje razmislite kakvih sve ljudi ima koji ne drze do higijene pa vi im vjerojatno nalaz ispao sterilan 🤷🏼‍♀️ Bitno je samo da se sazna ako je uzrok nekoj upali.
    Mom malom se vec par dana bijele i gornje jedinice i dvojke. Jel moguce da ce svi istovremeno izbiti? 🤔
    Zaboravila sam sve ostalo 🤦🏼‍♀️ Ne znam jel imate i vi pamcenje zlatne ribice.
    Imam jedno malo intimnije pitanje, jel imate problema sa libidom? Ja se trenutacno osjecam da bi mogla zauvijek biti bez druzenja s muzem, ne znam jel to normalan proces nakon poroda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.