LoSa i DeeDee svi dodju kad tad u fazu problema s odvajanjen i straha od drugih, cesce to bude tamo kasnije kad postanu svjesni "tko je tko". Ovaj moj bi se trenutno prodao bilo kojoj zenskoj🤣 Simbalija meni pak kaze frendica da su njenim.klincima uuuvije isli zubi pod ruku s tim jako visokim temp🤷♀️
Ma joj nama to vec 4.mjesec za redom da hvatamo i do sad uvijek odradili relativno lako. Naljepim joj pa umotam u jednokeatnu podlogu pa ju na cicu i ona to obavi dok cica... Ali danas prvu pocupala dok sam ljepila, pa uspjele naljepiti i dam joj cicu aaaali nalhepila ju obrnuto zabunom i sve se izlilo iz vrećice kad sam ju digla, htjela sam plakat. I 3m stavila probala joj opet sat cicu nije htjela ni cut. Drzala ju tako 1h al nije se popiskila nego 5 kapi a to nije dosta im i na kraju odustala jer labos urin prima samo do 8. 😩
Naravno sad mi se osvecuje jer sam ju probudila u 6... ☹️
Lavice a joj nadam se da ce sve biti ok. U Kauflandu budu najjeftinije te violeta water ako nisu neke akcije. A dobim cesto i kupon 2+1 gratis od DM-a pa uzmem ona pikiranja od violete ili pampersa di su 3 u paketu jer su isto ukljuceni u akciju.
Vlazne dobili isto za babinje sve i svasta.
Violeta water i pampers water super, dm water lose male, pampers sensitive ok al gore budu suse, a dole mokre da se cjedi s njih tekucina, Johnson's mi se ne sviđa miris, miljon drugih koje imaju kamilicu ja dobim osip pa smo ih iskljucili, kao i one koje imaju bademovo jer ona dobi osip, trudi preocajne su mi jer su masne a ne vlazne i imaju bas neki parfimiran miris. Jos kad nam je nefrologica preporucila te kao s vodom samo te kupujem.
Nadam se da ćemo to onda proći prije nego počnem raditi 🤔🤔
Ma ona se za sad prodaje svima, ne mora bit žensko 😂
[/url
Ovaj moj spava sve manje. Prvih dana na moru je ustajao u 6 pa bi isli u setnju pa bi zaspao jos na sat vremena. Sad je to spavanje skratio na 15 min. 😫
.
Ja kad nisam doma guzu brisem sa vlaznima, najvise volim 99% water bilo pampers il violeta, uzmem kad su negdje na akciji, al ok su mi i pampers sensitive. Nemaju mi los miris kako je netko napisao
Doma kombiniram, al imam i sapun. Pa blazinicu prodem preko sapuna jer cista voda cesto nemre cijeli drekec tak dobro oprat
.
Moj isto obozava ljude, on se stvarno veci dio dana smije svima i svemu. Al nisam ga imala prilike jos nikom ostavljat na duze. Kad s mm ostane nekad bude sve ok nekad drama. Od jeseni kad ce mu netko moc dat meduobrok il kasicu cu ga probat malo ostavljat, tesko je to bas s dojenjem kombinirat. A i nemam bas ni mogucnosti kome nazalost
.
Grizli nadam se da ce sutra bit lakse
Lavice valjda nece ta temp vise ic tak visoko 🤞
Annika mislim da nam definitivno moras stavit sliku pa cemo bit pametnije 😈😉
Ja znam stavit žličicu kokosovog ulja u vodu pa super skida sve ostatke
[/url
Deedee ja sam kcer odvela na privikavanja u privatni vrtic s 13mj i nakon sat vremena kazu odi na kavu mama..zovu me e ona bi spavala i jela tu i tako je proslo nase privikavanje na vrtic🤣 S gradskim je za sve trajalo 2 tjedna,mucenje djece bezveze, srecom isto bez problema dok neka djeca dan danas s 3.5g placu kad ih mama/tata ostavlja. Nekako mislim da je to do roditelja i njihovog odnosa prema vrticu nego do djece (u pocetku)..
.
Zarice ja sam kcer prvi put za vikend odnosno noc ostavila tipa s godinu dana i tulila idiot (nisam inace bas laka na suzama) a njoj je je bilo prekrasno. Vec bi to prakticirala i s njim da nije na cici.
.
Annika mislim dq znam o kojoj je haljini rijec (asos addict🙈),tzv scuba materijal:) ja bi pri vrhu s unutarnje strane nabrala til u istoj boji.
.
N spava od 9,izmorilo ga vadjenje krvi. Naravno da je laborantici ispala prva epruveta s nakupljenom krvi,identicno kao s kceri. I sve ispocetka. Pa za ubit se.
Lorena ni meni nije nista sjelo. Pbz nezaposlena.
Lavice uh stvarno visoka temperatura bila. Nadam se da ce sada krenuti na bolje
Simbalija super da je sve u redu
Mi isto kombinirano blazinice i vlazne. Iako sada vecinom vlazne jer ja nemajka nikako da kupim blazinice. Kao i grizli imamo one 99%voda i samo te koristili. Sad sam mu pocela kombinirat malo i one “normalne” jer ih imam masu doma. Sto od babinja sto od onog paketa pelena violeta plus maramice gratis.
Mi smoosto presli na broj 2 hrane. Bas me zanima koliko ce ga to drzati sitim
Znači ja ću se ubiti.. stigao nakaz urinokulture. Dvije vrste e.coli.
Ja ju imam već 18 godina, i fakat pazim na higijenu, i ona nikad nije pokakana već ju odmah presvlačim. Možda se 2 puta dogodilo da nije istog trena nego u roku 5min.
Mogu se jedino nadat da je uzorak nekak kontaminiran (mada i na to pazim).
Znači, ono čega sam se od trudnoće bojala..
7 dana cefixima i ponavljanje nalaza.
Cek ifkaminja valjda nisam vidjela post- malena ima temp?
Mrgud hvala što vjeruješ da znam postaviti sliku ovdje
Lavice nisu one scuba ali slične. Pa da, hvala, tako sam i mislila, nešto čisto da mogu bezbrižno plesati u svatovima a ne da gaće pokazujem kuminim starcima
Ja uglavnom operem mališu kad mijenjamo pelene, vlažne koristimo rijetko
Zvala me dr. iz bolnice, 25. bi ga primili i i odmah operirali i odmah sutra kući i sama me pitala za dojenje i rekla da ćemo pokušati nešto riješiti. Znači super je dr ali... krenula me ispitivati o drugom testisu itd pa sam skužila da oni pojma nemaju točno što je s kojim slučajem. Kad sam joj rekla da oni uzv-om nisu mogli naći testis onda se iznenadila i pita jesu mi rekli što za laporaskopiju i nazvat će me danas popodne kad vidi sve
[iimg]
Domaca zadaca zvala Lidl obavljena da vas ipak ne razocaram... Naravno u tom momentu mi je sve trebalo! Nisam znala da su trenerke deblje taman jednu debelu onu na seceka da ima ako idemo negdje di je hladno, carape i strampe isto uzela sve opcije jer dobila haljinaca more tako da cu joj kad tad korat obuc stramplice. Inace kod nas svega ima jos brdo pa ako kojoj treba javite kupim i saljem 🤣🤣🤣... Ocito su mame kod nas jos na kupacim gacama!
Ifkaminja a misa mu ljubim crnoga! 🤞 Da lijek pomogne i da se rijesi toga. Uzas!
Lavice super sestra 🙄...
Annika sliku ubacis preko https://postimages.org/ ucitas fotku i zaljepis tu onaj thrumbnail za forum 😁... A joj najbolji su mi dr kad nemaju pojma sto trebas jer niti ne pogledaju nalaze. Nadam se da ce te pustiti s njim bez obzira sto je 1 noc tamo.
Losa ista rekcija i kod mene zeludac mi se okrenuo na Trudi vlazne, a ne volim niti ikad kupujem mirisljave wc papire ili uloske... Fuj fuj... Jos ako imaju kamilicu onda mi i osip izbije
Sortiraj odgovore
Najstariji