ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    17. Kolovoz 2020. 12:26

Ja sve na pari kuham...i meso i povrce. Inace kupila mu kilu teletine i zamrznula u 1000 malih vrecica velicine zlice. Bit ce teletine do godine dana dosta

beba2025❤
    17. Kolovoz 2020. 12:26

Lavice, drzim🤞❤️da bude već danas bolje🥰🥰bez povišene temperature 🥰

Angelly, nemoj se ljutiti, al da je moja sestra, ja bih ju izribala pošteno!!
    Nadam se da je nećak sad već bolje❤️
    Mislim da ponašanje i opustenost/zabrinutost roditelja apsolutno ne ovisi o broju djece, već o osobi.
    Ne gledam samo po sebi, jer sam ja u drugu krajnost otišla, ja previše brinem oko svega, jedva preživim obične prehlade djece, tako da ni to nije dobro. 
    Većina majki koje poznajem brinu normalno za djecu i paze na zdravlje. 
    Međutim, znam i poneku koja je tako nonšalantna i misli da će valjda sve proći samo od sebe i totalna nebriga za dijete.
    Nisu mi bliske, pa se naravno, ne petljam. 
    Nekom bliskom bih bez ustručavanja rekla svoje mišljenje i dala savjet. 

PetraB
    17. Kolovoz 2020. 14:03

Jbt tek sam sjela a budne od 7...danas opet krenule na vjezbe pa je akcija od ujutto. U lidlu bila al naravno bodica 62/68 nista za cure pa sam uzela one plavo/zute s lavicem za decke... Ionako su mi bili slatki. A trenirkice uspjela ugrabit onu zuto sivu 62768 al nije bilo one sivo crvene pa sam morala rozu 🙄... A jbg... Pobrala onu knjigu mekanu (nemrem nac od svojih a imala ih par komada), jos onaj kao disk/def didakticni, carapice, maloj za skolu pisanke, neke mozgalice za nju ma nabrala pizdarija naravno jos... I olaksala racun za 500 kn... Dobro da sam se sjetila uzeti kruh i lasagne za rucak danas 🤦🏻‍♀️
    Sutra idem u bubamaru po dude i sisace nove za bocice... 
    Uzela lupilu jedan paket pelena da probamo jer imam jos par komada babylove a nije mi se dalo do dm-a... Na prvu mi se cine ok... Mekane su i tanke, sto mi je super... Huggies su mi recimo dosta debele. 🤷🏻‍♀️
    Lavice kak je N? Da nije urinoinfekt ak tak placeprek dana... Obicno visoke temp budu kod urinoinfekta. Ili uho? Ja sam ti mojima testirala uho sa usnim toplomjerom. Kad bi imali upalu uha, temp u tom uhu je bar za pol stupnja bila visa, ak ne i vise. Ak je upala uha, znas da dajes protiv bolova bez obzira na temp. 😘 Drzim fige da je samo prolazna viroza 🤞🏼❤️

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    17. Kolovoz 2020. 14:06

Joj i ja danas idem u pohod u Lidl🥳🥳 samo da sjednu pare od hzzoa!😂
    .
    Mi smo krenuli sa dohranom, prvo je sljivu dobila.
    Ogulila sam kozicu, malo prokuhala u vodi (tu vodicu sa okusom sljive sam stavila u bocicu nek pije tokom dana) i zgnjecila vilicom. Prva dva dana je slagala face i malo gutala pa malo pljuvala😂a evo danas je pojela skoro pa cijelu sljivu. Mislila sam da ce bit problema jer je vlaknasta unutra al ok je prihvatila. Sutra cu joj mrkvicu ponuditi. Isto tri dana? U principu samo prvih par namirnica nudim po tri dana? Kasnije ih muckam s ostalima pa cu znati ako bude reakcija.
    Jbg sorry, zadnja sam
    🤷🙈😑
    .
    Jel dajete i dalje bebama vitamin D? Ja nisam zadnjih mjesec dana...cak 2 mozda😵 al dosta smo po vani, pa valjda joj je dovoljno.

Simbalija
    17. Kolovoz 2020. 14:13

Ja imam braunov termoscan za uho za temp i super mi je. Imam i digitalni, ali moja je prenemirna za bilo kakvo mjerenje, pogotovo u guzi.
    Koristimo Lupilu trenutno, ne znam meni je to sve isto, vidim koje joj odgovaraju pa te kupujem. Pampers mi jedino jako smrde.. Od tih eko babylove je dobila osip. Sad smo na četvorci, ali imam dojam da je stežu oko butina, jel netko probao peticu? Bojim se da bi joj mogle biti prevelike.. Ne znam niti za koju su kilažu.
    Losa hvala na tvojim smjernicama i savjetima za hranu, super mi je to čitati! Je netko nudio palačinke bebi? Mislila sam probati one od banane joj napraviti, ali ne znam hoće li htjeti, tj. je li premala za to.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    17. Kolovoz 2020. 14:52

Damnarex ja dajem D vitamin kad se sjetim, ne baš svaki dan, ali u principu dajem 😁 pedica je rekla obvezno do godine bez obzira na godišnje doba.
    Mikio hvala na info za 4+, probat ću te kad potrošim Lupilu..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    17. Kolovoz 2020. 14:53

Ajme Deedee predobro!! Moj je prelijen za bilo kakvo dizanje i ljuljanje🤨
    PetraB meni mama skocila do lidla,uzela 2 paketa bodica,posteljinu,carapa i 2 trenirke. I sad odem kaaao beezveze na next i lagano natrpam kosaricu za 500kn🤪
    Dobra vijest je da od 8 kad sam mu dala sirup (i to manju dozu,3ml umjesto 5ml) nema temp😃 Spavao je vec 2 puta po 1.5h i napokon se smije tako da se nadam da je virozica. Na nasem ovom braun je uvijek i svima do 0.5 ° veca temp u jednom uhu,neznam zasto,al uzimam srednju vrijedbost. Probala sam ga po uhu dirat,mislim da je upala da bi vristao. Po padu temp mislim da je stvarno neka viroza koju mu je L dofurala iz vrtica.
    Damnarexx tako je. Al kad uvedes jednu mozes kombinirat s novom. Npr jucer si sljivu ?i 2 dana prije),danas odmah mozes jabuku i sljivu. Pa npr 2 dana iza mrkvu i jabuku i to da bude raznoliko.

Lavica27
    17. Kolovoz 2020. 14:54

E da, vitamin D obavezno daj do godine dana. Jedno je profulat koji dan al nemoj u komadu mjesec dva da ne dajes, jako im je bitno to.

DeeDee
    17. Kolovoz 2020. 15:05

Joj ja isto ne dajem D od kad je ljeto, prvo sam počela zaboravljati redovito i onda kao ljeto je, nema veze 😏 tako sam i prenatale prestala pit..
    Moram ih staviti na neko ultra vidljivo mjesto + alarm. 
    Lavice super da je bolje 😊
    Simbalija od 11kg je lupilu petica..
    Damnarexx slobodno u šljivu sad kad je uvedena stavi npr. jabuku, ne moraš jabuku samu 3 dana. Iako ja više baš ne uvodim po tri dana, kako što..
    Petra meni je često ljepše za dečkiće :)
    Ja sam joj uzela komplet srca+rozi i tamnoplavi+prugasti bijelo sivi koji je kao za dečke :) 

[/url

DeeDee
    17. Kolovoz 2020. 15:30

Erste Stigao rodiljni dopust, najmanji ikad od početka, nije mi baš u skladu s radnim danima čini mi se, odoh računati..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.