ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Kolovoz 2020. 16:18

ajvi54

Cure ima koja da je dobila samo 700 kuna rodiljnog?

Haha evo i tebe...dobro je onda mozda stvarno ide na dva puta....jer meni je do 13.07. porodiljni a poslije rodiljni..tak da dobijem još 1700 to bi bilo to

Damnarexx 🌺
    17. Kolovoz 2020. 16:22

Hvala cure na pomoci😘
    Nastavljamo onda vitamin D za ubuduce.
    .
    Ja nazalost nisam primala svoju punu placu ovih prvih 6mj 😑 zato sto sam bila primjavljena na jednu cifru,a ostatak kao dodatak dobivala.. tako da sam bila zakinuta za 700kn otpilike svaki mj, uzas.

ajvi54
    17. Kolovoz 2020. 16:33

Pa ja se nadam da je na dva puta, jer ne znam sta bih s ovih 700 kuna 😂 meni je do 5-tog bio rodiljni pa dalje roditeljski. Tak da se nadam da je to to

ajvi54
    17. Kolovoz 2020. 16:37

Onda je to to :) a mikio kad ti je sjela druga uplata?

DeeDee
    17. Kolovoz 2020. 16:56

ajvi54

Onda je to to :) a mikio kad ti je sjela druga uplata?

Napisala LoSa dan kasnije :) 

[/url

DeeDee
    17. Kolovoz 2020. 17:02

Tadaaaa

Baš sam zadovoljna, em mi je lijepa, em sam je složila u 5 minuta, ne može jednostavnije

[/url

PetraB
    17. Kolovoz 2020. 17:09

Lavice super da je N bolje... Meni sva sreca nije htio jucer ucitat next 🤭🤣... Al morat cu... 🙈
    DeeDee da, vjerojatno ti je jedan dio roditeljska a jedan rodiljna naknada 😥... Mislim da ce meni najveci sok nakon godine dana 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Simbalija ja sam finger food (muffini, palacinke, keksici) nudila kad su mi savladali zvakanje i gutanje komadica.
    Losa moguce da ako trpa rukice u usta, svasta unesu tako u sebe pa crijeva odreagiraju.
    Bome se vidi razlika kod cura nakon dvojke Novalac... Nevjerojatno. U 1 sad stavim 1,5 mjericu (uzela od novalaca) rizinih i ajde, tak izduraju 3-3,5 sata uz naravno manje bljuckanja i manje nervoze.
    E, koja je spominjala da je srela neku mamu s bebom pa usporedila sa svojom? Dakle... Evo ih dvije ispred mene... Izasle iz mene isti dan, imaju isti rezim vjezbi, jednako vrijeme provode na podu, u stolici, u kosarama ili jajima... Pa ih majke ti gledam, svaka svoju politiku vodi. V sve po ps-u (nesto je u imenu ocito, mama mi je takva bila 😅) a K na mater, sve kontra... Kakvo okretanje na trbuh pa dizanje na ruke, pa na koljena pa cemo puzat kad se lijepo mogu kretati po sobi na ledjima, na glavi i stopalima 🤣.... Dakle uzas... Danas zenska stavi V u pozu vrtnog patuljka, dijete lijepo par sek zadrzi polozaj, gleda okolo... Stavi K, ona odmah zabije glavu zeni na ruku i krene zenu "grist"... Tak da... Samo polako... Sve ce oni usvojiti svojim tempom (naravno da ne mislim da je sve laganini kod velikih odstupanja 😅) 

url=https://lilypie.com][/url

Taani
    17. Kolovoz 2020. 17:26

Hahaha, sve pop*** na naknade . Meni je isto neka mutava cifra, ali znam da moram još dobiti roditeljski dio.
    DeeDee, super je hranilica, ali naša je ljepša  . Odlične su mi sve te drvo kombinacija, oku ugodnije od one silne plastike .
    Simbalija, moj malac ima oko 9200 g i koristimo Babylove 4+ maxi (7-18 kg) i super su, lagane, a ništa ne propuštaju. Budu u dm-u 84 kom, 80 kn. Mislim da je to okej cijena.
    **
    Kod nas inače sve po starome, što bi se reklo . Još smo dislocirani, kod mojih smo. Nadam se još najduže mjesec dana, ali to je sve upitno...
    Malac se danas počeo na koljena dizati pa se glupira, ne zna što bi sa sobom, valjda je to sad put do puzanja . Nije se posjeo, vidjela sam da ste nekidan komentirale to, moj isto iz polusjedećeg ode sam u sjedeći i onda bude presretan . Stavim ga u hranilicu da sjedi i 5 minuta tako u kolicima da se malo zabavi i vratim ga. Puno je zadovoljniji kad sjedi pa se moram podsjećati da nije dobro za njega. Lako je posustati u ovakvoj okolini....
    Redfox, mom se pojavi crvenilo ispod očiju, ali ne jako. Nisam povezala s nekom namirnicom, čini mi se kad da mu se za vrijeme svakog obroka pojavi... Sad malo pomnije pratim da vidim ima li veze s ičim.
    D3 kapi, i ja sam zaboravljala po nekoliko dana, onda se sjetim pa nastavim. Proganjaju me te kapi... 
    -
    -
    Pitanje, kako vaši zaspu preko dana? 
    Moj mora ili u kolicima ili na rukama, ne zna dijete samo zaspati. Ima li tu nade? 

Lavica27
    17. Kolovoz 2020. 19:41

Taani i moj u kolicima sam od sebe ili u ljulji a ovako na rukama,osim nocu;uspava se dok doji. Kcer sam sa cca 9mj rjesila nauciti da se sama uspava,ne gine mi preodgoj uskoro i sa njim🙈
    Ah cure prerano sam se poveselila,opet 38.6. Temp...idemo ujutro  vadit krv pa sto bude.
    I meni je sjeo rodiljni dio,cekam sutra ostatak (pbz).
    E da,primjetila sam kad mu dam kupovnu kasicu uvijek mu se pojavi crvena tocka izmedju nosa i oka. 

Grizli
    17. Kolovoz 2020. 19:48

Jao ja danas skoro napala hzzo zbog naknade jer dobila 2 uplate ukupno 1700 kn onako wtf kakva je to naknada. Toliko manje bi trebala dobivat drugih 6 mj od svoje place a ne da su mi to primanja. I malo falilp da ih zove i pošaljem u rodnu grudu, i onda idem citat pise putni troškovi su mi isplatili za hodocascenja u Pulu ono svaka 2 dana prije termina. Bas me zanima koliko cu dobiti sada. Imam 5 dana roditeljskog.
    Taani moja zaspe tako da ju prvo malo na rukama ljuljam u zagrljaju i onda mazim u kreveticu, pjevam uspavanku i kad luduje mazim nogice da ne lupa s njima. Zaspe relativno brzo. 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.