E tnx za info onda da ce tek 19!
Deesb sretnih 7 mj 🥳
Ja vec drugo vece pokusala dat ad poslje cice prije spavanja i nema sanse samo pljuje bocu. Sutta cu probat prvo bocu pa cicu. Zarice tnx na savjetu al nisam jos uvela veceru, nemam tu u selu dm ni ducan pa mi se neda zbog toga samo vozikat. Sljedeci tj sam nazad u zg pa cu probat svakako. Sad krecem u istrazivanje kako ga “nagovorit” da bolje spava 🤦♀️😁
DeeDee bas mi je super hranilica. Mi imamo neku ogromnu plasticnjacu i meni to preglomazno, al trenutno mi bas treba da ima vise razina. U krilu ga vise nemrem hranit.
Ja poharala lidl. Uzela sam neka 3 kompleta bodija i od toga 2 za curice. (Nasla sam samo jedan za decke), a na onom jednom kompletu za curke nisam skuzila srceka na dugi naprijed tak da njega ipak sutra vracam jos sam uzela onu lavic trenirku i knjigicu zooloski vrt. I carapice, dva para. Bile su mikio, i super su mi. Snimala sam i onu didakticku plocu al bas je ledara u mom lidlu, skrinje se protezu uz sve zidove, a ja morala s malim, tak da sam istrcala van prije odluke
.
Meni sjela isto rodiljna za par dana, a roditeljska jos nije.
.
Cure, jel ostavljala koja od vas bebu na dan dva? Trebala bi iduci mjesec na djevojacku na more. To mi je bas jako bliska prijateljica i ne znam sto da radim. Mislila sam otic u petak popodne i vratit se sto ranije u subotu...inace ce ostali bit dve noci...
Evo mene iz Lidla🥳 Deedee skoro sam i ja kupila hranilicu! Jedva na jedvite jade nisam, mi cemo onu iz ikee ipak.
Uzela sam stramplice na nilskog konja, sivu majcicu sa srcekima i crvene hlacice, takodjer 74/80 nisam nasla 68/74 to bi nam bilo ok. Posto uopce nisam vidjela tu kombinaciju moguce da i ne postoji🤔
Carapice, bodij u kompletu 2x sivi na srceka i svj.rozi, ono ogledalo sa puno igrackica sa strane i ogradicu na neke zivotinjice.. netko bacio u kosaru s necim drugim , zadnju😁👌 msm da je to neka starija ponuda.
.
Lavice nadam se da ce cim prije proci ta vrazija temp😐
Deesb sretnih 7! 😍😍
Zarica jesi li ti pitala za Eko babylove pelene?
Ja sam ih jednom uzela za probu i bas su mi ok bile. Nikakva razlika osim sto su mrvu vece koliko se sjecam.
.
Kako perete bebama guzu? 💦 Jos uvijek blazinice i voda ili vlazne maramice?
Ja sam jos vecinom na ovom prvom. Doma pogotovo. Uzimam blazinice iz dma, one vece pravokutne, a sad vidim da su dobili neke BIO/EKO ne sjecam se, u smedjem kartonskom pakiranju. Njih cu uzeti iduci put😋 9.90kn
Damnarexx nema ti 68/74...dvobroji su 62/68 i 74/80 pa tako dalje 😉
Cure, ZABA vam uvijek zadnja sjeda... Iako se sve naknade isplacuju preko ZABE korisnicama zabe ide zadnjima 🙄... Ja sam isto zaba... Kad napisu datum npr 19. znalo je ipak biti i ranije, to im je valjda zadnji rok.
Lavice e jbm misa... Drzim fige sutra 😘 Ipak obavila mali shoping i u Nextu 🙈
Grizli fakat nisi fora sto se lidla tice 😜
Kad sam stigla kuci prolistala katalog i skuzila da sam profulala one tanke pamucne kapice, to sam isto htjela uzeti za ono prijelazno razdoblje 😒
DeeSB sretnih 7!!!!
url=https://lilypie.com][/url
Mame, kako riješiti preveliki izrez kod nogu na haljini? Haljina je na preklop, zihericom se skupiti ne može. Ušiti neki umetaku istoj boji kao haljina? Krelac sam za te stvari, pomozite
[iimg]
😩😩😩 3 pokusaja skupljanja urina = 0 uspjeha... To be continue... Vise srece drugi put rekli bismo... Sutra jovo na novo... Itd...
PetraB naravno danas cemo otic do lidla vidit dal nam sto treba 😉... Ne treba joj nista 74/80 imam da ce mi se ormari raspast, ali... Ona trenerka sa crvenim hlacicama 😍😍😍 a idem pod izlikom da kupim sir jer sam ga vidila opet da ga imaju 😁...
Lavice javi kako je proslo vađenje krvi...
Damnarexx mi smo vec sa nekih 3 mj presli skoro potpuno na vlazne za brisanje i doma ne samo kad smo vani, ono kad smo hodocastili na kontrole za bubrege. Nefrologica mi preporucila da ju brisem sa onima 99% voda sto pise na njima ima pampers, violeta itd jer sa vodom da se moze ipak prenjet bakterije, jedino da ju uvijek prokuham al onda docekat da se ohladi je rekla opet moze voda bit oneciscena. 🤷♀️ Pa smo se prebacili na to osim navecer kupanje pa pobrisem blazinicom da je koza suha, opcenito nakon brisanja ju posusim sa blazinicom. Moram priznat da mi je lakse posebno kad je pokakana, al se dosta toga trosi.
Annika za haljinu mozes usiti nesto iste boje ili drukcije sve ovisi kakva je haljina. Ako je neka jednostavna i fina mozes staviti komadic cipke na taj dio ili nabrat isti mterijal al druge boje. Ja cesto preuredim haljine posebno ako su jako nakinđurene ja poskidam sve "viskove" ili pak ja imam problem kad je dubok dekolte a ja cice bas i nemam.
Losa ovo tvoje potpisujem...znaci sad mi ga gore brisati nego kad je ono kašasto bilo. Vecinom sjedi dok kaka i to nagura skoro do pola leđa ako slucajno ne skuzim odmah 🙈
Koristila sam Violetu al mu se crvenilo,sad koristim Pampers i imam neke iz Lidla jeftine al male i tanke pa ih ne volim 😂
Annika izbaci noge 😉 Ili stavit neki užitak ili ispod neku usku posuknju...jbg ne znamo kak izgleda da si ju predocimo.
Lavice nadam se da je maleni bolje danas.
.
Vadite mi mast s tim Lidlom 😂😂 a nemam kako otici...mozda sutra uspijem sa svekrvom.
Sortiraj odgovore
Najstariji