ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    16. Kolovoz 2020. 22:32

Mikio jel to ista sestricna koja osudjuje jer si dala AD (ti sebicnjaca jedna🤣🤣)?
    Znam ja kako se kombinira za djecu,kcer mi npr ne reagira bas nesto na lupocet odnosno paracetamol, a za ibuprofen nr smije ispod 6 sati biti razmak,ali uglavnom, znam kako se sirup dozira po kilazi kod djece ali ne znam kako se cepici(miligrami) doziraju i da li se smije kod beba...

ifkaminja
    16. Kolovoz 2020. 23:07

Lavice, ne mogu se točno sjetiti ali mislim da je recimo svakih 6 sati lupocet i svakih 6 sati ibuprofen, i razmak između lupoceta i ibuprofena 3 sata. 
    Možda da nazoveš dežurnu ljekarnu, npr onu u Sigetu pa da pitaš. 
    Ugl, jedino znam da su mi rekli da mi ibuprofen bude zadnja opcija nakon tuširanja i lupoceta, ako niš drugo ne pali.
    Ja bi na tvom mjestu nazvala ljekarnu, ipak oni bolje znaju, a dežurnih pedijatara mislim da više sad tamo nema da zoveš, da su do 20 sati.

• AnnA
    16. Kolovoz 2020. 23:49

Mikio to sam i ja odmah pomislila kao i lavica jel to ta ista sestricna haha eto vazno da si ti sebicna a ona majka godine. Valjda je njoj kriterij samo dojenje. Ah
    Lavice nadam se da ce mali lavic biti uskoro bolje
    A pelene. Kao sto je LoSa rekla nama se isto lupilu 4 urezuje u bedra. Sad sam pri kraju sa njima pa onda prelazil na violetu i pufies. 
    Mislim da je moj skuzio sta je vrtni patuljak. Pod uvjetom da i ja sama znam kako to tocno izgleda. Nisam bas sto posto sigurna.
    I mom se definitivno ne svidja ona instant rizina kasa sa ad-om. Moram smislit sta cu mu sutra dat za veceru. 

PetraB
    17. Kolovoz 2020. 00:13

Lavice ma nazovi ili neko dezurstvo na pedijatriji (ja za takve stvari obicno nazovem bolnicu) ili kako Ifka veli, neku dezurnu ljekarnu. Na zalost nemam iskustva sa cepicima ali moja M isto na paracetamol ne reagira najbolje, samo ibuprofen tak da je nama nekad ibuprofen prvi izbor (ovisi o njoj).
    Angelly bas zalosno da je situacija takva no na zalost ne mozes nista promijeniti. Nisi luda no zivciranjem stetis samo sebi. Losa mislim da to nema veze s brojem djece vec s razumom, ne znam... Da mozda jesam opustenija u nekim stvarima sad s curama nego sto sam bila s M ali ovo nisu stvari za zezanciju. Pogotovo u ovakvoj situaciji sada... 🤷🏻‍♀️
    Cure hvala na pelenaskim iskustvima 😊
    Mikio i ja odmah pomislila na komentar za AD i sestricnu 🤭... A gle... Neki ljudi su uvijek puni pametnih savjeta za druge a sebe ne vide, imam ih par u svojoj blizini 🙄
    DeeDee you lucky...piiiip 🤭... Sorkac trenutno mrzim sve sa slabim i bezbolnim mengama 😅... I one na moru.... 😅... I one koje imaju bake... 😅... Salim se, puse svima 🤣😘

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    17. Kolovoz 2020. 00:25

Evo i mene. Turbo vikend. 
    .
    Ja neki dan svekrvi rekla da kupi putem pelene babylove, a ona uzela onu neku eko verziju, nema plastike. Nisam ni znala da postoji. Jel probala koja to? Zasad mi se pokazalo skroz ok. Naoko djeluju vece, ali nisu nesto elasticne pa to ispadne taman...
    .
    Mali je i dalje bas jako jako nervozan i ne podnosi vise biti dugo bez mene u vidokrugu. Doslovce, ako se ne pojavim nakon sto pocne malo kenjkat krene takva vriska...kao da ce bez zraka ostat. Nije dovoljno ni da mi glas cuje. Tipa u autu neki dan, ja naprijed bila, a on iza sa sogoricom. Imam stvarno visok prag tolerancije na njegov plac, al od tih zvukova me ocaj poceo hvatati. Morali smo stat nasred ceste i mijenjat mjesta. Bas mi je bed jer u utorak idem vadit zub i operacija ce trajat oko sat i pol, i jos put sim tam...
    .
    Mrgud, jesti probala koji put s vecernjom mlijecnom kasicom? Mi i dalje cicamo jednom tokom noci, mada se on budi vise puta valjda zbog tih zuba. Al osim oko 3, uspava se brzo suskanjem. 
    .
    Losa, kak su prosli razgovori za posao? Oce bit transfera

• Zarica
    17. Kolovoz 2020. 00:53

Eh da, srela neki dan u parku mamu i bebu od 8 mjeseci. Ona sjedi ko velika, gura se naprijed s naslonom (sad znam sto ste mislili s tim), gleda u mog malca i dere se 'baba' onako razgovjetno. Ja gledam u mog malog kak bleji u nju i brljavi i mislim si koja razlika, kad bus ti malo ocvrsnuo😅 ko da su 2,3 mjeseca razlike, a ne par tjedana.

beba2025❤
    17. Kolovoz 2020. 05:09

Zarica

Eh da, srela neki dan u parku mamu i bebu od 8 mjeseci. Ona sjedi ko velika, gura se naprijed s naslonom (sad znam sto ste mislili s tim), gleda u mog malca i dere se 'baba' onako razgovjetno. Ja gledam u mog malog kak bleji u nju i brljavi i mislim si koja razlika, kad bus ti malo ocvrsnuo😅 ko da su 2,3 mjeseca razlike, a ne par tjedana.

Hahaa,, pa bude, sad je i tvoj tu negdje.. Bebe se preko noći promijene i iznenade nas nečim novim❤️

Angelly
    17. Kolovoz 2020. 06:53

beba2019

Zarica

Hahaa,, pa bude, sad je i tvoj tu negdje.. Bebe se preko noći promijene i iznenade nas nečim novim❤️

Istina, danas je mene iznenadio svojim prvim pljeskanjem za dobro jutro 🥰
    E i zab sam komentirat, ja sam iz domacih kasica naucila da je jedino president zagrebacki sir dobar za bebe jer je bez dodane soli 🤪 osim ak niste hardcore pa svoj radite 😅... al bas me nervira koji put grupa em sa glupim pitanjima koji put al onda odgovori 🤦‍♀️🤦‍♀️ al kao ostajem jer cu mozda neki recept za muffine i palacinke uzet....mozda jel

annika
    17. Kolovoz 2020. 07:43

Jutro cure
    Lavice sad ti vjerovstno nije od pomoći ali js bih , ibuprofen malo više od pola,bas po knjizi 10 mg/ kg
    Katstrofa noć, duša mi spava. Zaspao u 23 bio  je budan od pola 3 do 4 i i do sad  još tri puta. Sva sreća ps danas samo sataraš s rižom za prilog a i kuća je pospremana pa nemam puno posla
    MaRe bravo za kuću, u kojem dijelu grada?
    Meni su menge dok dojim slabije a kad prestanem pojačaju se ali nisu tako bolne kao dok sam bila cura. U prosjeku od 4, jedna bude baš bolna. 

[iimg]

annika
    17. Kolovoz 2020. 07:51

Izludjuje me što M neće sisati na ležećki. Prebacils sam ga kod sebe u krevet i ojrenuli sr poprečno da ima mjesta i noću vrišti dok ga ne uzmem u krilo. 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.