S čim mjerite temperaturu?
Mislim, jasno mi je da s termomerom, ali kojim.
Ja s digitalnim. Onda nakon 10 dana probam i drugi digitalni i pokazuju različito. Za 0,6 stupnja manje pokazuje drugi, kaj je po meni puno ako ima temp. Sad moram nabavit običan pa izmjeriti sa sva tri da vidim koji je točniji od ta dva digitalna.
Iskreno, nadam se da je prvi ispravan, inače..
Ja mjerim s digitalnim za uho, provjeren s oldschool živinim, točan je. Zna odstupati za 0.1°C
[/url
Hvala losa i lavice…😍😍
Damnarexx uzivanje na najjace...😁😁😁
Mare drzim fige za kucu...
I mi smo u projektima i renoviranju dvi kuce.nadam se da cemo uspjet...☺
Ifkaminja imam braun za u uho i imam digitalni za ispod ruke/u guzu koji su nam u bolnici dali pa prekontroliram. S braunom uvijek tri mjerenja radim i uzmem srednju vrijednost.
Hvala cure. Stanje je isto. 38.5 pod rukicom, nakon cepica ispod 37 ali lijepo jede i pije,samo se hoce maziti i nositi i nije bas dobrovoljko kao inace na sto nismo navikli bas...
Mikio u principu nijedna kisobran kolica nisu napravljena da gleda dijete prema tebi jer u toj dobi postanu svjesni svijeta oko sebe pa im je to sve jako interesantno,cak budu mirniji u setnji kad okolo vrludaju. Sad mi je palo na pamet,moja kuma prodaje mutsy nexo ash melange za 1000kn mislim pa ako te zanima... u super stanju su.
Nema ni jedan. Donje jedinice se bijele vec valjda 2.5mj i nikako... al sve mislim previsoka mi temp za zubic...
Losa super da je malac ok... Al znas i sama da su zilaviji nego sto mi mislimo. Sto se jogurta tice, lrobaj sa grckim jogurtom. Kod J je samo on prolazio jer je blazi i super je za pomijesat s vocem.
Lavice jebemu misa... Drzim fige da prodje sto prije. Btw, za mjerenje temp... Neki dan pricam sa sogoricom jer je mali bolestan pa su bili kod ped... I veli joj pedica da se temp mjeri u guzi do trece godine... Wtf?!?! Ja sam svojima sa nekih 8/9 mjeseci mjerila ispod ruke iako svugdje pise da se mjeri rektalno do godine dana, ali to mi je bila nemoguca misija napravit kad su bili veci... A kamoli 2/3 godine... Uglavnom, frikusa neka ocito.
Mare super za kucu... Drzim fige da sto prije uspijete realizirati sve.
Joj Grizli menga, da... Ubije me... Evo rodih ih cetvero (ok 3 poroda) al ja nisam docekala onu "kad rodis manje ce boljet", bas suprotno... A o izljevima da ne pricam... U 4 ujutro sam izletila iz sobe iako se V pocela buditi jer je to krenulo tak jako da sam vec vidjela masakr... Strasno... Kaj je najgore V se razbudila dok sam se ja vratila u krevet, tak da joj je trebalo jos nekih pol sata/45 min da zaspi natrag, al ok...
E cure... Kaj smo rekli za lupilu pelene u odnosu na babylove?
url=https://lilypie.com][/url
E, da... Zadnje hranjenje dala dvojku... Pojele obje cijelu bocicu i evo ih core. Prvo su se malo igrale pa nakon nekih sat zaspale. Pojele bez nervoze, placa i izvijanja... 🤷🏻♀️... Vidjet cemo sutra, kad ce biti dvije boce zaredom. 🤞🏼
Damnarexx nakon tolikih pohvala morala sam te zapratit 😉 E je stvarno ista ti... Uzivate cure
Lavice otkrih i tebe 🤭 i Angelly (nadam se da nisam fulala 🤣)
Mislim da sam i MaRe skuzila 😉
Sto se tih kolica tice, po meni je stvarno stvar sto zelis. Izbora ima milion. Ja nisam imala zivaca to vise proucavat a za sad mi nije zao izbora. Vrijeme ce pokazati. Ja sam ona 2u1 naslijedila i stvarno su prastara i totalno neprakticna. Skroz je drugo da planiram kombinirat sporski dio i kisobran. Ova kad se sklope mi zauzmu manje od pola gepeka od c1 😂 (a c1 skoro pa nema gepek 😂😂). Recimo babyzen yoyo su jos dosta skuplja a imaju uzi jastuk i nemaju 0.polozaj, nemaju precku, posebno se kupije nastavak za moge i tak... a ja i dobar dio 9 mj planiram bit na moru, dio solo dio s mamom... ugl razduzila sam. Nikog ne nagovaram na nista, samo objasnjavam neku svoju logiku odabira. Mozda kad dijete naraste mi budu neprakticna pa cu mijenjat 🙈 ko zna 😂
Ugl moj mali sad popodne trazio jest svakih sat vremena 🤦♀️ Vec je sad prevelik i vec se sad zna sam “pristekat”. Eto mi “dojenja na zahtjev” 🙄😫😂
Lavice mi smo u zg imali ugl 2 nocna hranjenja, nekad 3. Al isao bi ranije spavat, sad ubije oko poslje mora pa ga nemrem navecer prije pol 10 natjerat, a ustaje u 6:00 svaki dan (nekad cak i ranije), tak da je to definitivno previse za “reltivno kratko nocno spavanje” 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji