Jesam ja jedina kojoj nije nis sjelo? Meni je tocno od 1.7 drugi dio porodiljnog. Zaba
Lavice nadam se da ce temp brzo proc 🤞
Deedee super izgleda hranilica 👌
Nisi mrgud, ni meni u pbz ništa nije sjelo
Ja nisam ništa od robice uzela nego igračkicu koja svira.
DeeDee lijepa je baš stolica. Ja dobila od susjede onu hranilicu od cama koja se montira na stolicu
[iimg]
Lavice tek sad vidim tvoj post i da maleni je opet zakurio. Nadam se da bude sve ok. Sretno s vađenjem krvi.
Zvala ja danas pedi za ono crvenilo od vrucine, dala nam neku kremu kao kortikosteroid da mazemo 2-3 dana po njoj je osip od vrucine. A sutra moramo skupljat ujutro urin... Zadnji nadam se put prije 1.rođendana i kontrole kod nefrologa.
DeeDee stolica je bas lijepa.
Ok ok ici cu u lidl po nesto samo da me ne prekrizite s liste... Idem sad prvo vidit katalog!
Hej cure...bas ste se raspisale. Evo i ja bas isla gledati za tu nakanadu i isto mi je puno manje sjelo, valjda ce jos nesto uplatiti. 🤔
-
D3 kapi mi stoje na stolu inace bi isto zaboravila.
-
Sefica se isto pocela dizati na koljena i ljulja se, ali par sekundi i onda zaroni 🤣 Posjedne se ako se nasloni na nesto i bas bude sva vazna kad uspije. Ali sad kako pocinje sjediti voznja kolicima je sve izazovnija,dobro je samo ako zaspe...inace pikusava sjesti i zivcira se, i onda pruza ruke da je uznem.
-
Pelene vec neko vrijeme koristimo babylove 4. Bile su joj malo velike ali sad smo se navikli, trojka jojje bila bas mala.
-
Sto se tice menge, evo upravo danas dobila i meni su manje bolne...mislim da sam u ovih 4-5 ciklusa samo jedan brufen popila. Ali, sorry na opisu, meni je nekako rijedja (ne znam kako bi drugacije opisala) i onda mi se svako malo dogodi da mi procuri sto mi se prije nije nikada dogadjalo. Ali ne bi rekla da je nesto obilnija.
-
Uff...mislim da sam jos nesto htjela napisati ali sam zaboravila...
L 💛
Jooj da, lidl...kako sam to mogla zaboraviti. Uzela sam 2 trenerkice - crvenu sa srcima i roza. Htjela sam zutu ali sam ipak roza zbog jaknice. Samo 2 bodica jer nije bilo onog crvenog i sivog...i jedne stramplice.
Uzela sam 74/80 i djeluje mi dosta veliko, ali debele su trenerkice pa dok toliko zahladi trebale bi biti taman.
-
DeeDee super je hranilica.
-
Lavice nadam se da nije nista ozbiljno i da ce pasti temp.
-
Sto se tice grupe domace kasice ja sam isto izasla...isli su mi na zivce, a uostalom imam vas 😀
L 💛
Na stranicama ministarstva piše da se naknade isplaćuju 19.8. tako da vjerujem da će vam doći još naknadno jedna uplata do punog iznosa, a rodiljna i roditeljska naknada su sigurno u dva dijela pa ako ste na tom prelasku na drugih 6 mjeseci onda je to to.
Meni ništa nije sjelo za tih drugih 6..
--
Nisam bila u Lidlu jer nisam u Ri, ovdje ga nema 😭😭😭😭😭😭
--
Lavice joj nadam se da će brzo proći i da je samo kratka viroza. Ako te što tješi kaže pedica da je masu bolesne djece..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
DeeSB sretnih 7!!🥳🥳
Simbalija jeste isle vi kod pedice? Kaj je rekla?
Hvalaa!! 😊😘
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji