ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    17. Kolovoz 2020. 15:32

Bok svima, mi smo bili u lidlu, uzela sam mu onu trenirku tigrica, bodije i carape.
    Ja i dalje moram sve miksati inace nece jesti.
    Danas sam mu dala dukatos, nije bas odusevljen. 
    Zutanjak sam mu dala kad smo bili na moru pa je dobio fleku na celu i nisam htjela kemijat vise dok ne dodemo doma.
    Jel vasim nekad izbiju crvene fleke po licu? Mom cesto zna biti al nemremo bas povezati do cega je. Pedijatrica mi je rekla da nekad znaju  reagirati na kombinacije povrca isko na pojedinacno nemaju reakciju.
    Lavica da nisu zubici?

DeeDee
    17. Kolovoz 2020. 15:36

350kn manje nego veljača 🤔
    Šta ne bi za srpanj po broju sati trebala bit najveća isplata? 
    .
    Drek, vjerojatno je kombinacija rodiljnog i roditeljskog mi počela. Tugica.

[/url

• Cecy
    17. Kolovoz 2020. 15:37

vidim da ste spominjale kolica pa da podijelim s vama svoje otkrice koje nisam ni znala da postoji na trzistu...znaci ja sam za pocetak imala posudena kolica koja su imala samo kosaru i jaje, kako je doslo ljeto vidila sam da joj je u toj kosari postalo prevruce, a i ona se stalno napinjala da bar malo vidi nesto osim moje face hahaa pa sam se uhvatila trazit sportska kolica koja imaju 0 polozaj i jedino na sto sam pazila je da sjedalo moze u oba smjera jer jos je premala da je vozim okrenutu prema van. I tako mi izleti reklama Ergobaby 180 Reversible ( obozavam google koji prati sve sto trazim pa mi izbacuje pod reklama hahaha), uglavnom tih kolica vise nema u prodaji, ali sam nasla jos bolju zamjenu, nikad prije nisam cula za tu marku, Baciuzzi, i sad onaj najbolji dio, sjedalo se ne pomice nego drska ide u oba smjera, sto znaci da samo pritisnem i prebacim drsku preko na drugu stranu, sjedalo ide od 0 polozaja, kod nas je bilo kupiti na par mjesta za oko 2.600, a posto je moje najdraze mjesto za kupovanje kauc hahaha otisla sam malo vidjeti ponudu u Italiji, odakle je ta marka i nasla sam ih za 1.900 sa shippingom, a vidim da su sad i kod nas na akciji za 1.800, al za mene kolica su predobra, uz njih se dobije i navlaka za zimu, za kisu, navlaka za komarce i torba, a odlicno mi je sto se gornji dio moze spustiti do kraja ako smeta sunce
    zasad je jos uvijek vozim okrenutu prema sebi, al super mi je za kasnije kad ce vecinu vremena biti okrenuta prema vani, sto je uvijek mogu u sekund okrenuti prema sebi

mrgud_zg
    17. Kolovoz 2020. 15:47

Deedee bas sam ti htjela rec da imas tjedan dana drugog dijela porodiljnog. Ja prvi cijeli mjesec, ocaj 😫 
    Za vitamin D je meni pedijatrica rekla da ako smo puno vani i na suncu ne moram davat. Jos kad smo dosli na kontrolu u 7 mj a on crn ko mali cigo rekla da pocnem opet kad dodemo s mora. Tak da ja ne dajem
    Ja ne kuham nista na pari vise jer nemam na moru ni zivaca ni neda mi se prpjat tolko suda. Moj danas jeo puretinu rizu i mrkvu i zabunom bacila svu vodu. I u mikser i bilo je najgusce ikad s komadicima a pojeo je s najmanje nereda i ko da je najfinije na svijetu. Zaljevali smo vodom i super je islo. Mislim da sam otkrila dobitnu kombinaciju za rucak 😁
    Meni su lupilu najslicije babylove i to su mi 2 najboljih pelena. Napravila sam i zalihu puffies kad su ono bile po 50 kn. A dobre su mi i pamper active baby. Te jos koristimo 3 jer su do 10 kila al kronicno su mu male🤦‍♀️

MaRe
    17. Kolovoz 2020. 15:50

DeeDee možda se posjedne...tako je moj radio prije nego je sjeo.
    .
    WTF znači sjeo kao rodiljni preko 2 tisuće kn manje nego prošli mjesec??? Znači ove mjesece kako primam rodiljni je normalno sjedao i šta je sad ovo...kog to možemo zvati? HZZO?
    .
    Nisam stigla do kraja sve pročitati...ludimo sad oko kuće i svega. Imali smo dvije opcije i to išli na razgovor ovo ono i obje su digli za skoro 10 tisuća eura cijenu gore smradovi. Al ipak smo pristali na jednu i sad čekamo da krene APN...
    Annika u Bm...ne možemo mi Os priuštiti. 

MaRe
    17. Kolovoz 2020. 16:02

LoSa

MaRe i ti imas pola mjeseca rodiljni pola porodiljni… a rodiljni je manji. Ja sam isto dobila manje ovaj mjesec. Na rodiljnom smo dobivale svoju punu placu a sad je 5600 kn podjeljeno s brojem dana tako da ako je placa veca od 5600 kn osjeti se manje… one koje imajunprimanja manja od 5600 kn dobe svoju cijelu placu.

da to i ja znam...meni je plaća taman oko te cifre i mislim da bi trebala više od 1700 kn dobit :O Ako je prošlo to da je do 5600 max...šta je ovo nemam pojma wtf

MaRe
    17. Kolovoz 2020. 16:04

hmm ili sam dns dobila za prvi dio mjeseca a možda rodiljni sutra sjedne? Sjeda li to isti dan? 

Angelly
    17. Kolovoz 2020. 16:05

miki0

Simbalija imas i babylove 4+ prije petice, nemam omot tu da vidim koja je kilaza al ionako mislim da te kile nis ne znace.
    Damnarexx hehe, krenule i vi u tu avanturu 🙈 da da, 3 dana nudis za pocetak, kasnije koristis te koje si uvela i rotiras i uvodis s njima nove. Ja sad vise ne uvodim po 3 dana… Nesto po 2, nesto po 1.
    Petra bome dobar ulov 👌🏼
    Angelly tvoj N se dizao na noge, jel se zna sad vec sam spustiti?

On je dost brzo pokopcao padanje na guzicu i to ak mu je bas visoko il se posklizne a sad se zna drzat jednom rukicom pa u cucanj i na pod...

DeeDee
    17. Kolovoz 2020. 16:10

LoSa

DeeDee

Erste Stigao rodiljnidopust, najmanji ikad od početka, nije mi baš u skladu s radnim danima čini mi se, odoh računati..

Proslo ti je 6 mj…. nakon 6 mj. ti se racuna max 5600 kn

Znam to, sjetila sam se da mi je tjedan dana roditeljskog ali mi svejedno nije jasno jer je moja plaća puno niža od tih 5600. Možda fakat budu dvije uplate kao što Mare kaže, toplo se nadam :S

[/url

ajvi54
    17. Kolovoz 2020. 16:16

Cure ima koja da je dobila samo 700 kuna rodiljnog? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.