ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    16. Kolovoz 2020. 19:18

A moram jos komentirat damnarexx da sam ljubomorna kako mala uziva. Znaci moj vec sigurno 2 mj ne zeli bit na ledima ni 5 sekundi. Svaka promjena pelena je svada i dreka, u moru mi se popne na glavu doslovno, tako da ovo uzivanje na “lufticu” mi se cini wow, ljubomora na najjace 🙈😁😊🙈
    Petra drzim fige da curkama ovo bude bolje 🤞
    Ja jos nisam dobila mengu, nadam se da ce to izdrzat jos mjesec dana 🙊

Grizli
    16. Kolovoz 2020. 21:10

Tnx Losa mislim da joj budem ppnudila svijezi sir kroz nekih mjesec dana ako sve ostane ok sa reakcijama. Ona voce samo nece osim banane i avokada tako da moram nac jos nesto u sto mogu uvaliti to voce joj. Ni krumpir nece, a u batatu bi se udavila. I danas sa kumovima isli na more i idem ja sva ponosna kupiti kasicu u muller... Izgubila sam 35 min gledajuci sto cu kupiti sve neke kombinacije u kojima bar nesto nije probala jos ili je nešto sto ne voli. Na kraju uzela krusku mullerovu pise 100% da je kruska. Smazala ju ko da nema sutra, a inace doka kuhanu kasicu od kruske bez palente ili heljdinih nece ni pomirisati.
    Damnarexx malena je premedena 😍 kraljica uziva
    PetraB kako si me "utjesila" za mengu sad jos vise "jedva cekam" dobiti. Lupilu pelene smo isprobali samo 2 velicinu i meni su bile iste kao violeta, a violeta je dosta sira naspram babylove. Mojoj babylove super, a violeta propusta oko nogica. Pa sad neznam sto curkama vise pase. 

DeeDee
    16. Kolovoz 2020. 21:15

Petra ne znam usporediti jer sam probala samo lupilu ali što se tiče držanja, izdrže cijelu noć bez problema. Jedino su malo čudni prijelazi, trojku je prerasla sa 7 kila, a četvorka joj je još dosta velika još uvijek, podvrnem joj ih na leđima, inače..🤷

[/url

PetraB
    16. Kolovoz 2020. 21:17

Uf, necemo onda lupilu... Ma njima je babylove3 sad taman ali ipak zna ponekad propustiti bas oko nogicu jer one i dalje kakaju vise tekuce nego kasasto 🙄 Pretpostavljam da to u kombinaciji s tim da su one sitnije malo...mislim da bi nam bile siroke onda.
    Nakon dvojke spavale, igrale se, nakon 3,5 sata postale cendrave i trazile klopat... Onda opet jedinica na redu bila... 🤦🏻‍♀️... Opet nervoza, nisu spavale, cendraju za popizdit, bljucaju opet tu vodu... Ne kuzim... 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    16. Kolovoz 2020. 21:19

Joj Grizli nisam te htjela unaprijed unervozit... Ne mora biti naravno da ce i tebi biti tako... Jbg, meni tak grah pao 🙈

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    16. Kolovoz 2020. 21:21

Grizli meni ti menga puuuno slabija i manje me boli, jedino prva bila kao lohije, ostale stvarno laganini. Samo PMS gori nego ikad 😅

[/url

Grizli
    16. Kolovoz 2020. 21:42

PetraB huggies je uzi oko nogica. Mojoj te kasaste kakice jedino na huggies nisu nikad propustile, njih najvise volim al rijetko naletim na akciju a po redovnoj cijeni su dosta skuplje. Doduse nama danas babylove 3 prvi put propustila al je bilo materijala kao da imam malo tele a ne moju M, pa me ni ne cudi. Jos joj nisam ocito lijepo nogavicu stavila od pelene s te strane ostala je zafkana unutra. Auto i sjedalica su totalno kontaminirani.

Angelly
    16. Kolovoz 2020. 21:53

Dosla sam se malo izjadat...znaci necak 5god bio sad 2 tjedna s mojim starcima na moru, dosli u zg i malo zakurio, kasalj, povracanje.... i zovemo sestru da joj javimo situaciju i kao nel nazove pedijatra svog u vz zlu netrebalo (ipak su mi starci vec u godinama a i trebali su pomoc sad oko malca za vikend kad smo na piru) i veli ona da nece zvqt doktora da kaj ima sam temp....poludila sam... (btw ima.doma jos jednog malca od 2god i trudn je i boli je briga ocito i za sebe i djecu svoju i druge)...i sta rec na to....a nije prvi put da tak reagira....taj drugi mladji necak njemu se isto nije testis spustio i nist nisu po tom pitanju napravili a kad se drugom sumnjalo da je puknuo bunjic slala je moju mamu 😓😓 i onda me mm smirvao pa sam poludila.i na njega...jesam ja tu luda ili sta .....

Lavica27
    16. Kolovoz 2020. 22:07

E LoSa ja bas danas otvorila paket od babinja tih iz Plodina i vidim lava na njima i pomislim da li si na te mislila,i bas veceras ih muz pohvali kako su mu dobre. Reko bas sam ja to htjela rec,malo je socijalno pakiranje😅 izvana ali sam bas zadovoljna s njima! S bipinom robnom markom i lupilu nisam,na dodir su mi nekako krute i bipine su mi vec 4 puta promocile po noci!
    .
    Angelly nisam skuzila,danas je mali zakurio s tim simptomima ili to traje?
    .
    Moj mali i dalje kuri,ne gine nam vadjenje krvi sutra. Popodne mu je i suzilo jedno oko,pa mislim da je prehlada al je na sestru pa uvijek reagira s visom temperaturom.
    Pitanje... kod ovak manjih beba jel se smije kombinirati ibuprofen i lupocet? I ako da kak se cepici kombiniraju (nalazim samo za sirup informacije)? Npr sad mu dajem jedan cijeli lupocet cepic od 120mg jer ima 8 kg,za tri sata bi smio kolko od cepica neofena?

Damnarexx 🌺
    16. Kolovoz 2020. 22:29

Hej heej,
    Evo nas natrag u ZGu, kratki i slatki vikend u G.Kotaru👌
    Hehe, hvala curke na komplimentima. Uzivala je u tom malom camcu, bilo mi je zao sto se nije kupala s nama u bazenu, ali ju nisam htjela izlagati kloru. 😐
    Znaci ruke su mi ootpale od nosenja.bas me zanima koliko kila ima, idemo 21.8 na cijepljenje.
    .
    Sto se tice menge, ja mislim da sam ih imala dvije ili tri🤔 i definitivno su mi lakse i bezbolnije. ☑️
    .
    Pelene.
    Ja koristima Babylove i Lupilu cetvorku. Koda su joj mrvu vece, ali trojka ju stisce pa jbg🤷
    I huggies su top✌️
    .
    Mrgud ja tebi zavidim!😍 More, moore..
    Lavice da  ubrzo prodje temp i bude sve ok🧡
    Mare sretno s kucom. Jedva cekam vrijeme da se i mi opustimo u isto🤗
    Angelly ne mogu vjerovati. Bas ne briga. Tuzno😵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.