A moram jos komentirat damnarexx da sam ljubomorna kako mala uziva. Znaci moj vec sigurno 2 mj ne zeli bit na ledima ni 5 sekundi. Svaka promjena pelena je svada i dreka, u moru mi se popne na glavu doslovno, tako da ovo uzivanje na “lufticu” mi se cini wow, ljubomora na najjace 🙈😁😊🙈
Petra drzim fige da curkama ovo bude bolje 🤞
Ja jos nisam dobila mengu, nadam se da ce to izdrzat jos mjesec dana 🙊
Tnx Losa mislim da joj budem ppnudila svijezi sir kroz nekih mjesec dana ako sve ostane ok sa reakcijama. Ona voce samo nece osim banane i avokada tako da moram nac jos nesto u sto mogu uvaliti to voce joj. Ni krumpir nece, a u batatu bi se udavila. I danas sa kumovima isli na more i idem ja sva ponosna kupiti kasicu u muller... Izgubila sam 35 min gledajuci sto cu kupiti sve neke kombinacije u kojima bar nesto nije probala jos ili je nešto sto ne voli. Na kraju uzela krusku mullerovu pise 100% da je kruska. Smazala ju ko da nema sutra, a inace doka kuhanu kasicu od kruske bez palente ili heljdinih nece ni pomirisati.
Damnarexx malena je premedena 😍 kraljica uziva
PetraB kako si me "utjesila" za mengu sad jos vise "jedva cekam" dobiti. Lupilu pelene smo isprobali samo 2 velicinu i meni su bile iste kao violeta, a violeta je dosta sira naspram babylove. Mojoj babylove super, a violeta propusta oko nogica. Pa sad neznam sto curkama vise pase.
Petra ne znam usporediti jer sam probala samo lupilu ali što se tiče držanja, izdrže cijelu noć bez problema. Jedino su malo čudni prijelazi, trojku je prerasla sa 7 kila, a četvorka joj je još dosta velika još uvijek, podvrnem joj ih na leđima, inače..🤷
[/url
Uf, necemo onda lupilu... Ma njima je babylove3 sad taman ali ipak zna ponekad propustiti bas oko nogicu jer one i dalje kakaju vise tekuce nego kasasto 🙄 Pretpostavljam da to u kombinaciji s tim da su one sitnije malo...mislim da bi nam bile siroke onda.
Nakon dvojke spavale, igrale se, nakon 3,5 sata postale cendrave i trazile klopat... Onda opet jedinica na redu bila... 🤦🏻♀️... Opet nervoza, nisu spavale, cendraju za popizdit, bljucaju opet tu vodu... Ne kuzim... 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Joj Grizli nisam te htjela unaprijed unervozit... Ne mora biti naravno da ce i tebi biti tako... Jbg, meni tak grah pao 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Grizli meni ti menga puuuno slabija i manje me boli, jedino prva bila kao lohije, ostale stvarno laganini. Samo PMS gori nego ikad 😅
[/url
PetraB huggies je uzi oko nogica. Mojoj te kasaste kakice jedino na huggies nisu nikad propustile, njih najvise volim al rijetko naletim na akciju a po redovnoj cijeni su dosta skuplje. Doduse nama danas babylove 3 prvi put propustila al je bilo materijala kao da imam malo tele a ne moju M, pa me ni ne cudi. Jos joj nisam ocito lijepo nogavicu stavila od pelene s te strane ostala je zafkana unutra. Auto i sjedalica su totalno kontaminirani.
Dosla sam se malo izjadat...znaci necak 5god bio sad 2 tjedna s mojim starcima na moru, dosli u zg i malo zakurio, kasalj, povracanje.... i zovemo sestru da joj javimo situaciju i kao nel nazove pedijatra svog u vz zlu netrebalo (ipak su mi starci vec u godinama a i trebali su pomoc sad oko malca za vikend kad smo na piru) i veli ona da nece zvqt doktora da kaj ima sam temp....poludila sam... (btw ima.doma jos jednog malca od 2god i trudn je i boli je briga ocito i za sebe i djecu svoju i druge)...i sta rec na to....a nije prvi put da tak reagira....taj drugi mladji necak njemu se isto nije testis spustio i nist nisu po tom pitanju napravili a kad se drugom sumnjalo da je puknuo bunjic slala je moju mamu 😓😓 i onda me mm smirvao pa sam poludila.i na njega...jesam ja tu luda ili sta .....
E LoSa ja bas danas otvorila paket od babinja tih iz Plodina i vidim lava na njima i pomislim da li si na te mislila,i bas veceras ih muz pohvali kako su mu dobre. Reko bas sam ja to htjela rec,malo je socijalno pakiranje😅 izvana ali sam bas zadovoljna s njima! S bipinom robnom markom i lupilu nisam,na dodir su mi nekako krute i bipine su mi vec 4 puta promocile po noci!
.
Angelly nisam skuzila,danas je mali zakurio s tim simptomima ili to traje?
.
Moj mali i dalje kuri,ne gine nam vadjenje krvi sutra. Popodne mu je i suzilo jedno oko,pa mislim da je prehlada al je na sestru pa uvijek reagira s visom temperaturom.
Pitanje... kod ovak manjih beba jel se smije kombinirati ibuprofen i lupocet? I ako da kak se cepici kombiniraju (nalazim samo za sirup informacije)? Npr sad mu dajem jedan cijeli lupocet cepic od 120mg jer ima 8 kg,za tri sata bi smio kolko od cepica neofena?
Hej heej,
Evo nas natrag u ZGu, kratki i slatki vikend u G.Kotaru👌
Hehe, hvala curke na komplimentima. Uzivala je u tom malom camcu, bilo mi je zao sto se nije kupala s nama u bazenu, ali ju nisam htjela izlagati kloru. 😐
Znaci ruke su mi ootpale od nosenja.bas me zanima koliko kila ima, idemo 21.8 na cijepljenje.
.
Sto se tice menge, ja mislim da sam ih imala dvije ili tri🤔 i definitivno su mi lakse i bezbolnije. ☑️
.
Pelene.
Ja koristima Babylove i Lupilu cetvorku. Koda su joj mrvu vece, ali trojka ju stisce pa jbg🤷
I huggies su top✌️
.
Mrgud ja tebi zavidim!😍 More, moore..
Lavice da ubrzo prodje temp i bude sve ok🧡
Mare sretno s kucom. Jedva cekam vrijeme da se i mi opustimo u isto🤗
Angelly ne mogu vjerovati. Bas ne briga. Tuzno😵
Sortiraj odgovore
Najstariji