Mislim stvarno...Ovaj moj ludi ginekolog mi je rekao koliko je beba velika na početku trudnoće a u 30 tom tjednu nije...Koja je on spaljevina od doktora... Za tjedan dana uzv! jedva čekam!
pa znaš kolka je bila na početku, sama si izračunaj kolko ti je u 30 velika beba ja ujutro od 8 idem na pregled, pa kad stignem na red, i nadam se da će mi radit uzv... iako sumnjam obzirom da ga je radio zadnja 2 puta... sad sam sve nekak skeptična
Cure....naletila sam na ovaj kalkulator dužine bebe ali me muči što kud upisati... pa ako je koja iskusnija,neka mi pomogne
http://www.perinatology.com/calculators/Fetal%20length.htm
dakle...dal upisujem onaj podatak kraj kojeg piše fl/bpd hohler ili? Jer težinu znam al dužinu ne
Mame evo moje situacije, u tjedan dana ja izgubila 1 kg beba dobila 500g, 37 tj i beba teska po uzv 4200 gin je to malo puno pa u pon moram do rodilista po misljenja drugog doktora, neznam jel carski u pitanju ili sta, eto ako je koja imala isti ili slican slucaj pisite, svaka rijec je dobrodosla, neznam sta da mislim
TODAY is a new BEGINNING :)
Koja je idealna težina/dužina bebe za porod,odnosno koliko je ok kad si u 40 tjednu?
Pa recimo moja P je rođena sa 3350 i 50 cm.. To ti je ok. Sve do nekih 3800 ti je ono ok skroz. sve preko je po meni veća beba.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Evo, iskopala sam i ovu temu. Zbilja moram prestat čitat, samo se brinem. Osim što sam dobila preporuku da mijenjam liječnika jer nije normalan doktorica kaze da je sve ok s bebom. Kaze da u 24. tjednu beba ima 860 grama. A citam po googlu da je za taj period tezina cca 550 grama. Pa se mislim jel taj mali zbilja toliko proždrljiv... Pa imat ce 5 kila kad se rodi :/ Je li to neka greška može bit ili?
Moja je curka recimo u 23.tjednu imala 785 grama...i isto je bila veća cijelo vrijeme...moguće da je i tvoj malac jednostavno veća beba kao i moja....ali..i uzv nije pretočan tako da su i ti moguća i odstupanja.... a meni je dr rekao da je bolje da je veća beba nego manja :)
cisto da imate za usporedbu, moja curka je u 27. tjednu imala 1100g :) Na sljedeci uzv idem tek iduci petak pa cemo vidjeti :) ocekujem sad u 34. tjednu oko 2,5 kg
Sortiraj odgovore
Najstariji