Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    22. Rujan 2014. 15:05

ma nemaš frke..zato i jesmo tu :) ... gle... moja beba je na zadnjem uzv bila 22+7, a po veličini 25+1 ... tak da je isto veća...i to dosta... jedno 200-250grama... al veli dr. da je to ok, jer postoji šansa i da je došlo do ranijeg začeća i tako... dok god je veća nema frke... bar ako dr. nešto ne napomene

• Ukilele
    22. Rujan 2014. 15:19

ja isto nekako više volim čut da je veća, to je nekako pozitivnije u svakom slučaju ;) drago mi je da ti je sve u redu s trudnocom i bebicom, pročitala sam u komentarima prije da nosiš curicu :)
    Ja san cili život govorila da oću imat prvo sina jer sam i sama trebala bit muško kako kažu, hahaha ;) al od dana kad sam zatrudnila potajno se nadam curi.. neznam, valjda zato što su nježnije i privrženije majci.. valjda ću na idućem pregledu, kad ću bit 16tt , saznat spol.. al šta god da bude, samo nek je živo i zdravo, i veliko xD

cloudy
    22. Rujan 2014. 15:32

:) meni u 16. tjednu nije radio uzv, ali je u 19. lijepo rekao da je cura... . :) kako ti podnosiš trudnoću? vidim da si na početku? mene su tad mučnine još patile i abnormalna želja za kiselim krastavcima 

• Ukilele
    22. Rujan 2014. 19:57

Evo tek sad vidim porukicu :)
    Pa moram priznat da trudnoću podnosim stvarno odlično! nikakvih mučnina ni tegoba nisam imala, i stvarno evo do sada nemam..zapravo jedina stvar koja me mučila baš u samom početku trudnoće bile su promjene raspoloženja koje su uistinu bile nenormalne xD

e da, i imam jedan estetski problem, a to je taj da inače imam stvarno jako velike grudi, ali sad su toliko velike da ne znam di ću s njima..:O sve žene mole boga da im se sise povećaju u trudnoći, samo ja san molila da bar ostanu kakve su bile..xD 
    a što se tiče hrane, čokoladu prije nisam jela, nisam bila neki sladokusac, al u trudnoći je valjda na kile jedem :O nemogu odolit.. al dobro je, 2 kg do sada! držimo se :D

cloudy
    22. Rujan 2014. 20:05

jel ti znaš koliko bi žena bilo sretno na tvom mjestu?  sjeti se samo onih koje plaćaju skupe operacije da ih povećaju :) što se slatkog tiče, meni na početku uopće nije išlo na slatko... jela sam večinom nešto slano ili kiselo..dobro da je bilo vrijeme paprike i paradajza pa sam na tom živjela nekih mjesec dana, a idućih na kiselim krastavcima :) i to samo onima iz lidla jer su mi bili najfiniji...a sad tamanim sve..i slatko i slano...u biti sve osim kiselih krastavaca koje više ne mogu smisliti

• Ukilele
    22. Rujan 2014. 20:26

hahahaha, Sandra ja se isto nadam da će nakon dojenja to doslovno izdušit jer uistinu nemogu više.. evo danas sam bila u điru cili dan, neke obaveze sam imala, toliko me leđa bole od sisa da je to čudo jedno! inače nisam debela cura, sa 59 kg sam zatrudnila, a sise br 5 TADA bile, sad su bar broj veće :O

Cloudy,  ja se pomalo i brinem što nemam neki pretjerano velik apetit.. mislim jedem ja dovoljno, ali nije to ništa više nego prije trudnoće, osim ovih slatkiša kažem ti.. i spasi me to što mi organizam baš dosta voća traži, svaki dan mi se jede nešto od voća pa ajde bar zdravo nešto da unosim pored silnog pudinga i ostalih sra..  
    Koliko ste se vi udebljale do sada? (ps, sorry svima što san skroz skrenila s teme,.. ima tema opća brbljaonica, al nemogu se sad tamo ubacit odjednom xD )

• Ukilele
    22. Rujan 2014. 20:50

Meni kiselo nikako ne ide niz grlo.. masline sam prije trudnoće obožavala, a sada nema šanse.. A zašto anomaly scan? jel nešto nije u redu ili čisto preventivno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.