ma nemaš frke..zato i jesmo tu :) ... gle... moja beba je na zadnjem uzv bila 22+7, a po veličini 25+1 ... tak da je isto veća...i to dosta... jedno 200-250grama... al veli dr. da je to ok, jer postoji šansa i da je došlo do ranijeg začeća i tako... dok god je veća nema frke... bar ako dr. nešto ne napomene
ja isto nekako više volim čut da je veća, to je nekako pozitivnije u svakom slučaju ;) drago mi je da ti je sve u redu s trudnocom i bebicom, pročitala sam u komentarima prije da nosiš curicu :)
Ja san cili život govorila da oću imat prvo sina jer sam i sama trebala bit muško kako kažu, hahaha ;) al od dana kad sam zatrudnila potajno se nadam curi.. neznam, valjda zato što su nježnije i privrženije majci.. valjda ću na idućem pregledu, kad ću bit 16tt , saznat spol.. al šta god da bude, samo nek je živo i zdravo, i veliko xD
:) meni u 16. tjednu nije radio uzv, ali je u 19. lijepo rekao da je cura... . :) kako ti podnosiš trudnoću? vidim da si na početku? mene su tad mučnine još patile i abnormalna želja za kiselim krastavcima
Evo tek sad vidim porukicu :)
Pa moram priznat da trudnoću podnosim stvarno odlično! nikakvih mučnina ni tegoba nisam imala, i stvarno evo do sada nemam..zapravo jedina stvar koja me mučila baš u samom početku trudnoće bile su promjene raspoloženja koje su uistinu bile nenormalne xD
e da, i imam jedan estetski problem, a to je taj da inače imam stvarno jako velike grudi, ali sad su toliko velike da ne znam di ću s njima..:O sve žene mole boga da im se sise povećaju u trudnoći, samo ja san molila da bar ostanu kakve su bile..xD
a što se tiče hrane, čokoladu prije nisam jela, nisam bila neki sladokusac, al u trudnoći je valjda na kile jedem :O nemogu odolit.. al dobro je, 2 kg do sada! držimo se :D
jel ti znaš koliko bi žena bilo sretno na tvom mjestu? sjeti se samo onih koje plaćaju skupe operacije da ih povećaju :) što se slatkog tiče, meni na početku uopće nije išlo na slatko... jela sam večinom nešto slano ili kiselo..dobro da je bilo vrijeme paprike i paradajza pa sam na tom živjela nekih mjesec dana, a idućih na kiselim krastavcima :) i to samo onima iz lidla jer su mi bili najfiniji...a sad tamanim sve..i slatko i slano...u biti sve osim kiselih krastavaca koje više ne mogu smisliti
hahahaha, Sandra ja se isto nadam da će nakon dojenja to doslovno izdušit jer uistinu nemogu više.. evo danas sam bila u điru cili dan, neke obaveze sam imala, toliko me leđa bole od sisa da je to čudo jedno! inače nisam debela cura, sa 59 kg sam zatrudnila, a sise br 5 TADA bile, sad su bar broj veće :O
Cloudy, ja se pomalo i brinem što nemam neki pretjerano velik apetit.. mislim jedem ja dovoljno, ali nije to ništa više nego prije trudnoće, osim ovih slatkiša kažem ti.. i spasi me to što mi organizam baš dosta voća traži, svaki dan mi se jede nešto od voća pa ajde bar zdravo nešto da unosim pored silnog pudinga i ostalih sra..
Koliko ste se vi udebljale do sada? (ps, sorry svima što san skroz skrenila s teme,.. ima tema opća brbljaonica, al nemogu se sad tamo ubacit odjednom xD )
Meni kiselo nikako ne ide niz grlo.. masline sam prije trudnoće obožavala, a sada nema šanse.. A zašto anomaly scan? jel nešto nije u redu ili čisto preventivno?
Sortiraj odgovore
Najstariji