Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    22. Rujan 2014. 21:03

Ja sam imala ogroman apetit samo na početku trudnoće a kasnije u 2.i 3.tromjesečju nista posebno.niti zelje nemam za necim.u zadnje vrijeme jedem vise radi nervoze jer smo 38plus2 tt  ali da se vratim na temu.danas su mi gledali bebu na uzv i procijenili na 3400g.a prošli tjedan su ga proglasili divom od 4 kg.tako da ja vise nikakvim procjenama ne vjerujem nego čekam bebu da vidim kolika je 

kimito
    23. Rujan 2014. 11:45

Evo ja sinoć bila na pregledu, moja je mrva od početka malo manja, jučer je bilo 29 tjedana i ona ima 1170 grama. Kaže dr. da je to sve super! 

bubica11, pa to je 600 g razlike, oni su stvarno blesavi!!!

• ettaa
    28. Rujan 2014. 10:48

Meni su malenog u petak ( 28 +4 tt) procjenili na 1360 grama. :D

vesna8788
    29. Rujan 2014. 21:34

Evo mi danas bili,36+3,,imamo 3100 :)

LuKi5
    30. Rujan 2014. 09:14

Meni je od početka bio 1.5-2 tj. manji po UZV-u nego po mengi. I sto je da je UZV nije pogriješio, iako cimerici iz sobe bebu po UZV-u procijenili na preko 5 kg i poslali je na carski, kad ono beba malo vise od 4 kg. Poludila je.

14.06.2014. L ♥

ewelyn
    10. Listopad 2014. 10:27

Kada su vam otprilike počeli na pregledu procjenjivati težinu bebe? Ja sam sad 26.tjedan i još mi ni jednom nije rekla, a u knjižici pišu samo one mjere za promjer bebine glave, opseg abdomena i dužinu bedrene kosti sa zadnja 2 pregleda, težinu još nije spominjala pa ne znam jel to dolazi kasnije ili kako? Svakako ću ju pitati slijedeći tjedan na kontroli ali eto zanima me kad su vama govorili?

cloudy
    10. Listopad 2014. 12:17

Meni je još u 19 tjednu rekao težinu ...sad na zadnjem u 22+7 je izračunao i da je oko 36cm...u pon idem na pregled pa ćemo vidjet hoće mi uopće radit uzv i ako hoće kolka je beb...jer je zadnji put imama 785g i bila neka 2 tjedna veća

MalaMuca
    10. Listopad 2014. 12:20

Meni je prvi put za težinu rekao u 24. tjednu.
    a ja ne kužim kak to oni mjere?

cloudy
    10. Listopad 2014. 12:25

Meni je to za vrijeme uzva rekao...ubiti sad gledam po nalazima ima težina i na onom iz 12 tjedna...znači u 12,19,23 tjednu...i sad me baš zanima hoće mi uopće radit uzv...je kao nije za to da se radi svaki put...a opet mi je zadnja dva puta radio tak da ni sama ne znam šta me čeka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.