Moja definitivno u zadnjih nekoliko tjedana dobiva puno više na težini,skoro 500 grama svaka 2 tjedna,doktor mi je rekao da je prezadovoljan obzirom na dijetu
Bitno da je sve dobro. Osjećam nekako da unosim negativnu vibru ovdje i žao mi je ali kad sam se baš usrećila s ovim doktorom koji mi ni trudničku nije ispunio kako treba pa sam to sad sve morala u Splitu naknadno radit... I sad moram bit pažljivija i još saznam da je pod nekakvom istragom pa pušem i na hladno...
Ma bit će sve ok. Samo da ne bude preko 4 kila jer ono... puknut ću :D
kakvu negativnu vibru? bar ju ja ne osjećam :) forum, a i mi smo tu da saznamo što nas zanima i ubijemo vrijeme da nam ne bude dosadno (bar ja hihi) ja sam čula od frendice koja radi u rodilištu da se u zadnje vrijeme dosta velikih beba rađa... i da je to vjerojatno povezano s tim što jedemo, odnosno meso koje kupujemo je puno hormona rasta pa to utječe i na naše bebice... ja se isto nadam da će stati s debljanjem tamo negdje do 4 kile, jer ak ću ja morat porodit bebu od i više kg ja ću se raspast hihi ... a bome je i dragi rekao da će u tom slučaju, ako i ne budem imala epiziotomiju on tražit da me zašiju xD
Pa ja jedem jako malo mesa. I bila sam dugo vegetarijanac i govore mi svi moji da ce mi beba bit neka minijaturna a ono prase
Hahah ma nema ti to veze...mene su svi napadali da zašto nisam prestala pušit....iako sam drastično smanjila broj cigara...da će beba biti mala...kad ono...
Nijedna od mojih frendica nije mogla pusit ali zadnja dva mjeseca su opet propusile... I meni je doktor rekao da smanjim da mi je gore da se ustežem od cigara ako mi pita nego da pušim. Ja nisam mogla i jos uvijek mi se gadi miris cigareta a pušila sam skoro kutiju dnevno i pila bar 3 espressa... A sad ne mogu pomirisat ni cigaretu ni kavu a prošlo je vec 6 mjeseci.... O čemu uopće ovisi koliko će beba bit teška? MIslim da nije o kilaži mame jer beba moze bit mala a mama je dobila 20 kila...
Meni cigarete pašu cijelo vrijeme...smanjila sam al nisam prestala jer mi je dr isto rekao da je gore naglo prestat nego pušit pomalo...plus sve to iz cigareta je u tijelu još par mjeseci nakon prestanka pušenja tak da nema to neke veze...da su mi smetale ne bi na silu pušila....kava mi recimo nije pasala između 6 i 14 tjedna i nisam ju pila...sad podijelim s dragim šalicu,dvije dnevno...a veličina bebe ti ovisi o raznim stvarima...genima, tome što jedeš,jel uzimaš dovoljno vitamina i tak....bar su tak meni rekli
Ne zamaram se prehranom bas... Trudim se ne prejedat slatkim i sendvičima uvečer ali na dane si ne mogu pomoć. I mislim da nekad pretjeram sa hranom jer mi bude dosadno... :D Pijem Solgarove vitamine ali i to svaki drugi dan kad se sjetim i Cranactin preventivno ili čaj od 100% brusnice za ne daj Bože infekcije u mokraći... Imala san prije par godina dugo E.Coli pa zato...
Ma neka su malci malo deblji, neće im bit ništa :D
Sortiraj odgovore
Najstariji