Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    26. Siječanj 2015. 16:26

Joj cure moje, i meni je odmah lakse kad ja vama iscijedim dusu, i kad citam ove vase jadikovke.
    a medsr ti i me skroz nasmijala 

Kokolina
    26. Siječanj 2015. 16:27

Hehe, Dea ti bi mogla i zaradit prek muza 

Dea23
    26. Siječanj 2015. 17:05

Da haha jooj ma dobar je, ali mislim da bi se sama bolje organizirala. A neće nikud, jučer sam ga TJERALA na tekmu i na kraju smo se posvadili  jer se ja njega kao hoću riješit Drugi muž bi sretan bio haha

Tonka18
    27. Siječanj 2015. 14:10

cure mala mi ima 18 dana i samo prvih par dana je spavala u kreveticu i vise nikako nece samo kraj mene nakon podoja ili ako se probudi a nije gladna onda na meni i ako je stavim u krevetic izdrži 10 min i gotovo..i nikom drugom se neće da smiri samo meni... kako da je naviknem na krevetić? znam da inaće mame puste djecu da placu al kod nje je to više vrištanje i sve i još je mala i žao mi je slušat kako place

• Nutella
    27. Siječanj 2015. 14:32

draga tonka pa premala je,tek je ugledala svijet,sve joj je jos neobicno i nepoznato.pusti je malo uz sebe.dijete tek sa 2mjeseca postaje svijesno svog postojanja,imat ces je kad naucit na krevetic.
    jos joj treba tvoj miris i toplina tvog tijela.
    i moj je maleni prvih par dana spavao u kreveticu a kasnije nije htio od mene,nije mi vrijedio ni krevetic tik uz moj krevet.spavao je tako par dana pa opet u kreveticu par dana,dok neskuzi da mi nije blizu.onda opet par dana kod mene.tako smo se izmjenjivali jedno vrijeme.uglavnom nikad nije konstantno spavao samnom,to bude 5-6dana pa krevetic.
    reci ce ti jos i ostale mame sta misle pa kako tebi odgovara,ja mislim da je jos premala.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Tonka18
    27. Siječanj 2015. 16:05

Hvala cure 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.