Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    26. Siječanj 2015. 16:26

Joj cure moje, i meni je odmah lakse kad ja vama iscijedim dusu, i kad citam ove vase jadikovke.
    a medsr ti i me skroz nasmijala 

Kokolina
    26. Siječanj 2015. 16:27

Hehe, Dea ti bi mogla i zaradit prek muza 

Dea23
    26. Siječanj 2015. 17:05

Da haha jooj ma dobar je, ali mislim da bi se sama bolje organizirala. A neće nikud, jučer sam ga TJERALA na tekmu i na kraju smo se posvadili  jer se ja njega kao hoću riješit Drugi muž bi sretan bio haha

MarijaŠ
    26. Siječanj 2015. 21:21

Dea

Da haha jooj ma dobar je, ali mislim da bi se sama bolje organizirala. A neće nikud, jučer sam ga TJERALA na tekmu i na kraju smo se posvadili  jer se ja njega kao hoću riješit Drugi muž bi sretan bio haha

Moj je trenutno na nogošu, a ja pjevušim "All the single ladies" 

Uglavnom, što sam htjela reći je da svima treba vremena da se naviknu - i mami i bebi, i okolini. Sve te jezike koji puno pričaju a malo pomažu treba ostaviti sa strane... Doći će vrijeme kad će proći grčevi, stenjanje, plakanje i kad će bebica u miru zaspati... Ja sam mislila da mome nikad neće prestati grčevi. Eno ga, spava snom pravednika... Žene drage, zato imamo jedne druge da se malo utješimo. Sve će bit ok! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tonka18
    27. Siječanj 2015. 14:10

cure mala mi ima 18 dana i samo prvih par dana je spavala u kreveticu i vise nikako nece samo kraj mene nakon podoja ili ako se probudi a nije gladna onda na meni i ako je stavim u krevetic izdrži 10 min i gotovo..i nikom drugom se neće da smiri samo meni... kako da je naviknem na krevetić? znam da inaće mame puste djecu da placu al kod nje je to više vrištanje i sve i još je mala i žao mi je slušat kako place

medsr
    27. Siječanj 2015. 15:01

Tonka18

cure mala mi ima 18 dana i samo prvih par dana je spavala u kreveticu i vise nikako nece samo kraj mene nakon podoja ili ako se probudi a nije gladna onda na meni i ako je stavim u krevetic izdrži 10 min i gotovo..i nikom drugom se neće da smiri samo meni… kako da je naviknem na krevetić? znam da inaće mame puste djecu da placu al kod nje je to više vrištanje i sve i još je mala i žao mi je slušat kako place

Ja to gledam ovaki.9 mjeseci je bila u tebi,nije osjetila glad,zed,samocu,nista.sad trazi toplinu svoje mame,sve joj je to novo i nije ni bebama lako.dozvoli i sebi i djetetu vrijeme da se prilagodite.i ona na svijet oko sebe i ti na nju ..mazi je,pazi,ako joj trenutno odgovara spavanje uz tebe dozvoli joj.i mi smo tj.jos uvijek spavamo skupa i cure su mi savjetovale da ga jos ne pustim da place,a ima 6,5 mjeseci.kad malo ocvrsne onda ju pocni stavljati,
    kad bude plakala,uzmi,smiri,utjesi i vrati.i tako u krug dok ne prihvati krevetic..sretno☺

• Nutella
    27. Siječanj 2015. 14:32

draga tonka pa premala je,tek je ugledala svijet,sve joj je jos neobicno i nepoznato.pusti je malo uz sebe.dijete tek sa 2mjeseca postaje svijesno svog postojanja,imat ces je kad naucit na krevetic.
    jos joj treba tvoj miris i toplina tvog tijela.
    i moj je maleni prvih par dana spavao u kreveticu a kasnije nije htio od mene,nije mi vrijedio ni krevetic tik uz moj krevet.spavao je tako par dana pa opet u kreveticu par dana,dok neskuzi da mi nije blizu.onda opet par dana kod mene.tako smo se izmjenjivali jedno vrijeme.uglavnom nikad nije konstantno spavao samnom,to bude 5-6dana pa krevetic.
    reci ce ti jos i ostale mame sta misle pa kako tebi odgovara,ja mislim da je jos premala.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Tonka18
    27. Siječanj 2015. 16:05

Hvala cure 

Didi21
    27. Siječanj 2015. 18:16

Tonka, ja nisam bas iskusna mama, 2 mjeseca beba, :) ali ja sam isla ovom filozofijom: sto je bebi najvaznije nakon poroda, hrana i sigurnost, jer je gladna i preplasena. Zato mi je bilo bitno da ima povjerenje u mene da sam uvijek tu  negdje, tako bi ju podizala prije nego bi zaplakala i spustala natrag, kad bi zaplakala za sek bi ju podigla, nisam htjela da nosenje poveze sa placom. A ni da place. Onda su krenuli grcevi i tad ju nisam ispustala iz ruku. Uglavnom, naucila je da je krevetic njeno mjesto.  I jedino vrijeme kad se ona odmara od mene  :) samo ju ujutro sebi prenesem da malo dulje spavamo.  Ona je bila jako nervozna i preplasena prvi dan kad se rodila, s vremenom to je proslo. Tako da, ja ju ne bih ostavljala da place. 

Inace mame drage, nama su grcevi slabiji, danas je bio show samo sat vremena ali se cjepila danas pa pomisljam mozda je stres nakon cjepljenja... spava sve bolje. 

A Dea muz ti je zakon. :)))

Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani