Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    27. Siječanj 2015. 19:55

ma nebi je ja silila cure al je problem šta ja moram školu završit i onda moram ić na ispite a znam da se nikom drugom neće da smiri i to me muči...

• Didi21
    27. Siječanj 2015. 22:00

Mozda zvuci blesavo al probaj dok je nosis staviti kraj glave joj svoju potkosulju ili nesto sto si nosila a mirise na tebe. Onda je dok ne mirna daj mami ili  muzu zajedno s tom potkosuljom. Nakon par minuta nosenja nek ju maknu. Taki ce i tamo osjecat tvoj miris. I njima ce vjerovat nek joj sapcu direktno na uho ššš i pjevaju sto ti pjevas... jako je vezana za tebe vec tako malena, to je bas nesto posebno... :) i svi nek se igraju s njom, znas kako se kaze prijatelj j u tuzi i u veselju :) moja seka je slicno radila, sin je vrlo brzo prihvatio tatu, babu nije. :)

Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...

majakay
    28. Siječanj 2015. 10:25

Dobro da sam ga prije tjedan dana pohvalila kak spava po noci...

mame moje,ja sam na rubu snaga.. prije 2 tjedna smo prosli 3mj skok,koji nam je dosao 2 tjedna ranije.
    i kaj se sad dogodilo??? Svakih 1,5-2 budenje po noci..dan nam je ostao muka ziva...ja sam kronicno umorna, i nije to problem,nego sam nervozna ko pas od umora..
    jel to ona famozna regresija sna? 
    Ja vise nemam snage drzat ga na sebi po cijele dane,a drugacije ne zeli :( sad jos i noc....
    Pomoc :/

• Nutella
    28. Siječanj 2015. 10:31

i meni je upravo to palo na pamet da joj ostavis svoju majicu koju si nosila,da ima tvoj miris.i kad si ti kod kuce daj je nekome u ruke,malo po malo.jos je mala noramalno je da tebe najvise trazi.
    ja gledam svog malenog,skoro mu je 2godine,on je meni centar svijeta,ali ja njemu nisam.i to je sasvim normalno.kad je tata tu,kad su bake i dede tu,kad ima djece za igru mene rijetko trazi,ali kad se udari onda su suze krokodilske i samo mama moze utjesit.
    sad moras na ispite,razumijem,ali kad to rijesis slobodno je pusti nek uziva uz tebe a i ti uz nju.to ce brzo proci kasnije ce ti nedostajat.kad bude vec razumila sta joj govoris od nekih 7mjeseci tad je mozes pustit da place u kreveticu,u toj dobi vec zna gdje te moze iskoristit.tad se nedaj.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Tonka18
    28. Siječanj 2015. 11:33

hvala cure, probat ću tako sa majicom, nadam se da će uspjet... 

• Nutella
    28. Siječanj 2015. 14:57

ako je primila vakcinu sigurno je i boli.sad je mama moras utjesit

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.