Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    26. Siječanj 2015. 11:37

Didi sve ovo što si napisala s grčenjem i stenjanjem, tako je i nama bilo, ja sam isto mislila na prvu da su grčevi ali nisu jer ona se počinje grčit, srvenit u licu i tek onda plakat kada više ne može izdržat, plač traje minutu, dvije i onda opet prestaje pa za 10 ili 15 minuta ponovo, a to se naravno nije ponavljalo svaki dan u isto vrijeme.. i da ona nikako neće podrignut.. to je nadutost, iako su nam rekli da je to jedan oblik grčeva.. preporučili su nam kapi sab simplex jer su one i za grčeve i za nadustost i pomogle su nam super, sad nekad ali jako rijetko zna bolit..

medsr
    26. Siječanj 2015. 14:37

Eto,vidis lakse je kad podjelis muke s nekim koji je u slicnoj kozi kao i ti...svakoj od nas dodje da misli da vise ne moze,a o utjecaju okoline da i ne govorim...ja sam osoba kojoj je uvijek sve moralo biti kak si zamislim,rucak u minutu,stan cisti,ves opeglani...al dok sam dosla do ruba sam okrenula plocu.ak nema rucka ima frizidera i tak sve ostalo..obucemo se i odemo na kavu..mali malo promjeni sredinu i zadovoljniji je,a tako i ja...mada znam da sad dok su grcevi ne pomisljas nekud s njom ici pa da vristi cijeli put,bude i to proslo..samo hrabro,nedaj se..malo pripazi na prehranu,stavi joj tople obloge na trbuh,stisni joj nozice k trbuhu da lakse prcne,biogaia ili sab simplex i to je to...taman dok bude sve proslo,krenu zubi i eto opet veselja..

Dea23
    26. Siječanj 2015. 14:58

Joj cure ja jedva čekam da moj muž počne raditi. A uzeo je mjesec dana godišnjeg!  
    Kad je negdje, mala je super, jede i spava bez problema jer sam dosljedna. A on taman što zaspe, tak ju jako i glasno poljubi u uho da mala skoči do plafona, ili joj namješta uši da ih ne zaleži i bude klempava (?!) ili joj uzme rukice pa oni kao "plešu" ili taman kad je ona na pol 12 za zaspat on počne pjevat "All the single ladies" 

Dea23
    26. Siječanj 2015. 14:58

Joj cure ja jedva čekam da moj muž počne raditi. A uzeo je mjesec dana godišnjeg!  
    Kad je negdje, mala je super, jede i spava bez problema jer sam dosljedna. A on taman što zaspe, tak ju jako i glasno poljubi u uho da mala skoči do plafona, ili joj namješta uši da ih ne zaleži i bude klempava (?!) ili joj uzme rukice pa oni kao "plešu" ili taman kad je ona na pol 12 za zaspat on počne pjevat "All the single ladies" 

• Nutella
    26. Siječanj 2015. 15:06

sigurno je lakse sad kad si se malo odvojila od nje,i nasla ovih 5minuta vremena da podijelis svoju muku s nama.vjerovatno si smirena dok nam ovdje tipkas pa i malecka to osjeti.pustila te da malo odahnes dusom.
    slazem se da netreba svakog poslusat u savjetima(bude ih stvarno glupih),ali nije lose cuti sta drugi imaju za reci,pa ti sebi izaberi koji tebi odgovara.
    i mi ovdje na klokanici svasta pisemo svaka o svom slucaju sto nije svaki savjet bas za tvoje dijete.od nas 10 tebi mozda odgovaraju 2savjeta,ali bar imas odakle izabrati,jel tako!?
    a i meni je moja sveki vec drugi dan po dolasku iz rodilista rekla da mozda nemam mlijeka(jer dijete se budi svaka 2sata da papa,sto je normalno)ali je ona valjda htjela ispast pametna.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Dea23
    26. Siječanj 2015. 16:06

Zarazno je!  Ima on i prigodnu koreografiju, ako ima zainteresiranih haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.